- Konu Sahibi Orkide1327
-
adamlar öpse suç, öpmese suç...
4 ay belkı daha erken olduğunu düşünüyordur
ılk günden dudaklarına yapışsa, gecesıne de telefonda seks muhabbetı dönse o zaman da adama sapık dıyecektın ?!
Merak edıyorsun sevgılıne sorsana
benı nıye öpmüyorsun neden cınsellığı konuşmuyoruz dıye
belkıde adam kendını tatmın edıyor ondan gerek duymuyor
Onu da dusundum ama 26 yasinda adam yani kendini tatmin edicek yasi gecmistir dimi
Bunun yaşı mı var?
Belkıde sızınle paylaşmak ıstemıyor ?
Bilmiyorum bunun ki yasi var mi yok mu ?
Sevgiliniz kesinlikle gay ! 4 aylık bi ilişkide nasıl öpüsmez hemen kaçın kurtulun. dememizi bekleme lütfen canım. bu devirde öyle adamı bulmuşsun aç elini şükret :) O benim öyle ihtiyaclarım yok sözünüde takma kafana senin hakkında kötü düşünmeni istememistir ama biz kadınlar konuyu öyle biyere getiririz adamı gay yaparız :) belliki cinselliği evlenince isteyenlerden takma kafana ..
Daha dört ay olmuş Allah aşkına ya adam her şeyini neden paylaşsın ki zaten. ben de ilk erkek arkadaşımla el ele bile gezmek istemezdim lezbiyen mi oldum şimdi. Tövbe Yarabbi. Biz burda gay ya da değil diyemeyiz nerden bilelim ki. Ha gözle görülür başka davranışları da varsa bilemiyorum. Sen seviyorsan zaman vereceksin, zamanla anlarsın ancak.
Eşcinsellik değil ama aseksüellik belirtisi gibi. İnsan 4 aylık sevgilisini öpmez mi? Sarılmaz mı? Bir tuhaflık olduğu kesin. En iyisi bu konuyu açıkça konuşun. Belki psikolojik bir sorundur. İki sevgilinin hayatında ama az ama çok bir çekim, arzu olur. Olmaması gerçekten düşündürücü. Cinselliğe ihtiyacım yok ne demek? Tam olarak ne demek istiyor? Hormonal bir sorun da olabilir, bir psikolojik travması da olabilir.
Peki bisey sorucam bu tur isteklerini bastiricak bi ilac falan kullaniyo olabilir mi ?
4 aylik bi iliskim var sevgilim benden kisa ve kendini bana layik gormuyor aslinda ozguveni cok yerinde ama boyle dusunuyor beni cok sevdigini de biliyorum bizi goren arkadaslarim bizi birbirimize yakistirmiyo hep kotu seyler duyuyorum ama herseye ragmen ben onu seviyorum dedigim gibi 4 aydir birlikteyiz ama hic bi sekilde yakinlasmadik opusmedik bile bu devirde cok alisila gelmis bi durum degil bu bi keresinde cinsellik konusu acildi aramizda benim oyle seylere ihtiyacim yok dedi yani benimde aklima ister istemez kotu seyler geliyor sizce ne yapmaliyim ?
Bosver...Biz kınasak ne olucak TURKİYELİKK? Konu sahibi cevap vermeye ya tenezzül etmiyor,yada cesaret
Yada öpüşmek o kaaa önemli bir konu ki HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE VE EŞİNE HAKARET ETMİŞ OLMAK ONU ZERRECE RAHATSIZ ETMİYOR!!!
konu sahibi :Özür dilesende faydasız zaten..
MUNE ye sesleniyorum arkadaşı bize yaptıgınız gibi BAN lar mısınız lütfen sevgili moderatörüm!!!
Bu konularda katı ve şüpheciyimdir. Çünkü en yakın arkadaşımın başına geldi. 1 yıldan fazla sürmüştü ilişkileri. Bütün olayı birlikte yaşadık. Her şey olup bittikten sonra etrafımızdan yok "ben anlamıştım zaten" yok "siz nasıl çakmadınız" gibi şeyler duyduk. Çok kızdık, e madem anladınız niye çıtlatmadınız??? Sizi birbirinize yakıştırmayan arkadaşlarına sordun mu, niye yakıştırmıyorlar? Hep kötü şeyler duyuyorum demişsin, sırf boyunun senden kısa olmasıyla ilgili şeyler mi? Seni öpmemesi dışında kuşkulandığın şeyler var mı?
Sanırım biraz gözlem yapman lazım. Seni görünce heyecanlanıyor mu? Diğer insanlarla konuşmaları nasıl? Cinsellik, eşcinsellik gibi konulara aşırı tepki veriyor mu, geçiştiriyor mu? Umarım çözersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?