Acaba sevgilim gay mi ?

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
35
Ankara
4 aylik bi iliskim var sevgilim benden kisa ve kendini bana layik gormuyor aslinda ozguveni cok yerinde ama boyle dusunuyor beni cok sevdigini de biliyorum bizi goren arkadaslarim bizi birbirimize yakistirmiyo hep kotu seyler duyuyorum ama herseye ragmen ben onu seviyorum dedigim gibi 4 aydir birlikteyiz ama hic bi sekilde yakinlasmadik opusmedik bile bu devirde cok alisila gelmis bi durum degil bu bi keresinde cinsellik konusu acildi aramizda benim oyle seylere ihtiyacim yok dedi yani benimde aklima ister istemez kotu seyler geliyor sizce ne yapmaliyim ?

Evet,evet gay..4 aydır sarılıp,öpüşmemişse.
Bence de ayrılmalısın

Son düzenleme:
Adamların işi de sor.
Cinsellik konuşurlarsa sapık, konuşmazlarsa gay oluyorlar

Allah allah harbiden GAY olduguna buradan mı vardınız? Olamaz mı ?Belki sadece kendine güven eksikliğidir.

İlla bir beklenti içinde olması mı lazım? Kızlar çok fenasınız haaa.

Birileri öyle olsa şikayet ediyo birileri böyle...

Elin adamı seni niye öpsün ki ? Neyin rahatsızlığı bu?

Ha çok istiyorsan ve el görmüyorsan sen öp olsun bitsin.

O zaman anlarsın GAY mi degil mi...

el ele, kol kola gülmek,gezmek,eğlenmek ,konuşmak ,paylaşmak yetmeli bu yaşlarda...

Mahallenin haminnesi gibi konuştum ama bir kızım var ve büyüyünce ÖPMESİN ELİN DENYOSU---VE KIZIMDA ÖPÜLMEDİ DİYE MERAK ETMESİN İSTİYORUM YAAAA...ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM???

Sizin denyonuz olan beyiniz evlenmeden once hic opmedi heralde sizi gorucu usulu evlendiyseniz boyle biseyi anlayamazsiniz

Siz İyimisiniz Adam Öpmedi Cinsellik Yaşatmadı Diye Gay mi Oldu Yani Hayır Bunlardan Bahsetse Bu Seferde Daha 4 Aylık İlişki Sevgilim Sapık Daha Erken Diyeceksiniz Pess

Kimi erkekler böyle konularda tutucudur evlenmeyi düşünüyorsa o kızla belki böyle birşeydir ihtiyacım yok derkende cinselliğe ihtiyaç hissetmiyorum demek istememişdir diye düşündüm ben çünkü bunlarla gay diyemezsiniz alakası yok gay olsa tavır davranışlarından anlardınız Bence siz sorun açın açık bana karşı böyle şeyler hissetmiyormusun çok merak ettim deyin ne olacak

Aslinda dogru soyluyorsunuz ama bunu demek de yurek ister utanir insan

Ama Gay'ler de Öpüşür Yani Sizinki İhtiyacım Yok Diyo Yani Bilemedim Şincik Evlenmeden Olmaz Mantığı Olabilermiki :26:

telaşlanmayın bence; eşimi ben ilk defa 6. ayımızda yanağından öpmüştüm ne cinsellikle ilgili konuşmalarımız ne de yakınlaşmalarımız oldu evlilik öncesi ve evlendik her şey yolunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…