hesap kizin hesabi bu belli .Bir ihtimal acaba eski sevgilisiyle açtıgı eski bir hesabı mı dedim ama.. Değilmiş çok üzücü
malesef normal bir durum degilAy ben konduramadim acikcasi, gostere gostere de aldatilmaz ki..
Baska bir sey cikacak altindan sanki.
peki nasil soylemeliyimDoğru zamanı kollayıp söyleyin. Kimse kandırılmayı haketmez.
soylemeliyimde arkadasim hamileBu tarz konuların hepsine aynı cevabı veririm,bence söylemelisin. Enayi yerine konmamalı kimse.
adam 26 yasinda
yanindaki kizsa 20 25 gibi
kizi mi :)
Ben amcamın oğluyla yanak yanağa fotoğraf koyup ikimizin ismiyle face açmıyorum. Bence akraba falan değil. Ben olsam önce ekran görüntüsünü alır sonra kıza mesaj atarım. Bence kızın 2. Kadın olduğundan haberi yok, adamında faceye öyle bir fotoğraf koyduğundan haberi yok. Onun rahatlığını yaşıyor. Açıkcası doğumdan önce yada sonra. Ben aldatılıyosam bilmek isterdimama hamile suan
ya akrabasiysa diyorum
ama kim adina face acar ki
hemde face kizin facesi
Mantıklı kabul edersehesap kizin hesabi bu belli .
ve son resimde cok yakin
acaba sahte face acip kizi ekleyip resimlere paylasimlara baksam mi
Ben boyle ornek cok gordum. Kadin adamdan gizli bile acmis olabilir. Ki zaten acikca gorunuyor ki sevgililer.Adam o kdr aptalmıkı delilleei eliyle sunacak face te.ya adamın kızkardeşi ise yada kuzenlerinden biri ne biliyim muhtemelen eşinin kıskanmayacagı biri.adam altadma kapasitesine sahip olup o aleni sergileyecek kdr aptal değildir.
Vallahi canım normalde ben de çok sinirli biriyim hamileyim de ama aynı şey bana yapılsa kesinlikle öğrenmek isterdim. Zaten delil de var ortada kabak gibi resim var.Belki kadın şüpheleniyordu,Allaha karşıma çıkar diye dua ediyordu da buna da sen vesile olacaksın? Ya da belki akrabasıdır,samimi oldukları biridir,sen söylediğinde de gülecektir kadın,o zaman sen de rahatlarsın. En kötü ihtimali düşünürsek,kadın aldatıldığını biliyordur,sindirmiştir; "Seni ilgilendirmez burnunu sokma" der, bu laf da vicdanından daha önemli olmamalı bana göre.Yani vicdanım rahat olsun diye risk alırdım ben olsam,kadınları salak yerine koymasınlar.soylemeliyimde arkadasim hamile
ve biraz sinirli bi kiz
ya birsey olursa
Gayet açıkca, ben böyle bir şey gördüm arkadaşım, istersen beni kötü bil konuşma ama gönlüm bu kandırılmaya razı gelmiyor de. Göster ekran görüntüsünüpeki nasil soylemeliyim
eşinle konuşun cnm fake bir hesap açıp linkini oradan kadına atın o hesabınmeraba kizlar
icime birşey dert oldu kaldı
dün eşimin telefonundan faceye bakiyordum benim olmadigi icin arada oyle girer ablamlara vs bakarim .
benim bir cocukluk arkadasim var oda 4 yillik evli ikinciye hamile eside esimle gorusur eder.
Dün birden taniyor olabilecegim kisilerden bu arkadasimin kocasini gordum yanindada 20 25 arasi bi kiz vardi .
kızin facesi belliki cunku ilk olarak kizin adi ve adamin adi yaziyor yanak yanagalar boyle sanirim bu adamin sevgilisi.
bizde bile taniyor olabileceklerimde cıkti bu arkadasim bunu nasil gormuyor cunku onunda facesi var acaba engelledimi karisini diye dusundum .
arkadasim hamile gostermek gecti icimden ama dedim bosver ama diyorum ben nasil arkadasım ?
soylesem ya sevgilisi degilse ki bana gore sevgilisi
soylesem bi dert soylemesem bi dert .
sanane demeyin arkadaslar
ama icime cok dert oldu
aynisi basima gelse cok kizarim soylemedi diye
napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?