- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Hesap ödeneceği zaman lavaboya falan gidilmez,hiç bir kişiye karşı yapılmaz. bence arkadaşınız sevgilisine karşı da yapmasın, çok ayıp.
Ayy bende kalkmadan bi tuvalete gideyim sonra kalkalim diyorum ama amacım hesabi kitlemek degil sonradan sıkışmayayım diye. Boyle bi anlam ifade edebilecegini düşünmemiştim
Sende iyi yapmışın o zaman ayrı ayrı ödemekle hesabı bmce bi yemepin lafı olmas ama adamı aptal yerine koymayı kaldıramam ben yanlış anlama insan kullanmakran bahsediyorum yaniAslında ben böyle bi şey yapacağını düşünmezdim ama aynı şeyi sevgilisine uyguladığını söyledi çok sonradan. Acaba banada mı aynı düşünceyle yaptı diye geçti aklımdan..
Utanirsan her dışarı çıktığında bal gibi oducen yapacak bise yokYok ben onu öyle kaldırıp ödeme yapmak için giderken hadi şimdi tuvalete gitcem demeye utanırım.
Şaka yapıyorsunHayatımda gördüğüm en cimri kisiydi☺bir gün bir yerde bulusacaktik ve ben biraz geç kalmıştım bu girmiş oturmuş çıkmış. Neyse tam kapıda karşılaştık tekrar içeri girdik. Garson gelip ne alırsınız diye sorduğunda ben az önce gelip su icmistim dedi bana da bir su iç dedi☺
Anladım ben seni canım sorun yok. Senin dediğin şey normal bi şey. Kalkmadan önce sen otur ben bi lavaboya gidip geliyorum denir. Gidilir. Gelindikten sonrada hadi kalkalım artık dersin. Bu gayet normal.Ayy bende kalkmadan bi tuvalete gideyim sonra kalkalim diyorum ama amacım hesabi kitlemek degil sonradan sıkışmayayım diye. Boyle bi anlam ifade edebilecegini düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?