Acaba Pişman olacak mıyım..

Anneni dinle anneler bilir . baban oturup konusulabilecek bir adamsa babanla konus.. emin ol onlar da istemez.. seni elin adami gelsin degistirsin istediklerini yaptirsin diye mi buyuttuler okuttular emek ettiler ...

Anneni dinle anneler bilir . baban oturup konusulabilecek bir adamsa babanla konus.. emin ol onlar da istemez.. seni elin adami gelsin degistirsin istediklerini yaptirsin diye mi buyuttuler okuttular emek ettiler ...
Babamla annemden daha yakınım diyebilirim. Zaten bayram da gelemeyeceğim dediğimde gönlü kırıldı ve sebebini bildiğinden sinirlenmiş, o daha benim kızım nasıl göndermez vs diye. Ailem den Allah razı olsun maddi manevi her zaman yanımdalar

Kapalı eş istiyorsa kapalı biriyle görüşseymiş. Ya da en başından ben tesettürlü bir eş istiyorum kapanmayı kabul edersen evlenelim deseymiş. Annen çok haklı başını yakacaksın. Sürekli küsmesi konusunda senin bir cinnet getirmen lazım. Sadece nisanlının değil,kaynana kayınpederinin hizaya gelmesi lazım.

Annen baban bu kadar destekken hala evlenmek istemeni cozemedim al kagida yaz eksilerini artilarini sonea dusun kararini ver ama olmaz bastan belli mutsuz olursun .. sana saygi duyacak insanlar bul ailene yakisir dengi dengine ..

Yol yakınken dön bence olmaz bu iş

Ben anneme babamın yanında evlilikleri ile ilgili eleştiri yapıp fikirlerimi söyleyince,kızım ben evlenirken kimse senin gibi akıl vermedi. Eğer etrafımda senin gibi yol gösteren iki üç kişi olsaydı emin ol evlenmezdim demişti. Annenizi dinleyin.

İnan'ın annem de aynısını dedi bugün.senin imkanların bende olsa asla evlenmezdim çekmezdim bu durumları dediiii

Bile bile kendini atese atmak bboyle oluyor demekki,,,,aç kv ve es konularini oku denin durumunda onlardan farklı olmayacak,bosansammi??diye konu açacaksin...ask ve sevgi bir yere kadar boyle adamlarla evlenince hepsi çok çabuk bitiyor,pismanlik ve gözyaşı kalıyor

Is ciddiye binince sizi istedigi gibi degistirebilicegini sanmis. Bunlara musade ettiginiz takdirde evliliginiz boyunca her sey onun istedigi gibi olacak. Ya boyle yasamaya razi olun ya da yol yakinken vazgecin.

Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye.
mantık hatası insanlar ya ne alakaymış boş kafalı insanlar Allahım şu boş düşünen insanlara akıl ver kesinlikle ayrıl annen doğru diyo çok hata yaparsın ayrıl açık insanı kapatmak ne ya zorla

Hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla cevap vereceğim.
Ben 3,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesinden hiçbir şey görmedim.
Yani demem o ki kimseden birşey bekleme, çünkü beklediğin sürece herşey daha berbat oluyor.

İkincisi ; seni şimdiden değiştirmeye çalışan bir insanla evli kalamazsın. Evlensen bile uzun süreceğini hiç sanmıyorum.

Özet: eğer evlenirsen çok pişman olacaksın

Bu konuda cook tecrübeli biri olarak yorum yapıyorum ... başta neyi kabul edersen öyle devam ediyor... sakın başkaları için değişme.. ben malesef bu hatayı yaptım ve çok pişmanım . Senin gibi çok açık giyinen biri değildim bende .. kollarım ve saçlarım dışında açık değildi hiç bir yerim . Ama eşimin ailesi eğer kapanmazsa kabul etmeyiz dediler .. bende kabul ettim .. şimdi hiç dışarı çıkmak istemiyorum .. kendime yakistirmuyorum. Hayattan soğudum resmen .. insan nasıl içine sinerse öyle.giyinmeli.. kısacası su an cook pişmanım bunu kabul ettiğim için .. keşke nolucak sa olsaydı .. bi şekilde evlenirdik nasıl olsa

Çok mutsuz olursunuz, alttan aldıkça istekleri bitmez böyle insanların. Henüz geç değil, bence yol yakınken dönün. Birkaç ay ağlar üzülürsünüz en fazla, sırf bunun için hayatınızı tamamen yakmayın. Kimse için bunu yapmayın.

Gözünün içine bakmaya kıyamadığım bir kızım var. Ama senin gibi hayatını karartmak istesin bir temiz döverim. Mubarek gun daha fazla buyuk konusmayayim. Yavrum isin gücün var gençsin akillisin. Yapma ne olur. Yarın kapanıp evden dışarı adım atamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…