Acaba Pişman olacak mıyım..

Siz hayır deyip dayatmalari kabul etmezseniz ne olur? Nasıl bir tepki alırsınız?
Işte göstermeniz gereken tepki o...

Siz hayır deyip dayatmalari kabul etmezseniz ne olur? Nasıl bir tepki alırsınız?
Işte göstermeniz gereken tepki o...
İşte istediğim cevap buydu.. evet ayrılmak kolay, çekip gitmek uğraşmamak hayatıma bakmak kolay.. ama emek, sevgi, fedakarlık? Nişanlımdan %100 şikayetci değilim. %10 şikayetçiyim, tek eksi yanı istediği olsun istiyor. Ve ben ters tepki versem en fazla küser. Bu ilişkiyi benim bitirmeyeceğimi düşünerek yükleniyor bana. Babası zamanında demişti ki nişanlıma, o kız seni parmağında oynatıyor. Şimdi bir kaç kişiden akıl alıp beni yola getirmeye çalışıyor aklı sıra. Ama benim hangi durumda bu ilişkiyi bitireceğimi bildiği için, o toplara hiç girmiyor.

Annen gibi diyorum. yapma kızım pişman olacaksın . !! apaçık ortada dizlerini döveceksin.

ayrıl.
evlenince zorla başını kapatır bunlar.
nişanlın daha ana kuzusu. evlenecek mantıktan, olgunluktan uzak.
yakma kendini.

daha hangi topa girsin?
ojene, dövmene, elbisene karışıyor.

sadece köprüyü geçene kadar zusuyor. evlenince baskının en büyüğünü nişanlın yapacak.
es geçiyorsun ama en kötü huyu ailesi için seni ezmesi ve sadece senin değişmeni istemesi.
hadi sen değişmeyi kabul ettin, onlar karşılık olarak hangi alışkanlıklarını değiştirecekler? illa ki onların da kusurları vardır.

ayrıl.
evlenince zorla başını kapatır bunlar.
nişanlın daha ana kuzusu. evlenecek mantıktan, olgunluktan uzak.
yakma kendini.
Nişanlım ana kuzusu değil. Aylarca görüşmedi herkese resti çekti. Ben barıştırdım zorla. Aileleri hiçbir şeye karıştırmıyoruz. Sadece babası çok patavatsız ukala, bunu nişanlımda kabul ediyor ve bazı konuşmalarında babasını uyarıyor. Çok kıskandığı için dar giyinme açık giyinme makyaj yapma vs diyor niyetini de biliyorum. Ama istediği olmadığında küsüp kabuğuna çekilmesi beni çıldırtıyor. O an bağırsa çağırsa bile tamam ama ağzından kırıcı bir lafta çıkmaz incitmez de beni. Bende bu hareketinden dolayı kıyamayıp kuramıyorum işte. O da bundan cesaret alıyor sanırım

Nişanlım ailesi için beni ezmiyor. Hiçbir zaman da yapmadı bunu. Ailesi de biliyor, nişanlım için önceliğin ben olduğumu ve bunu yanımda ailesine de söyledi. Sadece babası patavatsız

Ben seni çözemedim geçen gün anneni burada atip tutuyordün baban parasini istedi diye o zaman nişanlını övüyordun. Şu an anlıyorum ki annen çok çok çok haklı senin başını yaktığıni biliyor engel olmaya çalışıyor. Birde Allah aşkına nisanlim beni ezmiyor deme görmüyor musun nikah tarihı alıp sonra ailesinin sözüyle seni ortada bırakan ailesi iki nisan istiyor diye nikahi erteledi adam daha ne yapsın. Bak gözünü aç bak bende nisan attım ileride mutsuz olmaktansa 2 ay mutsuz olmaya razı ol

Kesin pisman olursunuz
Tesetturlu olmayan kadin ile evlenip de onu zorla tesetture sokma mantigi nedir ya? O zaman ona gore birini alsaymis. Ayakkabiya gore sindirella ariyor herife bak
tesetturluyu begenmiyor kucuk goruyor toplum baskisindan tesetture sokuyor aslinda gozu baska baska seylerde

Cevaplarinizi okudukca, Evlende gor o zaman diyesim geliyor. Nisanlinizi hep bir savunma durumundasiniz. Evlenincede gercekleri gorup bosanabilecekmisiniz bakalim. Size mutluluklar dilerim,bunlari yasamis biri olarak((((((

Kendini kandırıyorsun tamamen. İnan bana bile bile kabul ettiğin herşey pişmanlığın olacak. Eğer sorun çıkaran sen olsaydın, kimse senin gözünün yaşına bakmaz. Hele ki nişanlın. Onlar kadınlar gibi yok ilişkiymiş, yok emekmiş, yok kalıp savaşmakmış düşünmezler. Kk tecrübelerime dayanarak bu evlilik keşke olmasaydı diyeceksin. Ne yazık ki bir ilerisi, kapanmaya zorlama ailesinden sıtkının sıyrılması. Sana o zaman bu kadar da kibar konuşmazlar emin ol. Kendine bahaneler üretme, ayrılığın acısından kaçma. Bir kere üzül ömür boyu üzülmektense. Geçiyor gidiyor herşey.
Keşke ayrılsan diyeceğim ama sanmıyorum. Ne yazık ki evleneceksin. Allah sabır versin ne diyelim.

Nişanlım ailesi için beni ezmiyor. Hiçbir zaman da yapmadı bunu. Ailesi de biliyor, nişanlım için önceliğin ben olduğumu ve bunu yanımda ailesine de söyledi. Sadece babası patavatsız
hı hı öyle.
evlen canım.
inşallah biz yanılırız

Valla ben mesajima böyle bir cevap beklemiyordum. :)
Demek ki bunlar konu sahibi için ayrılmayı gerektirecek şeyler degil.
Demek ki bunlar nişanlısı için de ayrılmayı gerektirecek şeyler degil. (Aslında ben bundan pek emin degilim.) Öyleyse esaslı bir konuşmayla hallolacak demektir. Peki bunca sıkıntı niye o zaman?
Vallahi kafam karıştı:))

Sizinle hemfikirim. Oturup konuşuyorum kendisi ile. Seni üzdüysem kırdıysam özür dilerim, her kararımız ortak seninle. Ben senin üzüleceğin bir şey yapar mıyım diyor. Tamam diyoruz hallediyoruz gibi. Sonra ek ufak şey de surat asıp oturuyor küsüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…