- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Sorma :) Hani bi de şimdi yapmasam kırılcak diye de korkuyorum. Ya yapmak sorun değil de işte sık sık yapınca değeri olmayacak gibi geliyo bana o yüzdenAlıştırırsan böyle olur işte. 3 yıllık ilişkim bu zamana kadar hiç bir şey yapıp götürmedim. Daha bugün adalara gitmekle ilgili konuştuk kek yaparım dedim.
Yapmıyorsun diye neden kırılsınki içinde geliyor yapıyorsun. Çok alıştırmaa.Sorma :) Hani bi de şimdi yapmasam kırılcak diye de korkuyorum. Ya yapmak sorun değil de işte sık sık yapınca değeri olmayacak gibi geliyo bana o yüzden
Kızlar sorum komik gelebilir. Çünkü yazarken bana da biraz komik geldiŞimdi ben kek, pasta falan türü şeyler yapmayı çok seviyorum. İlişkimizn başında da erkek arkadaşıma yapıyordum çok mutlu oluyordu. Ben de çok mutlu oluyorum hem severek yapıyorum, hem de erkek arkadaşıma kendi ellerimle bir şeyler yapıyorum o da beğeniyor seviyor, bu mutlu ediyor beni. Neyse şu an erkek arkadaşım çok alıştı her hafta bir şey istiyor artık :) Aşkım kek yapar mısın aşkım şunu yapar mısın diyor ben de kıramıyorum. Ama ben de bu durumun sıradanlaşıp rutinleşmesini istemiyorum hani aa sevgilim bana kek yapmış desin mutlu olsun istyorum böyle sürekli yaparsam sanki görevimmiş gibi olacak değil mi? Ya yapılması kolay şeyler zaten de dediğim gibi yapmak zorun değil, ama ne bileyim ya bilemedim saçmalıyor muyum şuan
Bu yaprak sarma konusu da bugün pek revaçtayaprak sarma yapma da ne yaparsan yap
Bu yaprak sarma konusu da bugün pek revaçta
Boğaziçiliysen yapmana gerek yok.benden önce kimse yapmasın, evliliğim tehlikede resmen
Kızlar sorum komik gelebilir. Çünkü yazarken bana da biraz komik geldiŞimdi ben kek, pasta falan türü şeyler yapmayı çok seviyorum. İlişkimizn başında da erkek arkadaşıma yapıyordum çok mutlu oluyordu. Ben de çok mutlu oluyorum hem severek yapıyorum, hem de erkek arkadaşıma kendi ellerimle bir şeyler yapıyorum o da beğeniyor seviyor, bu mutlu ediyor beni. Neyse şu an erkek arkadaşım çok alıştı her hafta bir şey istiyor artık :) Aşkım kek yapar mısın aşkım şunu yapar mısın diyor ben de kıramıyorum. Ama ben de bu durumun sıradanlaşıp rutinleşmesini istemiyorum hani aa sevgilim bana kek yapmış desin mutlu olsun istyorum böyle sürekli yaparsam sanki görevimmiş gibi olacak değil mi? Ya yapılması kolay şeyler zaten de dediğim gibi yapmak zorun değil, ama ne bileyim ya bilemedim saçmalıyor muyum şuan
benden önce kimse yapmasın, evliliğim tehlikede resmen
Boğaziçiliysen yapmana gerek yok.
Yok değilsen mavi yakalısındır mecbursun yani yapmaya
Yardıma ihtiyaç duyarsan ben sarar yollarım kargoyla.
Ne bu yaprak sarma olayı üşendiğimden okumamıştım okuyamadım bari
Aman zoruna gitmiyorsa yap ne olacak sankiKızlar sorum komik gelebilir. Çünkü yazarken bana da biraz komik geldiŞimdi ben kek, pasta falan türü şeyler yapmayı çok seviyorum. İlişkimizn başında da erkek arkadaşıma yapıyordum çok mutlu oluyordu. Ben de çok mutlu oluyorum hem severek yapıyorum, hem de erkek arkadaşıma kendi ellerimle bir şeyler yapıyorum o da beğeniyor seviyor, bu mutlu ediyor beni. Neyse şu an erkek arkadaşım çok alıştı her hafta bir şey istiyor artık :) Aşkım kek yapar mısın aşkım şunu yapar mısın diyor ben de kıramıyorum. Ama ben de bu durumun sıradanlaşıp rutinleşmesini istemiyorum hani aa sevgilim bana kek yapmış desin mutlu olsun istyorum böyle sürekli yaparsam sanki görevimmiş gibi olacak değil mi? Ya yapılması kolay şeyler zaten de dediğim gibi yapmak zorun değil, ama ne bileyim ya bilemedim saçmalıyor muyum şuan
yaprak sarma yapma da ne yaparsan yap
maki yakalıyız, emekçiyiz.
yapacağız.
teşekkürler teklif için ama kabul edemem (bak bak tribe bak)
sen bilirsin.
Bir beyaz yakalı olarak yardımcı olmaya çalıştım.
Hem mavisin hem tripli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?