Acaba hesabı ben ödeyeyim diye mi yaptı ?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Aslında çokta umrumda değil konu ama işte bi sorayım sizinde fikrinizi alayım dedim kızlar. Canım sıkılıyorduda öyle yattığım yerde.
Bi arkadaşım var samimiyiz baya. Kötü gün dostuyuz.
Olayında üzerinden baya zaman geçti. Ben bunu olduğu an farketmedim. Bana sevgilisine uyguladığını anlattı sonradan o zaman acaba banada mı aynı şeyi yaptı diye düşündüm. O zaman bu zamandır ara ara geliyor aklıma.
Bunu 1 2 kez tekrarladı bu arada.
Mesela kafede oturuyoruz. Hadi kalkalım diyoruz. Tam kalkıyorum böyle oturduğum yerden. Ödeme yapıp çıkacağız. Ben şimdi lavaboya gidip gelcem diyor ve gidiyor.
Ama yani sonuç olarak yanımda para olmak zorunda değil ki benim. Sonuçta ikimizde çalışan kişiler değiliz. Her an yanımda aman ödeyeyim nolcak diyebileceğim bi para olamayabilir. Ki ben aman kafede oturup yarım saat bi şeyler konuşucaz bi çay içer kalkarım kafasıyla üç kuruşla bile evden çıkabilitesi olan bi insanım. Kaç kere cüzdanı evde unutup, günü çantama attığım para üstleriyle kurtarmışlığım var.
Bide yanımda çok para taşımamaya çalışıyorum zaten. Çünkü ben alışveriş yapmayı çok seviyorum ve cebimdeyse o para dayanamaz harcarım yani. O yüzden hani dediğim gibi ihtiyacıma göre üç beş bi şeyle de çıkıp gidebiliyorum.
Her neyse dediğim gibi böyle yaptı. Sonuç olarak ödemedim. Gelmesini bekledim. Ayrı ayrı ödeyip çıktık.
Acaba diyorum beni denemek için mi yaptı ? Hani ödeyecek miyim falan diye.
Mutlaka öderdim aslında. Demek ki o an yine az bi parayla çıktığım günlerdenmiş diye düşünüyorum şuanda.
Çünkü hani baya yakın arkadaşım. Aramızda öyle paranın lafı olmaz. Hele ki iki yemek parasının ne lafı olacak.
Durum bu işte kızlar. Öyle paylaşayım sizinle dedim.

onu siz anlayacaksınız doğrusu
ben de tam cafeden çıkmadan wc gittiğim olur dışarda gelmesin diye
arkadaşınızı siz tanıyorsunuz

onu siz anlayacaksınız doğrusu
ben de tam cafeden çıkmadan wc gittiğim olur dışarda gelmesin diye
arkadaşınızı siz tanıyorsunuz
Aslında ben böyle bi şey yapacağını düşünmezdim ama aynı şeyi sevgilisine uyguladığını söyledi çok sonradan. Acaba banada mı aynı düşünceyle yaptı diye geçti aklımdan..

Klasik şey hesap istenince lavaboya gitmek☺ benim de birkaç kez görüştüğüm biri vardı hesap isteyince lavaboya giderdi cocuk☺

Ayyy. Bi erkeğe hiç hiç yakışmayacak bi hareket bence.
Hayatımda gördüğüm en cimri kisiydi☺bir gün bir yerde bulusacaktik ve ben biraz geç kalmıştım bu girmiş oturmuş çıkmış. Neyse tam kapıda karşılaştık tekrar içeri girdik. Garson gelip ne alırsınız diye sorduğunda ben az önce gelip su icmistim dedi bana da bir su iç dedi☺

Bizim arkadaş grubunda da öyle bşr omurgasız vardı.
Sindirim sistemi de kendi gibi hesap ödeneceği zaman çalışırdı. Basit hesap adamları bunlar arkadaşlık sürdürmeye değmez.

evet bu olay efsane gibi dolaşıyor dilden dile. demek ki cidden yapanlar varmış. bir bu lavaboya gidenler bir de hesap gelince çevresini yeni keşfediyormuş gibi etrafa bakanlar :)
hesap ödenir sonra gidilir lavaboya, ya da odeyecegın kısmı arkadaşına verir öyle kalkarsın, ya da lavaboya birlikte gidersiniz süslenir çıkar hesabı ödersiniz falan falan... niyet okumak istemiyorum biraz dusuncesizlik var diyeyim... sevgilisine yaptığı ama ayıp kesinlikle.

Hesap ödeneceği zaman lavaboya falan gidilmez,hiç bir kişiye karşı yapılmaz. bence arkadaşınız sevgilisine karşı da yapmasın, çok ayıp.

Hesabı ödeyelim diye kalkıp wc ye gitmesi tuhaf bence yani normalde ben bi lavaboya gideyim sonra kalkarız der insan. Birini kullanmaya çalışan insanlardan nefret ederim. Benim de vardı güya 'bi arkadaşım' sürekli markete gidelim şunu alalım şuraya gidelim bunu yiyelim diye ısrar eder çıkarken de kasaya hiç bakmaz kapının önünde beni beklerdi sanki ben onun kocasiyim hemen sepetledim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…