Acaba Pişman olacak mıyım..

Gecen gun burda bi konu vardi sizinkine benzer
Ona da herkes ayril demis ama konu sahibi evlenmis , evlendikten so ra da konu acmis cok pismanim diye
Sonunuz aynisi olacak , burda 1000 kadin gelip size ayril dese bile ayrilmayacaksiniz
Evlenin ve yasayarak deneyimleyin
Ama madem yorumlari goz ardi edeceksiniz neden koni acip hepimizin sinirlerini hoplatiyorsunuz
Ben boyle iliskilere sahit olmak istemiyorum gercelten kadinlarin bu kadar aciz oldugu , gozlerinin kor oldugu ve kendini ezdirdigi iliskilerin varligindan haberdar olup da seyretmek cok icimi acitiyor

Buradan da sizi idare ettiği ve aslında meseleleri halletmediginiz ortaya çıkıyor iste.
Ben evlenmezdim böyle bir adamla.
Sizin ayrılmayı istemez halde anlattıklarınız bile kendinizi ateşe attığınızin resmi. Iyi düşünün derim. Umarım biz yaniliriz.

Kesinlikle bu aşamada bitir.Böyle bir saçmalık olamaz.Yoksa daha çok üzülürsün.

Daha nisanliyken kv kp yaninda kisa kollu giyilmez ayip deniliyosa evlendikten sonra neler soylenir
Sen bilirsin ama en azindan ertele

Bunlar isaret onizleme...daha nisani tak neler neler....dugun olurken cabasi....heleki cocuk olsun...allah esirgesin...canim benim ANNENI DINLE...millet diye de hic dusunme 3.5gun konusulur unutulur...
Yasadiklarin yasayacaklarinin habercisi bence...

Nişanlım ailesi için beni ezmiyor. Hiçbir zaman da yapmadı bunu. Ailesi de biliyor, nişanlım için önceliğin ben olduğumu ve bunu yanımda ailesine de söyledi. Sadece babası patavatsız
birkaç kişiden akıl almış beni değiştirmeye çalışıyor diye yazmışsın. nişan elbiseni dahi onlar seçmiş, söz hakkın yok.

daha ne yapsın ezmek için? ayağının altına alıp bassın mı?

Soruyor musun....tabiki git...hayatinin merkezine ailenden baska kimseyi koyma.

Kendi elinle hata yapma
Evlenirsen çok pişman olursun

Çoğu erkek karısına evlendıkten sonra makyaj yapma , sunu gıyme , sacını acma gıbı baskı üzerı telkınlerde bulunur .
Çünkü onlara göre namusları bunları yaparsa kötü gözle bakarlar .
Sonra karım gıyınmeyı bılmıyor , bakımsız dıye gıdıp aldatırlar
Erkeklerı anlamak hiçte zor değil.
Başını yakma

Tesettürlü abiye, kısa kollu falan sadece başlangıç.
İleride tesettür için de baskı yapacaklar. Tamam kötü bir şey değil ama baskıyla olması kadar kötü bir şey olamaz. Seni değiştirmek isteyecekler bu evliliğin sonunda ya sen değişmiş ve mutsuz olacaksın ya da kalbin kırık şekilde boşanmak durumunda kalacaksın.
Böyle keskin bir yorum yapmak istemezdim ama bunları gördüm yazdıklarını okuyunca.

Sadece konu sahibinin ilk yazdığı mesajı okudum, devamını okumaya sabredemeden yazıyorm. KESİN PİŞMAN olacaksın canım. Daha simdiden yok tesettür abiye yok tişört giyme falan , bunlar filmin fragmanı sadece. Evlendikten sonra da psikolojik iskencen başlayacak. Görücü usulü olsa kaç kendini kurtar bitir bu işi derdim ama severek sözlendik demişsin. Ailen ailesiyle onu karşılarına alıp konuşacak o zaman. Biz bu şartlarla kızımızı verdik ama siz daha şimdiden değiştirmeye çalışıyorsunuz diyecek. Eğer seni seviyorsa gerçekten zaten kaybetme korkusu ile tutuşur kendine gelir. Mırın kırın ederse de cidden ayrıl yol yakınken önüne bak.

Aklında en ufak bir soru işareti dahi varsa o zaman bilki yanlistir. evlenme.

Baska seyler icin birsey diyemem 2 gun nisanida anlamadim hani 2dugun yapan var kizin oturdugu yer erkegin oturdugu sehir gibi oluyor da nisanda 2 ne anlayamadim tam zaten gorecegini gormussunki yazmissin bu kadar ama tesetturlu degilim dedin bana biraz ilerde kapatirim zihniyeti ile haraket ediyor gibi geldi hersey bir yana ama tesettur kisinin Allahla kendisi arasinda olan bir olay zorla olacak yada birisi istedi diye olacak birsey degil kisinin kendi istegi ile olabilecek birsey yarin evlilikten birkac ay sonra kapan baskisi baslar seninde rizan olmazsa sikinti yasarsin
Yasayan tanidigim var kiz acikti erkek tarafi oyle istedi oyle evlendiler sonra butun aile kapan diye baski yapti gonul isi bu ben isteyince kapanirim dedikce sorun cikmis tartisma olmus kv kp hepsi laf soylemis vay sen beni anama babama rezil ettin bir karisina laf geciremio dediler diye kavgalar ortamda hor gormusler falan dondu geldi ailesinin yanina bosandilar
Birde anneler babalar birseye karsiysa ve bu karsitlik gercekten mantikli gerekcelerdense ben dinlenmesi taraftariyim onlar kisinin o an goremedigi herseyi gorup hissediyor

Yol yakinken geri donun. Cok ama cokkk pisman olursunuz.

Bence nişanlın şuan ailesinden çok etkileniyor. Ve tesettürlü olman noktasında bir isteği var ama bu isteği bu şekilde belli etmesi de çok hoş değil aslında . Sizi de aileniz etkiliyor . Zaten nişanlılık sürecinde insan ailesinden çok etkileniyor .
Benim fikrim bi düşüncelerinizi gözden geçirin , sözlünüz ile düşünceleriniz uyuşuyor mu ? Onunla açık açık da konuşabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…