- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Orkide1327
-
Bize 6 yıl oldu öyle şehvetli öpüşme olmadı .
Benimkinin de şeyi mi yok acaba .
bencede , bana göre öyle
Bize 6 yıl oldu öyle şehvetli öpüşme olmadı .
Benimkinin de şeyi mi yok acaba .
Yapmayın lütfen ya .
Bu işin dini boyutunu düşünüyor olamaz mı, yada kızı korkutmak istemiyor olamaz mı ?
Kızlar siz de bi alemsiniz
Biri der ki netten tanıştık 10 gün sonra buluştuk cinsellik yaşadık, şimdi biraz soğuk beni kullanıyo mu ?
Öteki der 4 aydır çıkıyoruz niye benimle öpüşmedi gay mi ?
İyi ki Ous ta bana sen lez misin diye sormamış
6 sene bır kızla beraber olacaksın ve 3 dk asmayan guzel bır öpüşme yaşamayacaksın
bence kızlar bile duramaz yahu atesle barut misali
eşim ilk seni tanmak istiyorum dediğinde 2 gün ağladım benay naptımda bu adam bana böyle dedi umut mu verdim noldu diye iyi ki bu kız lezbiyen mi dememiş
yani benim aklıma gelen ya dini boyutunu düşünüyor ya da sevgi anlamında tam oturtamamış bazı şeyleri ama yinede garip geldi.hani hep duymuşuz pat diye coşan erkekleri burada belkide ondan garip geldi.
4 aylik bi iliskim var sevgilim benden kisa ve kendini bana layik gormuyor aslinda ozguveni cok yerinde ama boyle dusunuyor beni cok sevdigini de biliyorum bizi goren arkadaslarim bizi birbirimize yakistirmiyo hep kotu seyler duyuyorum ama herseye ragmen ben onu seviyorum dedigim gibi 4 aydir birlikteyiz ama hic bi sekilde yakinlasmadik opusmedik bile bu devirde cok alisila gelmis bi durum degil bu bi keresinde cinsellik konusu acildi aramizda benim oyle seylere ihtiyacim yok dedi yani benimde aklima ister istemez kotu seyler geliyor sizce ne yapmaliyim ?
4 aylik bi iliskim var sevgilim benden kisa ve kendini bana layik gormuyor aslinda ozguveni cok yerinde ama boyle dusunuyor beni cok sevdigini de biliyorum bizi goren arkadaslarim bizi birbirimize yakistirmiyo hep kotu seyler duyuyorum ama herseye ragmen ben onu seviyorum dedigim gibi 4 aydir birlikteyiz ama hic bi sekilde yakinlasmadik opusmedik bile bu devirde cok alisila gelmis bi durum degil bu bi keresinde cinsellik konusu acildi aramizda benim oyle seylere ihtiyacim yok dedi yani benimde aklima ister istemez kotu seyler geliyor sizce ne yapmaliyim ?
Acaba sevgilin sana karşı fazla mı saygılı ? Eskiden buraya üye olsaydım bende buna yakın bir konu açardım heralde ama ben her zaman ki gibi kendimi yargılayarak ilk önce acaba benden mi hoşlanmıyor derdim. Aynı durum bizde de vardı dayanamadım ben bir gün öptüm bunu sonrası maşallah! Meğer adam benden yüz bulamıyormuş bir de daha önce hayatımda kimse olmadığını biliyordu hazır olmamı beklemiş. Yani ilk adımı senden bekliyor olabilir bu da sana olan saygısını gösterir. Takıldığın ihtiyacım yok lafı ise daha ilişki oturmamış birbirinizin gözüne girme çabasındasınız kendini yanlış kelimelerle ifade etmiş bence demek istediği seni kullanmaya ihtiyacı yok senin için arzularını bastırabilir. Ayrıca benim sevgiliminde boyu benden kısaydı ama özgüveninin maşallahı vardı hatta bana topuklu ayakkabı bile hediye etmişti o gece çıkacağımız yemek için. Yani sende ona biraz özgüven aşılayabilirsin. Ama biraz! fazla havalara girmesin bu erkek milleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?