acaba fazla mı abartıyorum

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaslar sabahtan beri kafamı kurcalo napsam eşimle konuşsam mı konusmasam mı diye,eşim iş yerinde bayanlarla çalışıyo bayanların bir tanesiyle samimi ve bu bayan benim eski iş arkadasımla arkadas ama suan görüşmüyorlar,eşim nöbet usulu calısıyo,bu kız olduğu zaman jöle sürmeler süslenmeler,beni normalde günde 4-5 kez arar ama bu kız oldugunda 1-2 defa arıyor,eve gelincede cok bahseder iste ayşe söyle dedi böyle dedi,bu arada kız da beni tanıyo bir kaç kez arkadasımdan dolayı görmüştüm ama o zaman evli değildik,kızda evli bu arada hamile o da işte benim hamileliğimi falan soruyomuş eşime nasıl gidiyo falan,kafam karma karısık eşime bişey söylesem mi,söylemesem mi,gecen söyler gibi oldum kızdı evli bir adamım cocugum olacak ne işim olur dedi,yani bu durumdan rahatsızım acaba ben mi abartıyorum,nasıl davranayım kızlar

abartmışsın bence de. o da hamile sen de hamileymişsin sorar eşine gayet normal ileride bebekleriniz doğunca da bebeği sorar aynı zamanda hamile kalıp bebeği olanlar birbirlerini hep merak eder, kız da evliymiş üstelik hamile senin eşin evli ve hamile bir kadına yan gözle bakacak birisi mi böyle düşün bence

abartmışsın bence de. o da hamile sen de hamileymişsin sorar eşine gayet normal ileride bebekleriniz doğunca da bebeği sorar aynı zamanda hamile kalıp bebeği olanlar birbirlerini hep merak eder, kız da evliymiş üstelik hamile senin eşin evli ve hamile bir kadına yan gözle bakacak birisi mi böyle düşün bence

işte bende o yuzden sorayım dedim ben mi abartıyorum,hamileleikten mi acaba böyleyim

Kızda hamileymiş sende hamilesin tamam o gözle bakmıyordur eşin ama benim kafama takılan o zaman neden o kızın olduğu günler jöle sürmeler, seni aramamalar.Sen bu sorunun cevabını eşinden al bir an öncessz

işte bende o yuzden sorayım dedim ben mi abartıyorum,hamileleikten mi acaba böyleyim

olabilir hamilelikten hormonlardan çok büyütüyorsun bence. aynı işyerinde çalışıyorlar elbet diyalogları olacak hem kız da oturup aşk meşk muhabbeti mi yapıyor kocanla hayır seni soruyor hamileliğini soruyor. bence kızla sen de arkadaş ol sana da can yoldaşı olur hem hamilesiniz de ;)

Abartmak ne kelime...

Hamile bir kadın, sende hamilesin..

Eşini sen daha iyi tanırsın,

Bir insanın bu durumda böyle birşey yapabilmesi

Bana göre zor bir ihtimal ama...

Kızda hamileymiş sende hamilesin tamam o gözle bakmıyordur eşin ama benim kafama takılan o zaman neden o kızın olduğu günler jöle sürmeler, seni aramamalar.Sen bu sorunun cevabını eşinden al bir an öncessz

arama olayını sordum yoğun olduğunu söylüyo,jöle yi sormadım ama daha,soruncada cok sinirlenir diye korkuyorum

Abartmanin doruk noktasi :)
Hamilelikle ilgili de degil
kisilik meselesi...

Benim esim de nobet tutuyor,
ayda 5-6 nobeti oluyor ve nobet arkadasi her zaman bayan oluyor

2 Hamilelik gecirdim hic aklima bir sey gelmedi
Bazen gercekten yogun oluyorlar,
bir de yapilan sohbet de normal yani
Insan bayan diye hic mi sohbet etmeyecek yahu ?

Biz de erkek ogretmen arkadaslarimiza hamileyse esi sorariz hatta onlar bize sorar soyle boyle diye sonra eslerini yanimizda arayip X boyle boyle dedi derler
Acaba onlar da mi boyle dusunuyor bizim hakkimizda ?

Cok garip dusunceleriniz var bence ...

Son düzenleme:
Abartmanin doruk noktasi :)
Hamilelikle ilgili de degil
kisilik meselesi...

Benim esim de nobet tutuyor,
ayda 5-6 nobeti oluyor ve nobet arkadasi her zaman bayan oluyor

2 Hamilelik gecirdim hic aklima bir sey gelmedi
Bazen gercekten yogun oluyorlar,
bir de yapilan sohbet de normal yani
Insan bayan diye hic mi sohbet etmeyecek yahu ?

Biz de erkek ogretmen arkadaslarimiza hamileyse esi sorariz hatta onlar bize sorar soyle boyle diye sonra eslerini yanimizda arayip X boyle boyle dedi derler
Acaba onlar da mi boyle dusunuyor bizim hakkimiza ?

Cok garip dusunceleriniz var bence ...
normalde çok kıskancım,gebe olunca iyice düşünmeye başladım,eşimle kavga etmeden bir sorayım,danısayım dedim

hamileliğinin verdiği bir hassasiyetle daha duygusal düşünüyor olabilirsin dedim ama yine de durumdan rahatsızlık duydum. seni bu olayı buraya yazmaya iten şeyin sadece bir abartıdan ibaret olmadığını düşünüyorum. kadın hisseder çünkü. karşı tarafın bir ilgisi olmayabilir, ama eşinle ilgili yazdıkların beni düşündürdü. onun olduğu günler jöle sürmesi seni daha az araması eve gelince ondan bahsetmesi.. sinek küçük ama mide bulandırır. aynı süreci ayrıldığım erkek arkadaşımla yaşayan ve çok yaralanan biri olarak sana bu ufak değişimlere dikkat etmeni, çaktırmadan takipte olmanı öneriyorum. eşine bu konuyla ilgili bir şey sorma şimdilik. sen sadece takipte ol, gözlemle. ama kendini üzmeden. eğer durum seni rahatsız edici boyuta gelirse o zaman düşünürsün ne yapacağını.

hamileliğinin verdiği bir hassasiyetle daha duygusal düşünüyor olabilirsin dedim ama yine de durumdan rahatsızlık duydum. seni bu olayı buraya yazmaya iten şeyin sadece bir abartıdan ibaret olmadığını düşünüyorum. kadın hisseder çünkü. karşı tarafın bir ilgisi olmayabilir, ama eşinle ilgili yazdıkların beni düşündürdü. onun olduğu günler jöle sürmesi seni daha az araması eve gelince ondan bahsetmesi.. sinek küçük ama mide bulandırır. aynı süreci ayrıldığım erkek arkadaşımla yaşayan ve çok yaralanan biri olarak sana bu ufak değişimlere dikkat etmeni, çaktırmadan takipte olmanı öneriyorum. eşine bu konuyla ilgili bir şey sorma şimdilik. sen sadece takipte ol, gözlemle. ama kendini üzmeden. eğer durum seni rahatsız edici boyuta gelirse o zaman düşünürsün ne yapacağını.

ama beklemek o kadar zor ki kendimi zor tutuyorum eşimle konuşmak için

Yazını okuduğum an hamile bir bayan bunu yapmaz diye düşündüm. Belki şüphelerinde haksızsın eşinin ve o bayanın kötü bi niyeti yok ama yine de içini rahatlatmak adına eşine bu jöle ve aramama durumunu söyleyip bu beni rahatsız etti diyebilirsin... Bu arada benim eşim gün içinde beni hiç aramaz. Akşam gelirken bi ihtiyaç var mı diye arar o kadar. Ben de seni kıskandım valla:)

Yazını okuduğum an hamile bir bayan bunu yapmaz diye düşündüm. Belki şüphelerinde haksızsın eşinin ve o bayanın kötü bi niyeti yok ama yine de içini rahatlatmak adına eşine bu jöle ve aramama durumunu söyleyip bu beni rahatsız etti diyebilirsin... Bu arada benim eşim gün içinde beni hiç aramaz. Akşam gelirken bi ihtiyaç var mı diye arar o kadar. Ben de seni kıskandım valla:)

eşim gün içinde sürekli arar,ama tesadüf mü kasti mi,bilmiyorum o kız olunca aramaması,jölede canımı cok sıktı söylesem yine sinirlenecek,söyleyincede kızıyo nasıl oyle birşey beklersin diye benden

ama beklemek o kadar zor ki kendimi zor tutuyorum eşimle konuşmak için

şimdi burda şu da önemli. eşin o kadınla ne zamandır arkadaş? uzun yıllar arkadaşlık beraberinde bir samimiyeti de getirir. ama ben her koşulda rahatsız oldum bu samimiyetten. eğer huzurun çok kaçırıyorsa söyle fikrimi değiştirdim. biraz fazla samimisiniz gibi geliyor, daha mesafeli olman gerekir değil mi, gibi yumuşak ifadeler kullanabilirsin. çünkü ben o iç sıkıntısını çok iyi biliyorum.

şimdi burda şu da önemli. eşin o kadınla ne zamandır arkadaş? uzun yıllar arkadaşlık beraberinde bir samimiyeti de getirir. ama ben her koşulda rahatsız oldum bu samimiyetten. eğer huzurun çok kaçırıyorsa söyle fikrimi değiştirdim. biraz fazla samimisiniz gibi geliyor, daha mesafeli olman gerekir değil mi, gibi yumuşak ifadeler kullanabilirsin. çünkü ben o iç sıkıntısını çok iyi biliyorum.
yaklasık 3 aydır aynı yerde calısıyorlar,daha önce bir samimiyetleri,arkadaslıkları yoktu,

Ortada birşey yok,olabilme ihtimali de yok.

Yalnız eşinin sadece o günlerde kendine özenmesi cansıkıcı.
Belki içgüdüsel olarak yapıyordur.
Veya acaba sen o günlerde daha mı çok inceliyorsun eşini ?

Eğer gerçekten sadece o kişi olduğu zaman jöle sürüyorsa,diğer nöbette sürmediği zaman,neden sürmüyorsun diye sorabilirsin.

Ancak ben diğer kadını kıskandığını belli etmemen,adını anmaman taraftarıyım.
İlgisi yoksa bile,ilgin var demekle acaba mı dedirtmiş olursun.
Türkçesi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor galiba:)

Ortada birşey yok,olabilme ihtimali de yok.

Yalnız eşinin sadece o günlerde kendine özenmesi cansıkıcı.
Belki içgüdüsel olarak yapıyordur.
Veya acaba sen o günlerde daha mı çok inceliyorsun eşini ?

Eğer gerçekten sadece o kişi olduğu zaman jöle sürüyorsa,diğer nöbette sürmediği zaman,neden sürmüyorsun diye sorabilirsin.

Ancak ben diğer kadını kıskandığını belli etmemen,adını anmaman taraftarıyım.
İlgisi yoksa bile,ilgin var demekle acaba mı dedirtmiş olursun.
Türkçesi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor galiba:)

işte bende o yuzden dile getirmek istemiyorum ama içim içimi yiyo dayanamıyorum

işte bende o yuzden dile getirmek istemiyorum ama içim içimi yiyo dayanamıyorum

İşte demek istediğim,o kadın olduğu akşam "neden jöle sürüyorsun" demek yerine...
Olmadığı akşam "neden jöle sürmüyorsun,yakışıyor sana" gibi birşey söylersen...
Jöle sürüp sürmediğini farkettiğini anlar.Jöleye dikkat çekmiş olursun,bir farkındalık oluşur:)

Back
X