Acaba sevgilim gay mi ?

Burada kilit cümle ''benim öyle şeylere ihtiyacım yok'' cümlesi..........bu cümleyi her yere çekebilirsin,,bana kalırsa konuşmanda fayda var erkek arkadaşınla.. sadece öpüşmüyorsunuz diye gay demek de yanlış çünkü... ama ihtiyaç kelimesi çok başka kendini basit göstermeden (cinselliğe meraklı biri gibi )bu durumu konuşmalısın sanırım canım

Bize 6 yıl oldu öyle şehvetli öpüşme olmadı .
Benimkinin de şeyi mi yok acaba .

kahkaha attım Allah iyiliğini versin

konu sahibi 4 aydır bi erkek birlikte olduğu kızla öpüşme dahi yaşamıyorsa ya da bu tarz bi girişimi olmamışsa gay olmasa bile başka bir sorun vardır.

Millet böyle sevgili bekliyor sizde neden beni öpmüyor diye düşünüyor musunuz ? Öperse normal,öpmezse gay mi oluyor ?? Evlilik öncesi düşünmüyor demek ki ne var bunda? En güzelini yapıyor...

Kızlar siz de bi alemsiniz

Biri der ki netten tanıştık 10 gün sonra buluştuk cinsellik yaşadık, şimdi biraz soğuk beni kullanıyo mu ?

Öteki der 4 aydır çıkıyoruz niye benimle öpüşmedi gay mi ?

İyi ki Ous ta bana sen lez misin diye sormamış

bi arkadaşın dediği gibi işin dini boyutunu düşünüo olamaz mı?
veya "sapık mısın sen ben senin bildiğin kızlardan değilim diye başlayan ve aniden suratına inebilecek bi tokatla son bulan bişey yaşamak istemio.. bi sürü sebebi olabilir yanee

Son düzenleme:
gay olan erkeklerin genelde kız arkadaşları olur erkeklerle takılmazlar böyle bir durum sezdin mi.bizim okulda bir arkadas vardı gay di.hiç erkek arkadası yoktu.

Yapmayın lütfen ya .
Bu işin dini boyutunu düşünüyor olamaz mı, yada kızı korkutmak istemiyor olamaz mı ?

6 sene bır kızla beraber olacaksın ve 3 dk asmayan guzel bır öpüşme yaşamayacaksın
bence kızlar bile duramaz yahu atesle barut misali

eşim ilk seni tanımak istiyorum dediğinde 2 gün ağladım ben ay naptımda bu adam bana böyle dedi umut mu verdim noldu diye iyi ki bu kız lezbiyen mi dememiş

yani benim aklıma gelen ya dini boyutunu düşünüyor ya da sevgi anlamında tam oturtamamış bazı şeyleri ama yinede garip geldi.hani hep duymuşuz pat diye coşan erkekleri burada belkide ondan garip geldi.

Son düzenleme:

Ben kimseyle çıkmıyodum bunu tüm sınıf bilirdi
İyi ki bu kız lez diye Ous ta umudu kesmemiş benden
Yüzüme söylemeye cesaret edemeyip mesaj yazdı bana
İyi ki bende bu gay mi niye bu kadar çekingen diye düşünmemişim

Çok tuhaflaştık, önceden ayıp denilen şeye şimdi aaa neden yok bi sorunu mu var diye bakar olduk

ben de boşandığım şahsa evlenmeden önce ilk geceden korktuğumu söylemiştim, korkma bişey olmayacak demişti gerçekten de olamadı

bir erkeğin niye böyle şeylere ihtiyacı olmaz ki? demek bir sıkıntılar var, isteği azdır

Acaba sevgilin sana karşı fazla mı saygılı ? Eskiden buraya üye olsaydım bende buna yakın bir konu açardım heralde ama ben her zaman ki gibi kendimi yargılayarak ilk önce acaba benden mi hoşlanmıyor derdim. Aynı durum bizde de vardı dayanamadım ben bir gün öptüm bunu sonrası maşallah! Meğer adam benden yüz bulamıyormuş bir de daha önce hayatımda kimse olmadığını biliyordu hazır olmamı beklemiş. Yani ilk adımı senden bekliyor olabilir bu da sana olan saygısını gösterir. Takıldığın ihtiyacım yok lafı ise daha ilişki oturmamış birbirinizin gözüne girme çabasındasınız kendini yanlış kelimelerle ifade etmiş bence demek istediği seni kullanmaya ihtiyacı yok senin için arzularını bastırabilir. Ayrıca benim sevgiliminde boyu benden kısaydı ama özgüveninin maşallahı vardı hatta bana topuklu ayakkabı bile hediye etmişti o gece çıkacağımız yemek için. Yani sende ona biraz özgüven aşılayabilirsin. Ama biraz! fazla havalara girmesin bu erkek milleti.

Usenmedim tum yorumlari okudum. Su an sinirlerime zor hakim oluyorum.

4 ay yahu... Insan bunu soylerken ar eder, hanim kizimiz sorun etmis. Bir de utanmadan yorum yapanlardan birinin esine hakaret etmis.

Opusememenin sikintisi basina vurdu herhalde...

Yuksek ihtimal bu yorumuma da tenezzul edip cevap vermeyecek...

4 ayda hic yanasmadiysa normal degildir, hatta kesinlikle normal degildir diyenlere de soylemek istediklerim var.

2 yila yanasmis, 20 aylik bir iliskim var. Bircok sey paylastik, cogu onemli animda yanimda o vardi. Cogunuz inanmayacak, bize yobaz falan diyecek ama biz daha elele tutusmadik. Bu benim degil onun tercihiydi iliskimiz yeniyken, simdi bana da bu turlusu normal geliyor.

Nefret ederim ozel hayati burada teshir etmekten ama artik acikca soyleyecegim; bir seyleri acikca sorgulamadan yahut yasamadan da anlayacak olgunluga sahibim ve sapina kadar erkek olduguna da eminim. Kismetse evlenince hamilelik haberimi veririm sizlere insallah.

Demem o ki; 4 aylik iliskide opusmek, yakinlasmak istemeyen erkek anormal degildir; fazlasiyla Allah korkusuna sahip olabilir, iradeli olabilir, her seyin bir zamani olduguna inaniyor olabilir.

Ha konu sahibinin sevgilisi boyledir demiyorum. Onu bilemem. Ama anormal oldugu anlamina gelmez. Lutfen bos konusmayin yorum yaparken.

bence nihayet adam akıllı bi sevglm var diye sevinmelisin. simdiye kadar hiç erkek arkadasımdan -beni öpmediği için- gay mi diye şüpheye düşmedim, düşüncen bana garip geldi

Adam öper öpmek ister arzular hay allahım çok istekli öpmezz etmez hemen gay yapıştırması kahrolsun bağzı şeyler !

Sanirim tam da dedigin gibi bana cok saygili oyle bisey yaptigi zaman benim verecegim tepkiden korkuyo dedim dedigini yapiyim dedim yaklastim dudagina tam opucem yanagini cevirdi galiba hic beklemiyodu opmemi bende tuttum cevirdim kafasini minicik optum sonra o da beni optu minicik cok mutlu oldu ben opunce sarildi falan sonrasinda 3 kez daha gorustuk ve hic opmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…