Acaba sevgilim gay mi ?

Onu da dusundum ama 26 yasinda adam yani kendini tatmin edicek yasi gecmistir dimi

Daha dört ay olmuş Allah aşkına ya adam her şeyini neden paylaşsın ki zaten. ben de ilk erkek arkadaşımla el ele bile gezmek istemezdim lezbiyen mi oldum şimdi. Tövbe Yarabbi. Biz burda gay ya da değil diyemeyiz nerden bilelim ki. Ha gözle görülür başka davranışları da varsa bilemiyorum. Sen seviyorsan zaman vereceksin, zamanla anlarsın ancak.

Sevgiliniz kesinlikle gay ! 4 aylık bi ilişkide nasıl öpüsmez hemen kaçın kurtulun. dememizi bekleme lütfen canım. bu devirde öyle adamı bulmuşsun aç elini şükret :) O benim öyle ihtiyaclarım yok sözünüde takma kafana senin hakkında kötü düşünmeni istememistir ama biz kadınlar konuyu öyle biyere getiririz adamı gay yaparız :) belliki cinselliği evlenince isteyenlerden takma kafana ..

Evet boyle dusununce de kendimi suclu hissettim simdi :)

Dimi su an tek caresi zaman tesekkur ederim

Eşcinsellik değil ama aseksüellik belirtisi gibi. İnsan 4 aylık sevgilisini öpmez mi? Sarılmaz mı? Bir tuhaflık olduğu kesin. En iyisi bu konuyu açıkça konuşun. Belki psikolojik bir sorundur. İki sevgilinin hayatında ama az ama çok bir çekim, arzu olur. Olmaması gerçekten düşündürücü. Cinselliğe ihtiyacım yok ne demek? Tam olarak ne demek istiyor? Hormonal bir sorun da olabilir, bir psikolojik travması da olabilir.

Peki bisey sorucam bu tur isteklerini bastiricak bi ilac falan kullaniyo olabilir mi ?

Peki bisey sorucam bu tur isteklerini bastiricak bi ilac falan kullaniyo olabilir mi ?

Hiç sanmam. Bir insan niye böyle ilaç kullansın. Ancak bazı antipsikotik veya antideprasan tipi ilaçlar libidoyu baskılıyabilir. Fakat mesele seks yapma meselesi değil. Öpüşmek yahu. Öpüşmek dahi istememesi bence normal değil. Akıl yürütmek faydasız. Açıkça konuşmak lazım.

Bu konularda katı ve şüpheciyimdir. Çünkü en yakın arkadaşımın başına geldi. 1 yıldan fazla sürmüştü ilişkileri. Bütün olayı birlikte yaşadık. Her şey olup bittikten sonra etrafımızdan yok "ben anlamıştım zaten" yok "siz nasıl çakmadınız" gibi şeyler duyduk. Çok kızdık, e madem anladınız niye çıtlatmadınız??? Sizi birbirinize yakıştırmayan arkadaşlarına sordun mu, niye yakıştırmıyorlar? Hep kötü şeyler duyuyorum demişsin, sırf boyunun senden kısa olmasıyla ilgili şeyler mi? Seni öpmemesi dışında kuşkulandığın şeyler var mı?

Sanırım biraz gözlem yapman lazım. Seni görünce heyecanlanıyor mu? Diğer insanlarla konuşmaları nasıl? Cinsellik, eşcinsellik gibi konulara aşırı tepki veriyor mu, geçiştiriyor mu? Umarım çözersin.

4 ayda ne öpmüş ne bu tarz bır girişimi olmuş
yapmayın kızlar
adam tabiki normal değil

Muhtemelen seni öpmemesi dışında da başka sezgilerin oldu ki sevgilinin gay olabileceğini düşündün.
açıkcası sana yakınlaşmadığı için şüphelenmekte haklısın.sonuçta sevgilisiniz ufaktan da olsa bir kaç öpücük mutlaka olacaktı şu zamana kadar.zaten sen de fazlasına izin vermeyeceğini belirtmişsin.
cinselliğe ihtiyacım yok demesi de aklını karıştırmış.
yukarıdaki bi arkadaş ta demiş biraz daha gözlemelisin kesinlikle ve de o arkadaşlarının yorumlarını da bi dinle.belki de bildikleri başka şeyler var.
bu kadar ipucu sevgilinin gay olduğunu göstermez tabiki.cinselliğe biraz soğuktur veya cesareti yoktur seni de kendinden soğutmaktan korkuyordur vs.
bu ayrımı yapabilmen için sevgilini daha objektif bir şekilde gözle ve kırıcı konuşmalar yapmak yerine genel olarak konuşarak bazı fikirler edinebilirsin.

çook eskiye gitmeye gerek yok 28 yaşındayım benim 18 li 20 li yaşlarımda el ele tutuşmak bile keyif verirdi insana öpüşme zamanla olabilecek bişeydi ve her çıktığımızla değil tabiki.
insanlar artık ne kadar midesiz olmuş yaa 4 aydır tanıdığı adam benimle öpüşmedi diye yakınıyo kızcağızımız...
sen öp canım sonra bundan ayrılır öbürüyle öpüşürsün falan bu böyle gider.
belkide adamın midesi kaldırmıyodur olamazmı!!!!

Bosver...
Kotu icerik butonuna basmak yeterli

Hayir bu konulara hic tepki vermiyo arkadaslarimin yakistirmama nedeni de sadece dis gorunus bu ara nedensiz bi sekilde bana asiri soguk davranmaya basladi sanki konusmak icinden gelmiyo bi gunde degisti bambaska biri oldu

Bize 6 yıl oldu öyle şehvetli öpüşme olmadı .
Benimkinin de şeyi mi yok acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…