acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

Seni cok iyi anliyorum etrafimdaki herkes hamile eltim hamile kaldiginda kayinvalidem telefonla mujdeli haber verdi.Oyle uzuldum ki. Ben iki yil olucak bunun cabasindayim Arkadaslarimin arasinda kazayla hamile kalan bile var. Rabbimin takdiri sual olmaz elbet.

benim 2bucuk ay once ikinci gebeligim sonladi.Etrafimdaki herkes hamileee her goren soruyor.Moralimi bozmamaya çalişiyorum

Yaptım canım yaptım 6ay arayla 2 şer ay yaptım. İlk kür işe yaradı sonra tekrar büyüdüler ikincisi hiç işe yaramadı

Ay benim de kazayla hamile kalıp aldıran arkadaşım var o kadar sinir olmuştum ki ona. Ben yalvardım resmen aldırma diye ama çabuk sahip olduğu için kıymetini bilmedi..

Maşallah . Bende de kist var 5 cm ama doktor visanne diye ilaç verdi. 3 ay kullanmak gerekli diye . Siz ilaç falan kullandınız mı

3 yıl olmadı benimde canım. Günlerce ağladım 2 tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. O daha çok yıkımdi. 3. Tüp denememde hamileyim allaha binlerce kez sukur. Herşeyin vakti saati varmış meğersem.. sen istediğin kadar iste o vakit gelmeyince olmuyormus meğer. Hiç canınin sıkma. Allah ol dediği zman olacak. Çok zor bilirim o haberleri almak.ama inan her nasip valtını beklermis

Canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Ayıptır sorması her tüp bebek denemesi için ne kadar harcama yaptınız?

Kızlar bir tanıdığımın tek yumurtası vardı nerdeyse doktorlar hiç ümit vermiyodu.

Küçük pet şişedeki suya 41 gün meryem suresi okumuş , sonrada onu içmiş o ayda hamile kaldı

Denemek isterseniz buyrun

Her ay günüm geçecek mi diye bekleme akisini birak geçsin günün merak etme çocuk olsun diye esinle takinti yapma bak nasil haberi alacaksin

bebe aspirini kullanin gecmis olsun

Her ay günüm geçecek mi diye bekleme akisini birak geçsin günün merak etme çocuk olsun diye esinle takinti yapma bak nasil haberi alacaksin
Her ay günüm geçecek mi diye düşünmemeye çalışmaktan beynim yanacak artık. Amin canım inşallah bigün alırım bu haberi.

Bunu yapıcam Allahın izniyle.

Sanırım biz de para biriktirmeye başlasak iyi olur..
Ya maddi durumu olmayana çok zor gerçekten. Allah herkese kolaylik versin. Allah seninde gönlüne göre versin insallah. İnşallah tez zamanda hayırlı evladın olur

Ya maddi durumu olmayana çok zor gerçekten. Allah herkese kolaylik versin. Allah seninde gönlüne göre versin insallah. İnşallah tez zamanda hayırlı evladın olur
Evet maddi durumu olmayana şuan çok zor görünüyor . Hoş devlet bi kısmını karşılayacak diye görmüştüm geçen gün haberlerde . Tam araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…