Acaba kocam aldatıyormu

Var numaram kzda benımde garaibime gitti anlamadım yani bna msj atmasnı beklerdim
Onlar fingirdesin siz sormayın eşinize yada diğer kocaya böyle oluyo demeyin,ne ala memleket birbirine katardim ortalığı kadında gözün mü var derdim eşime,olmadı 4lu toplandiginizda" a canım geçen benim yerime eşimi aramissin bı daha sürekli eşimi arama beni ara yok mu numaram mesajlarida bana at kocama atma "derdim bı dahada onlarla misafirlik yapmazdim.konunuzu okudukca sinirleniyorum siz nasıl sakınsiniz.

Onlar fingirdesin siz sormayın eşinize yada diğer kocaya böyle oluyo demeyin,ne ala memleket birbirine katardim ortalığı kadında gözün mü var derdim eşime,olmadı 4lu toplandiginizda" a canım geçen benim yerime eşimi aramissin bı daha sürekli eşimi arama beni ara yok mu numaram mesajlarida bana at kocama atma "derdim bı dahada onlarla misafirlik yapmazdim.konunuzu okudukca sinirleniyorum siz nasıl sakınsiniz.
Eşimden dolayı sakin kaldım napim ki eşimn aklına böyle şeylrde düşürmek istemiyom tavrmla belli ederim artık gitmem almam da eve bidaha msj atarsa lafımı derim cok snir bozucu bi olay dünden beri düşündükçe başımın ağrısı arttı

Eşimden dolayı sakin kaldım napim ki eşimn aklına böyle şeylrde düşürmek istemiyom tavrmla belli ederim artık gitmem almam da eve bidaha msj atarsa lafımı derim cok snir bozucu bi olay dünden beri düşündükçe başımın ağrısı arttı
Sizde kadına msj atsaydınız hemen.. Canım ben dururken neden esime soruyorsun diye.. Biraz utandırsaydın....
Sonra durma göre gelen cevaba göre çok güzel haşlardım ben o kadını..!!

Ayrıca eşinizin aklına kötü sey sokmus olmazsınız. Aynısını ben yapsam sen dururken onun esine yazsam desen mantıklı bir eş ne demek istediğinizi anlardı bu durumu da seviyesiz ve çok saçma bulurdu...

• Beğen
Reactions: JES
Yanlış anlamayın eşinizin aklına düşen düşmüş,dediğim gibi samimi olduğu erkek arkadaşı değil mi karısına bu düşkünlük neden saçmalık ötesi ne diyim Allah kolaylık versin

Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
rüzgar doğa olayı falan diye Mikail'i aramıştır ekjfkjs bu espriyi yapmazsam çatlardım inş yalnız değilimdir.Neyse ciddi oluyorum.Ben oldukça geniş bi insanım ama bana bile fazla geldi bu ne böyle, yerinde olsam o mesajdan sonra kızı arayan ben olurdum sen hayırdır ? diye.

Bende böyle şeylere cok dikkat eden biriym cok hassasım eşimle gelince tekrar konuşcam eşimin aklında yokken aklına mı sokmuş oluyorum durduk yere onu bile düşünüyom
Çaktırmadan usulünce konu. Yada boşver o niye adam gibi davranmıyor istediğini saydır

Konu sahibi hem fazla sakin hem fazla korkak sanırım. Neden bu kadar korkuyor anlamadım. Söyliceksin olcak bitcek. Sen konusmazsan daha çok saman altından su yürütürler. Birdahakini beklersen hersey için geç olabilir. Erkek bu sonucta; dişi kuyruğunu salladımı bitti!!!

Üsteleme boş er üstelersen kıskançlığa vurursan onu değerli görür, o kim ki de içinden kıskanma

eşinizin o hanımla şakalaşması muhtemelen ilgisini çekmiş , anlaşılan hoşuna gitmiş ki eşinize yürümeye başlamış... bir an önce bunun önüne geçin yoksa eşiniz elden gider demedi deme ...

Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Ne alakada kocana yazıyor ya?? Kendi kocasına neden yazmıyor,yada ailesine ,bence kesin bı işler dönüyor. Ayrıca kocanda haddini bilmeli bu ne samimiyet.

Eşinize mesaj atması zaten tuhafken, sonucunda neyi bekliyor ben onu anlayamadım. Size gelmek istemiyor. Kocanız mı gitsin yani yanına korkmaması için? Çok üzgünüm ama iyi niyetli olma ihtimali sıfır. Kadının kocası dururken sizin eşinizi aramak ne münasebet? Eşiniz pencere cam işiyle mi ilgileniyor?

Ben olsam kendi telefonumdan mesaj atarım canım o kafanı pencerenin arasına sıkıştırır sıkıştırır kapatırım hiç sallanmaz diye :KK11: sen ümiti görünce camları ne yaptınız de! Ordan hafiften ayar ver o Eşine

Ben olsam kendi telefonumdan mesaj atarım canım o kafanı pencerenin arasına sıkıştırır sıkıştırır kapatırım hiç sallanmaz diye :KK11: sen ümiti görünce camları ne yaptınız de! Ordan hafiften ayar ver o Eşine
Çok mantıklı kesin açarım konuyu burdan geçen cansu mikaile msj atmış camlar çok sallanıyor diye yaptırdınx mı falan derim belki birazcık utanır

Eşinize mesaj atması zaten tuhafken, sonucunda neyi bekliyor ben onu anlayamadım. Size gelmek istemiyor. Kocanız mı gitsin yani yanına korkmaması için? Çok üzgünüm ama iyi niyetli olma ihtimali sıfır. Kadının kocası dururken sizin eşinizi aramak ne münasebet? Eşiniz pencere cam işiyle mi ilgileniyor?
Hayır ilgilenmiyo inanın kafam cok bulandı biran önce evimi bile taşımak istiyom sırf kapıda karşılaşmayım diye içime kurt düştü kemirir durur artk

Mikail, tabiat olaylarından sorumlu melek ya, kız ondan sordu herhalde kocana rüzgardan bişi olur mu diye....Senin için fesat 😀😀

O kadının numarası neden eşiniz de var ? Bence bu kadar samimi olmanız saçma ve kadın resmen konuşmak için kur yapar gibi mesaj atmış, ben yerinizde olsam eşine söylerdim bu durumu biraz saf ve sakin kalmışsınız sanki ve birbirinizle yakın olup içli dışlı olmanıza ne gerek var ben şahsen bu devirde kimseye güvenmem yok arkadaşım yapmaz vs demem bu ülkede ne adamlar öz kızına tecavüz ediyor arkadaşının eşine göz koymasına şaşırmam o yüzden... neler var devir kötü bence biraz sert ve çirkef olun bu kadar sakin nasıl kaldınız ilginç.

Ne alaka ya. Eşiniz neden izin veriyor gün içinde böyle mesaj yazmasına? eşiniz çok garip

Back
X