Canım merhaba öncelikle.
Güzel mesajın , tavsiyen ve soruların için ayrıca teşekkür ederim.
Sorularına gelince, Eşimle çok şükür anlaşabiliyoruz, ilk aylar alışma süreci olduğu için her yeni evli çift gibi sürtüşmeler oldu ama kavga gürültümüz , çözemediğimiz hiç birşey olmadı. Bizim ilişkimizin başından beri (4 yıl olacak) yapabildiğimiz en güzel şey Konuşmak. Herşeyi konuşarak halledebiliyoruz çok şükür. Ve bunu uzun uzun konuşarak çözüm arayarak yapıyoruz, kestirip atmıyoruz. Aynı konu birdaha öne sürülmemesi icin ilkinde halletmeye çaba gösteriyor iki tarafda.
Hastalandığımda benden çok o sağlığım icin çabalıyor. Erkeğin elinden geldiğince çorbamı bile yapıyor sağolsun. Ev işlerinde de eğer boş günündeyse ve ben işteysem evi üstten süpürür veya bulaşık makinesini çalıştırır. Tabi Erkek olduğunu unutmamak gerek her erkek gibi bende Eşimin arkasını topluyorum ama şikayetci değilim bundan. İkimizde görevlerimizi biliyoruz ve yapıyoruzda.
Çoçuk konusuna gelince ben yavaş yavaş konuyu acmaya başladığımı belirttim sadece , bazı şahisların algıladığı gibi tutturmadım veya diretmedim.
Tabiiki anne olmak istiyorum en doğal hakkım bu her anne olmak isteyen kadınlar gibi, ama hemen şimdi bu ay istiyorum banane banane diye bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Tabiiki en iyi koşulları sağladığımız zaman böyle birşeye karar vermek en önemlisi ve ben bunu buradaki senin gibi yol gösterenler sayesinde daha iyi anladım.