Acaba kocam aldatıyormu

Dedim kuzum sorun değil ara diyor ben takılmam diyor kocamda oyle diyen adama daha ne diyeblrsn ki
Allah yardımcın olsun canım, akışına bırakacaksın artık birde bol bol dua et. Üzüldüm senin adına, Allah beterinden korusun.

Yok haklısınız biz kadınlar hissederiz görüşmeyin ben biliyorum söylüyorum... Ne alaka ben sevmiyorum böyle mesafesiz samimiyeti... Koyun tavrınızı.... Abartmıyorsunuz kesinlikle

Kusura bakmayın ama siz bana göre eşinizin bu tavrını hakediyorsunuz. Elin evli barklı kadını kocası varken, eşinize korkuyorum diye mesaj atacak, siz tepki verince sizi suçlu çıkartacak, üstelik eşiniz sizi onla kıyaslayıp onu haklı çıkartıp, onu övüp size hakaret edecek, siz hiç birşey olmamış gibi o kadınla aynı masaya oturup, birde bu şahane kocaya çocuk doğurmak için hamile kalmak için uğraşıp, konular açacaksınız. İki gün sonra hamile kalınca o kadınla kocanızı yatakta bassanız, bu seferde hamileyim bahanesine sığınırsınız. Elin kadını için sizi yok sayan adama çocuk doğurmak için debelenmek yerine, kendi ayaklarınızın üstünde durmayı, çalışmayı ve kocanız size olan hakareti edip, elin kadınına methiyeler düzerken kapıyı gösterip, haddini bildirmeyi bilirsiniz hak ettiğiniz değeri görürsünüz belki. Kocanız o konuşmaya normal diyormuş ya o kadının kocası eşinizin haberi olmadan size eşim evde yok, yalnız kaldım gel evime bana yardım et dese kendisi normal mi karşılarmış, çok metak ettim. Zira o kadının eşinize attığı mesajın bundan br farkı yok.

Back
X