- Konu Sahibi Orkide1327
-
Belki evlenmeden olmazcıdır? Ya da seni arzulamıyo?
Allah allah harbiden GAY olduguna buradan mı vardınız? Olamaz mı ?Belki sadece kendine güven eksikliğidir.
İlla bir beklenti içinde olması mı lazım? Kızlar çok fenasınız haaa.
Birileri öyle olsa şikayet ediyo birileri böyle...
Elin adamı seni niye öpsün ki ? Neyin rahatsızlığı bu?
Ha çok istiyorsan ve el görmüyorsan sen öp olsun bitsin.
O zaman anlarsın GAY mi degil mi...
el ele, kol kola gülmek,gezmek,eğlenmek ,konuşmak ,paylaşmak yetmeli bu yaşlarda...
Mahallenin haminnesi gibi konuştum ama bir kızım var ve büyüyünce ÖPMESİN ELİN DENYOSU---VE KIZIMDA ÖPÜLMEDİ DİYE MERAK ETMESİN İSTİYORUM YAAAA...ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM???
Aslinda ikimizde oyleyiz ama cocuk da degilim ki elbette biseyler yasanicak beni arzulamiyo olabilir ama benimle evlenmeyi dusunuyor oyle olsa boyle dusunmez galiba
Foruma hoşgeldin orkide :)
Adamların işi de sor.
Cinsellik konuşurlarsa sapık, konuşmazlarsa gay oluyorlar
yaşlar kaç? hiç öpüşmediyse çekiniyo olabilir mi?
Ben 21 o da 26 yasinda yani mumkun degil
Siz İyimisinizAdam Öpmedi Cinsellik Yaşatmadı Diye Gay mi Oldu Yani Hayır Bunlardan Bahsetse Bu Seferde Daha 4 Aylık İlişki Sevgilim Sapık Daha Erken Diyeceksiniz Pess
Kimi erkekler böyle konularda tutucudur evlenmeyi düşünüyorsa o kızla belki böyle birşeydir ihtiyacım yok derkende cinselliğe ihtiyaç hissetmiyorum demek istememişdir diye düşündüm ben çünkü bunlarla gay diyemezsiniz alakası yok gay olsa tavır davranışlarından anlardınız Bence siz sorun açın açık bana karşı böyle şeyler hissetmiyormusun çok merak ettim deyin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?