acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

Bir ihtimal acaba eski sevgilisiyle açtıgı eski bir hesabı mı dedim ama.. Değilmiş çok üzücü
hesap kizin hesabi bu belli .
ve son resimde cok yakin
acaba sahte face acip kizi ekleyip resimlere paylasimlara baksam mi

Ay ben konduramadim acikcasi, gostere gostere de aldatilmaz ki..
Baska bir sey cikacak altindan sanki.

Doğru zamanı kollayıp söyleyin. Kimse kandırılmayı haketmez.

Bu tarz konuların hepsine aynı cevabı veririm,bence söylemelisin. Enayi yerine konmamalı kimse.

adam 26 yasinda
yanindaki kizsa 20 25 gibi
kizi mi :)

Amanın saçmalamışım ozman Bence konuşun biran önce arkadaşınızla... yada olmadı sahte hesapla o fotoğrafı arkdaşınıza gönderin ... kadın hamile diye maceraya atılmış pislik... ama baya cesurmuş ikiside ... bu cesareti kadının biliyo olma ihtimalinide getirdi aklıma

ama hamile suan
ya akrabasiysa diyorum
ama kim adina face acar ki
hemde face kizin facesi
Ben amcamın oğluyla yanak yanağa fotoğraf koyup ikimizin ismiyle face açmıyorum. Bence akraba falan değil. Ben olsam önce ekran görüntüsünü alır sonra kıza mesaj atarım. Bence kızın 2. Kadın olduğundan haberi yok, adamında faceye öyle bir fotoğraf koyduğundan haberi yok. Onun rahatlığını yaşıyor. Açıkcası doğumdan önce yada sonra. Ben aldatılıyosam bilmek isterdim

Arkadaşın aldatılıyor kesinlikle.
Normal bir dönemde olsa hiç düşünme söyle derdim ama madem hamile şimdilik susmak zorundasın,Allah korusun o sinirle bebeğe zarar gelirse hem sen vicdan azabı çekersin hem de ailesi tarafından suçlanırsın,o aldatan koca müsveddesi bile her şeyden seni sorumlu tutar.Arkadaşın doğum yapsın bu arada sen de bulabileceğin tüm delilleri topla ve doğumdan sonra anlat.

Ben boyle ornek cok gordum. Kadin adamdan gizli bile acmis olabilir. Ki zaten acikca gorunuyor ki sevgililer.

soylemeliyimde arkadasim hamile
ve biraz sinirli bi kiz
ya birsey olursa
Vallahi canım normalde ben de çok sinirli biriyim hamileyim de ama aynı şey bana yapılsa kesinlikle öğrenmek isterdim. Zaten delil de var ortada kabak gibi resim var.Belki kadın şüpheleniyordu,Allaha karşıma çıkar diye dua ediyordu da buna da sen vesile olacaksın? Ya da belki akrabasıdır,samimi oldukları biridir,sen söylediğinde de gülecektir kadın,o zaman sen de rahatlarsın. En kötü ihtimali düşünürsek,kadın aldatıldığını biliyordur,sindirmiştir; "Seni ilgilendirmez burnunu sokma" der, bu laf da vicdanından daha önemli olmamalı bana göre.Yani vicdanım rahat olsun diye risk alırdım ben olsam,kadınları salak yerine koymasınlar.

Hic bir kadin aldatilmayi haketmiyor ustelik karninda o pisligin bebeğini tasirken.. Boyle bir dunya yok ya hem karrnim doysun hem pastam dursun oldu canim ne ala.. Lutfen arkadasinizi kirmadan nazikce soyleyin eger etkilencegini düşünüyosan ki muhtemel ozman aile yakinlarindan durumu bildirin.. Haberi olsun bi sekilde.. Arkadasinizi aldatmayin sizde bilmeyerek gibi yaparak.. Sahsi fikrim bana yapilsa ve hbrim olmasa Arkadasim soylemese o da beni aldatmis yerine gecer ikisinide silerim..

eşinle konuşun cnm fake bir hesap açıp linkini oradan kadına atın o hesabın

Arkadaşının ailesini taniyorsan bence ailesinden birine söyle ..

Ben olsam sorardım bu kadın kim tanıyor musun diye. Aldatılan sevdiğim biriyse yapardım bunu, sevmiyorsam ve samimi değilsem burnumu sokmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…