Acaba hesabı ben ödeyeyim diye mi yaptı ?

Ben öğrenciyim. Arkadaşlarım öğrenci. Birlikte kafelere, barlara, lokantalara gideriz. Herkes hesabını ayrı öder çünkü herkesin durumu ortada. Kalkmadan önce ben de genelde tuvalete giderim ama tabi tam hesabı ödemek üzere kalktığımızda hadi bi gideyim yapmam. Yaparsam öncesinde yaparım, karşı taraflar da aynı şekilde. Bizde kafalar hep aynı çalışır.

Ama bunda bi tuhaflık var bence, bir de size de anlatmış sevgilisine yaptığını falan...

Hesap ödeneceği zaman lavaboya falan gidilmez,hiç bir kişiye karşı yapılmaz. bence arkadaşınız sevgilisine karşı da yapmasın, çok ayıp.

Ayy bende kalkmadan bi tuvalete gideyim sonra kalkalim diyorum ama amacım hesabi kitlemek degil sonradan sıkışmayayım diye. Boyle bi anlam ifade edebilecegini düşünmemiştim

2 çesit insan vardır
1-hesabı ödeyenler
2-tuvalete kaçanlar

bana art niyet gelmedi ben de arkadaşlarla yemeğe veya cafeye gittiğimde kalkmaya yakın bir tuvalete gidip geleyim derim beklerler, aynı şekilde kalkmadan gidenler olur bende oturur beklerim. normal birşey bana göre

ama tabi ki bekleyin iki dk geliyorum derim ödeseler kızarım baya ve veririm kendime düşeni, belki arkadasında senin icin art niyet yoktur. gerci erkek arkadası ödesin diye böyle yapıyorsa o daha tuhaf

Ayy bende kalkmadan bi tuvalete gideyim sonra kalkalim diyorum ama amacım hesabi kitlemek degil sonradan sıkışmayayım diye. Boyle bi anlam ifade edebilecegini düşünmemiştim

işte biz öyle düşünmeyebiliyoruz, ben de yapmışımdır aynı şeyi muhtemelen.
ama genel geçer kurallara dikkat etmek gerekir, biz öyle düşünmesek bile öyle intiba yaratabiliriz karşı tarafta.

Aslında ben böyle bi şey yapacağını düşünmezdim ama aynı şeyi sevgilisine uyguladığını söyledi çok sonradan. Acaba banada mı aynı düşünceyle yaptı diye geçti aklımdan..
Sende iyi yapmışın o zaman ayrı ayrı ödemekle hesabı bmce bi yemepin lafı olmas ama adamı aptal yerine koymayı kaldıramam ben yanlış anlama insan kullanmakran bahsediyorum yani

Şaka yapıyorsun

Anladım ben seni canım sorun yok. Senin dediğin şey normal bi şey. Kalkmadan önce sen otur ben bi lavaboya gidip geliyorum denir. Gidilir. Gelindikten sonrada hadi kalkalım artık dersin. Bu gayet normal.

Hesap ödeneceği zaman lavaboya gidilmez, ödendikten sonra gidilir.
Veya ödemeden önce der ben bir lavaboya gideyim sonra kalkarız.

Kız açık açık sizi de sevgilisine yaptığı gibi denemiş bence.

Ayağa kalkmış olsan da o zaman git gel. Ben bekliyorum dersin olur biter.
Ya da gidelim lafı edince sen wcye git gel de öyle kalkarız dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…