Şimdi o arkadaşımla görüşme sıklığımızı ve yakınlığımızı ben bildiğim için bunları düşünüyorum. Mesela ben sık görüşmediğim ama tanıdığım birçok insanın instagramdan hamileliklerini öğreniyorum onlara bana niye söylemediler diye kızmıyorum. Hatta içten içe mutlu da oluyorum onlar için. Benim yaşadıklarımı yaşamadıkları için seviniyorum. Ama kendimi eksik görmeme engel olmuyor bunlar.bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya---------
Boyle dusunmeyin bence. Benim cocugum yok. Bana boyle dusunceler hos gelmiyor.
Sonra insanlar soylemez, bu defa da, benim cocugum olmuyor diye benden sakladılar dersin. Senin kafanda takıntı haline geldiği için hamilelere karşı ekstra hassas olmuşsun Kimsenin hayatına bakma Kendi Hayatına bak senin de Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur başkasının çocuğu var diye oldu diye senin olmayacak değil
O nasıl hamile kalır !!!! Düşüncesini hiçbir yazımda söylemedim zaten. Bakış açınız benim söylediklerimin pek fazla yanından geçmiyor. Ne mutlu size. Saygı duyuyorum.Aynı düşünüyoruz aynısı arkadaşımın başına geldi komşumuz 4 aylık hamileymiş geç söyledi diye alındı Sanki benim gözüm mü Kalacak dedi ama konu sahibi gibi söyleyince de neden söyledi oluyor. hamile olan kimseyle konuşmayın görüşmeyin ilişkinizi kesin o zaman Evi olmayanlar da evi olanlarla görüşmesin işsiz olanlar da işe gidip gelenlerle görüşmesin. Bu mudur yani bu kapıya çıkıyor.
Insanların çocuğu oluyor diye Suçlu mu yani ya da çocuğu size hamile olanlar mı nasip etmiyor
Heee onu bilmiyorum canım o zaman doğrudurAma arkadaşta çikolata kisti yokuş. Pco varmış..
bu mesaji baska bir arkadastan alintilamistim, size cevaben degildi.O nasıl hamile kalır !!!! Düşüncesini hiçbir yazımda söylemedim zaten. Bakış açınız benim söylediklerimin pek fazla yanından geçmiyor. Ne mutlu size. Saygı duyuyorum.
Sizin böyle bir durumunuz var mı?
Allah bağışlasın. Ben de ilk bir yıl hiç rahatsız olmuyordum ama artık her geçen gün yıpranıyorum.yok çok şükür bir evladım var. Allah bağışlar inş. ama benim de ha deyince olmadı. zamana bıraktım. hamilelik haberleri de rahatsız etmedi. bence her hamileyle sevinin kutlayın. bu daha iyi olur.
Kayıplarınızın nedeni araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması olabilir sizde yaptırmadıysanız eğer yaptırmanızı tavsiye ederim.Uzulme diycem ama ayni seyleri bende yasiyorum malesef.. yada butun hamileler benim gozume batiyo.. evlendim eltimle 1 er ay arayla hamile kaldik 2 aylikken kaybettim onun oglu simdi 1 bucuk yasinda dier eltimden 3 ay once hamile kaldim tekrar kalbi durdu onunda kizi dogdu yeni 1 yasina girdi simdi bi eltimde hamile ondan sonrada ben hamile kaldim tekrar bi ay once kaybettim simdi oda dogurcak hani herkes yavrisuna sarilirken bemim kucagim hep bos kaldi bi umut desim rabbim gene nasio ediyo ama yasamiyo vardir bi hayir ddim hayata tutundum bi umut bekliyorum. Diorum sorun ney neden bole oluyo hic bi sebep bulunmayainca insan daha kotu oluyo ama rabbimin vatdir bi bildigi diyorum sabret canim elbet gececek bi gun ...
Yok cnm sadece pihtilasma testi yaptirdik 2 gen heterozigot cikti pihtilasma vardi yani doktorlar gebelikte bebegin kalp atisndan sonra kullanmam gerektigini soylemisti burdaki arkaslarda pihtilasma oldugu icin kalbi duruyo demisti bende burdaki arkdslari dinledim gebe kalmadan 2 ay once coaspirin kullanmaya basladim gebe kaldim hemen 3 haftalikti ogrenddmde ozel bi doktor hemen igneye baslanmasi gerekiyo ddi ve basladim 8. Jaftada kalbi tekrar durdu simdi arastrmaya baslandi sonumuz hayr olsun ve bu son olsun insallahKayıplarınızın nedeni araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması olabilir sizde yaptırmadıysanız eğer yaptırmanızı tavsiye ederim.
Canim belki ignenin dozu yetmemistir. Iyi bir doktor bulup sonuclarinla birlikte git olur mu? Burada senin gibi kaybi olup sonradan bebegini kucağına alan cok insan var. Yazin yuregimi acitti yazmadan edemedim. Rabbim tez vakitte saglikli bir gebelik nasip etsin insallah.Yok cnm sadece pihtilasma testi yaptirdik 2 gen heterozigot cikti pihtilasma vardi yani doktorlar gebelikte bebegin kalp atisndan sonra kullanmam gerektigini soylemisti burdaki arkaslarda pihtilasma oldugu icin kalbi duruyo demisti bende burdaki arkdslari dinledim gebe kalmadan 2 ay once coaspirin kullanmaya basladim gebe kaldim hemen 3 haftalikti ogrenddmde ozel bi doktor hemen igneye baslanmasi gerekiyo ddi ve basladim 8. Jaftada kalbi tekrar durdu simdi arastrmaya baslandi sonumuz hayr olsun ve bu son olsun insallah
Saol canm allah razi olsun insallah tek dilegim bu.benimde aklima o geldi biraz kilom var 04 kullandim ama yetmedi galiba .. ya kadin bi sekilde guclu duruyo esim cok zorlaniyo simdi arkadslarinn abisinn kardesinn cocuklari var bizim nie yok zaten abisinn cocugunu bole koklayarak öpuyo abisi cocugu severken onlari izliyo ister istemez uzuluyorum esim cocuklara cok duskun.. artik beklemedeyiz rabbim hayirlisini versin insallah herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunuCanim belki ignenin dozu yetmemistir. Iyi bir doktor bulup sonuclarinla birlikte git olur mu? Burada senin gibi kaybi olup sonradan bebegini kucağına alan cok insan var. Yazin yuregimi acitti yazmadan edemedim. Rabbim tez vakitte saglikli bir gebelik nasip etsin insallah.
Allah bağışlasın. Ben de ilk bir yıl hiç rahatsız olmuyordum ama artık her geçen gün yıpranıyorum.
Allah razı olsun. Rabbim iki çocuğunuzu da size bağışlasın.Umarım en kısa sürede bir bebeğiniz olur sağlıkla,sıhhatle inşallah.Size tavsiyem rahat olun şuan olmuyorsa mutlaka bir hayır vardır.Zamanı geldiğinde siz istesenizde,istemesenizde olur.
2.çocuğu çok istememe rağmen hamilelikte sebepsiz yere öyle psikolojik sorunlar yaşadım ki keşke olmasaydı diye göz yaşları döktüm.İnanın çok aşırı istemeyin.Sakin olun doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin ve dua edin..
Amin inşallah Allah razı olsunamin inş. umarım senin de önce göbüşün sonra kucağın dolar hayırlısıyla. ama bu işler stresi sevmez. akışına bırak rahat davran. Allah yazmıştır ne zaman doğacağını
Cnm seni çok iyi anliyorum bende 4senedir ugrasiyorum 2asilama yaptirdim olmadi tüp bevek yaptirdim dünde tüp bebek için kan testi verdim oda olmamis ve dediğin gibi etraf o kadar anlayissizk senin ne hissetigib umurlarinda bile olmuyo dünden beri berbat bi haldeyim ve artik umudum hic kalmadi inşallah senin olurson 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhaldeherkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...
Canım ibrahim saraçoğlu hocanın soğan suyu kürünü araştırdın mı? Çikolata kisti olan bir arkadaşım bu şekilde sıkıntısını atlatmış doktorlar bile şaşırmış yani. Biraz onları araştır istersen ama güvenilir isimleri.. saraçoğlu candır mesela :)Bende çikolata kisti var. Pco varsa ve doğum kontrol hapı kullanıyorsan bıraktığın ay hamile kalma ihtimalin o kadar yüksek ki.. Benim gibi çikolata kisti olan birisinin 1 yıl içindeki şansından daha fazla hatta.
Merhaba arkasim bende seninle ayni durumdayim .. 22 gun once ikinci gebeligim sonlandirildi.. hamilelik hayalim bir kez daha bitti icimdekileri kimseye anlatamiyorum ve bende bikacgun once en yakın arkadasimin hamile oldugunu ogrendim onun icin cok sevindim ama yüreğimde tarif edemedigim bir aci var .. hayir inaninki bu kiskanclik degil ... ama artik hamile haberi duymak ve gormek istemiyorumson 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhaldeherkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?