ACABA BEN Mİ ABARTİYORUM

Yani farklı bir durum olma ihtimali yok olsa da sonuçlarının ne olacağını çok iyi biliyor kesinlikle öyle topları girmez ama işte şöyle bir durum var sinek küçüktür ama mide bulandırır ya onun gibi bir şey ona göre o arkadaşı çok iyi bir insan diğer arkadaşlarından hiçbir farkı yok ama işte bir kadın gözüyle ben baktığımda ve biz İlk tanıştığımızda kadınla yani benim yanımda eşime karşı davranışları bile konuşma tarzı benim hiç hoşuma gitmedi yani diğer arkadaşları da vardı mesela ama onlar niye o şekilde yapmıyorlar da o şekilde yapıyor ha eşim bu konuda onu da gözlemledim buna şey vermiyor karşılık vermiyor kesinlikle ama bilmiyorum yani ne olacak bu durum bilmiyorum

Madem gördünüz yalan söylediğini telefonda falan değil direkt yüz yüze sorun eşinize.
Ayrıca mekanı da farklı söylemiş. Gitmenize ihtimal vermemek için sanırım. Ne olursa olsun rahatsız edici.
Eşinize de çok güvenmeyin kadınla ilgili öyle yapmaz, böyle yapmaz diye. Rahatça yalan söylediğini öğrenmiş oldunuz.

Mesai arkadaşlarıyla yemek yemesinden doğal bir şey yok normalde, ama yalan söyleyerek anormalleştirmiş. Siz Sorduğunuzda zeytin yağı gibi üste çıkıp, hır gür çıkardıysa geçmiş olsun,
Yani tabii ki de arkadaşlarıyla yemek yemesinde hiçbir sıkıntı yok o kadar yıllık bu işte çalışır mesela arkadaşları genelde giderler yerler içerler kesinlikle neden yaptın neden ettin demem ki çünkü gereksiz bir durum tabii ki de yiyecekler içecekler oturacaklar sohbet muhabbet edecekler kadın erkek hiç fark etmiyor ama her şeyin bir dozu ve ölçüsü vardır tabii ki de ben daha sormadım onun kendi telefonundan öğrendim ya zaten tahmin ediyordum adım gibi emindim onlarla gittiğini gözümle de görmüş oldum zaten bunların bu grupları var kadın erkek karışık gün grubu adı altında oraya atmışlar resim gittikleri yerlerde işte kahve resmi yemek resmi falan vesaire kimlerin olduğunu da orada çok net bir şekilde gördüm zaten daha bu sabah gördüm şu an işe gitti zaten ya henüz bir şey söylemedim söylediğinde de muhtemelen üste çıkacağını biliyorum bu yüzden söylesem mi söylemesem mi arada kaldım

Her mekanı doğru söyle söylese bile gitmeyeceğimi biliyor mesela kesinlikle yalan konusunda çocuklarıma ve bana ne olursa olsun yalan söylemeyin kötü bir şey bile olsa doğrusunu söyleyin doğrudan yana olun diyen bir adamın bu şekilde söylemesini anlam veremiyorum işte sorarım sorarım da sorun çıkacağını biliyorum yapmayacağını biliyorum kadınla ilgili hani yapsa da zaten sonuçlarının ne olacağını çok iyi bildiği için yapmayacağını çok iyi biliyorum içime ne doğuyorsa zaten oluyor onlarla gittiğini çok iyi biliyordum zaten bir şeyler olduğunu biliyordum bana yalan söylediğini biliyordun ve öyle de oldu zaten

...

Sizden çekinmiş.Hep erkek demesinden anlamalıydınız, işyerlerinde kadınlar planlar hep bu tür yemekleri.

Sizden çekinmiş.Hep erkek demesinden anlamalıydınız, işyerlerinde kadınlar planlar hep bu tür yemekleri.
Zaten öyle dediğinde anladım yani onların kesinlikle erkek olmadığından emindim hepsinin

iftar eşli değildir.
sen her ne kadar sorun çıkarmıyorum desen de eşin yalan söyleyecek kadar ileri gitmiş demek ki sert tepkiler veriyorsun.

ya da senin olmamanı istemiş rahatsız olacağını bilmiş.

bence eşinle konuş onun fikirlerini tam bilemeden yorum yapamayız

İftarın eşli olduğunu iddia etmedim ki zaten tabii ki de eşli değil isteyen istediği arkadaşıyla gidebilir hani bunda bir problem yok sert tepkiler vermiyorum işte sadece normal bir şekilde derdimi anlatıyorum hoşlanmadığım şeyleri dile getiriyorum ki bu kesinlikle sürekli değil sadece bir kişi üzerinden gidiyor mesela o kadar yıllık o kadar arkadaşı vardır hiçbir zaman hiçbir şekilde hiçbir sorun ve sıkıntı yaratmamışımdır konuşmayı deneyeceğim bakalım üste çıkıp bastıracağını çok iyi biliyorum o yüzden konuşsam mı konuşmasam mı diye düşünüyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum

..

konuş bence altından başka bir şey çıkacak.

Rahatsız olduğunuz kadının da yemekte olduğunu bilseniz tepki verir miydiniz? Sonuçta toplu bir yemekte birlikte olabilirler.
Siz aşırı tepkiler vermeyip, bu konuları büyütmüyorsanız eşiniz yalan konusunda size verdiği tavsiyelere uyan biri değil.
Kendisiyle de konuşmadan bu konuyu kafanızda çözemezsiniz.

Yani normal sorardım benim öyle aşırı tepkilerim yoktur öyle cingar biri değilim bişey tersse sorarim hoslanmadiysam normal bir şekilde söylerim abartmam yani bunu bildiği halde bu şekilde soylemesi garip geliyor

Normal de eşimde is arkadaşları arasındaki mesafeyi bilirim ama bana bu şekilde anlatmasına çok takıldım ne gerek var
Esli gidilmiyor ama bu kadinlarinda gelecegini bilseydiniz gider miydiniz. Eger gideceginizi hissettiyse öyle demiştir

Yani normal sorardım benim öyle aşırı tepkilerim yoktur öyle cingar biri değilim bişey tersse sorarim hoslanmadiysam normal bir şekilde söylerim abartmam yani bunu bildiği halde bu şekilde soylemesi garip geliyor
ilişkinizde çok mu resmi davranıyorsunuz?

Esli gidilmiyor ama bu kadinlarinda gelecegini bilseydiniz gider miydiniz. Eger gideceginizi hissettiyse öyle demiştir
Yani hepsini taniyorum onlarda eşleri ile gelebiliyorlar yani ve giderdim evet

...

Resmiyetten kastinizi anlamadım biraz açabilir misiniz
ilk olarak daha adama ya bana hepsi erkek demiştin kadınlar da varmış neden söylemedin diye soramamışsın. yani aynısını yaşasam sormam saniyelerimi almazdı anında sorardım. sen hayırdır derdim.

ikincisi rahatsızlığımı dile getiriyorum diyorsunuz. mesafeli duruşunuz varsa eğer size laf dökmektense direkt yalansöyleyip işin içinden sıyrılmış olabilir.

nedense bana öyle geldi

`