Acaba kocam aldatıyormu

Kadina mesaj atman Benimde tuhafima gitti, keske yazmasaydin. Peki kadinin haberi varmi senin rahatsiz oldugundan? soguk bir yazisma olmus sanki onun tarafindan.
Allah yardimcin olsun, devir cok pis kötü, örf adet,namus seref nedir hepten unutulur oldu, mesaj atmayi birak senin esinin o kadinin telefonunda numarasi bile kayitli olmamasi lazim, acil durumlar icin ev telefonu yeterli olmali... Rabbim kimseyi sadirtmasin

Amin inşallh kendimi kötü hissettm için msj attm suclu ben mişim sanki eşim suclu sensin. Dedigi için psikolojikmen oyle hisseder oldım

Hiç yazmayın kararınızın da düşüncelerinizin de arkasında durun, eşiniz sizi suçladı diye yeniden aynı olayların yaşanmasına sebep olmayın, kadını hayatınıza alırsanız yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Eşiniz size imada mı bulundu, ben eşimi kıskanıyorum paylaşamıyorum, başka bir kadınla ilgilenmesinden hoşlanmıyorum deyin kesin bir dille, o zaman seni suçlayamaz. İnsan duygularından ötürü suçlanmamalı kaldı ki kadınların 6. hissi kuvvetlidir siz bir şeylerden rahatsız olduysanız vardır bir bildiğiniz.

Direkt kiza soraydin ben varken esime niye mesaj atiyorsun diye. Bir daha esinize mesaj atamazdi en azindan. Sonrasi niye canim li cicimli mesaj atmissiniz ki sonucta kocaniza asildigini sezmissiniz esinizin yaptigi da bi tuhaf cansu bana mesaj attigi icin tartistik derken yahu arap saçına dönmüş. Sonra üstüne bi de kiza mesaj atmissiniz nabiz ölçer gibi

Dedim kötü niyetle atmadm dedi abi diye konuşuyo bide farkndaysan abi diyorum oyle bişey nasıl düşündün dedi bende senle alakası yok kocam herkesten kısanrm dedim

Eşim sürekli beni suçladığı için bende kendimi suclu hissettm dışlanmış gib hissediyorum eşimle araları cok iyi ikisinnde

Eşim sürekli beni suçladığı için bende kendimi suclu hissettm dışlanmış gib hissediyorum eşimle araları cok iyi ikisinnde
Acaba siz kendinizi onlardan soyutluyor olabilir misiniz kiskandiginizdan dolayi belki size mesaj atmaya cekiniyordur. Simdi esinize arkadaşlık anlaminda kendisini yakin hissediyordur.

Acaba siz kendinizi onlardan soyutluyor olabilir misiniz kiskandiginizdan dolayi belki size mesaj atmaya cekiniyordur. Simdi esinize arkadaşlık anlaminda kendisini yakin hissediyordur.
En başından beri eşime hep daha yakında daha iyi anlaşıyolardı ama hiç gözüme batmadı 1 aydır gözüme batar oldu herşey

Yapı olarak biraz agrm eşim oyle değil kzda hareketli biraz ben kendimi soyutlamış olablrm

Eşiniz saman altından su yürütmeye çalışırken sen haksızsın diyerekte sizi suçlu duruma sokmaya çalışmış ve başarmış

Yerinizde olsan değil o mesajları atmayı o kadına ağzının payını verirdim davet edeceksen beni ara derdim utanmıyormusun ben dururken kocama mesaj atmaya derdim

O kocaya da ayağını denk al yoksa kendini kapının önünde bulursun derdim üzüldüm adınıza acın gözünüzü

Mesajınız çok saçma olmuş birde çok gereksiz bir samimiyetle yazmışsınız..ben olsam ağzının payını verirdim kızın herkese de güvenmeyin ortalık fena her konuda..

Amin inşallh kendimi kötü hissettm için msj attm suclu ben mişim sanki eşim suclu sensin. Dedigi için psikolojikmen oyle hisseder oldım
Allah yardımcın olsun, eşinin sana baskı uygulaması hiç hoş değil! Peki o kadın biliyormu senin rahatsızlık duyduğunu?
Yerinde olsam kadınla arama mesafe koyardım, eşimede o kadınla görüşmemesini hatta telinden numarasını silmesini istediğimi söylerdim - kesin net bir şekilde!

Konuda normal insan yok sikinti orada. Adam cok sert kadin kocasindan korktugu icin Mikail abisini ariyor. Mikail abisi karisini cok kiskanc diye adama anlatiyor ama ayni sert adam karisinin mikail abisini aramasindan rahatsiz olmuyor.

Konu sahibi madem kocana o kadar guveniyorsun ne diye konu actin? Madem kocanin her dedigine inaniyorsun bizden ne istiyorsun? Kadindan ozur dilemedigin kalmis oldu olacak onu da yap.

Adam kilifini da bulmus karim kiskanc diye ortalarda geziyor. Yazik konu sahibi de kiz durumlarima bakmiyor diye uzulmus :) Allahim sen aklimi koru :)

Yapmaz ki silmezz eşiyle cok iyi dostlar biliyor söyledim kz eşimle mesafa koymak yerine benımle konuşmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…