bence haberi varBen amcamın oğluyla yanak yanağa fotoğraf koyup ikimizin ismiyle face açmıyorum. Bence akraba falan değil. Ben olsam önce ekran görüntüsünü alır sonra kıza mesaj atarım. Bence kızın 2. Kadın olduğundan haberi yok, adamında faceye öyle bir fotoğraf koyduğundan haberi yok. Onun rahatlığını yaşıyor. Açıkcası doğumdan önce yada sonra. Ben aldatılıyosam bilmek isterdim
cocukluk arkadasimBen olsam sorardım bu kadın kim tanıyor musun diye. Aldatılan sevdiğim biriyse yapardım bunu, sevmiyorsam ve samimi değilsem burnumu sokmam.
onlara soylw4sem h3pten ortalik karisirArkadaşının ailesini taniyorsan bence ailesinden birine söyle ..
Ben olsam ben de çok huzursuz olurdum arkadaşım adına üzülürdüm ama hele ki hamile bi arkadaş gerçi hamile olmasa da demezdim .en azından bi müddet.çünkü böyle durumlarda kimse kusura bakmasın ama bazıları öyle bi tepki veriyor ki "benim kocam yapmaz iftira atıyorsun "deyiverirse napcan o zmn ... o kadar zoruna gider ki... Hataa iliskilerini kıskandığınız için de iftira attığınızı dusuneebilir .tmm arkadasiniz olabilir ama boyle bi durumda nasil tepki verecrk bilemezsiniz. her zmn basimixa gelmiyor bu durum sonucta. iyilik yapmak istemeniz kocasının arkadasinizi salak yerine koymasini uzaktan izlemeniz tabi ki zorunuza gider. ama söyledikten sonraki tepkiyı de düşünmek lazım.meraba kizlar
icime birşey dert oldu kaldı
dün eşimin telefonundan faceye bakiyordum benim olmadigi icin arada oyle girer ablamlara vs bakarim .
benim bir cocukluk arkadasim var oda 4 yillik evli ikinciye hamile eside esimle gorusur eder.
Dün birden taniyor olabilecegim kisilerden bu arkadasimin kocasini gordum yanindada 20 25 arasi bi kiz vardi .
kızin facesi belliki cunku ilk olarak kizin adi ve adamin adi yaziyor yanak yanagalar boyle sanirim bu adamin sevgilisi.
bizde bile taniyor olabileceklerimde cıkti bu arkadasim bunu nasil gormuyor cunku onunda facesi var acaba engelledimi karisini diye dusundum .
arkadasim hamile gostermek gecti icimden ama dedim bosver ama diyorum ben nasil arkadasım ?
soylesem ya sevgilisi degilse ki bana gore sevgilisi
soylesem bi dert soylemesem bi dert .
sanane demeyin arkadaslar
ama icime cok dert oldu
aynisi basima gelse cok kizarim soylemedi diye
napmaliyim
Eee yani akil var mantik var..Kız kardeşi ya da kuzeni olsa birlikte face mi açacaklar sizce?
ya kadam cok karisiyor .Ben olsam ben de çok huzursuz olurdum arkadaşım adına üzülürdüm ama hele ki hamile bi arkadaş gerçi hamile olmasa da demezdim .en azından bi müddet.çünkü böyle durumlarda kimse kusura bakmasın ama bazıları öyle bi tepki veriyor ki "benim kocam yapmaz iftira atıyorsun "deyiverirse napcan o zmn ... o kadar zoruna gider ki... Hataa iliskilerini kıskandığınız için de iftira attığınızı dusuneebilir .tmm arkadasiniz olabilir ama boyle bi durumda nasil tepki verecrk bilemezsiniz. her zmn basimixa gelmiyor bu durum sonucta. iyilik yapmak istemeniz kocasının arkadasinizi salak yerine koymasini uzaktan izlemeniz tabi ki zorunuza gider. ama söyledikten sonraki tepkiyı de düşünmek lazım.
Ben olsam direk diyemezdim ama en azindan görmesini saglardim bi şekilde yanında face ye girerdim mesela ve "Aaaa cnm bu esinin yanındaki kim kuzeni falan mı " diye sorardım dolaylı yoldan anlatmaya çalışırdım yani
Yok adama değil kıza sormaktan bahsediyorum.cocukluk arkadasim
sevmesemde soylerdim acikcasi
adama soramam
ama arkadasima mesaj aticam
iyide ben aldattigini kesin olarak dusunuyorum zatenEee yani akil var mantik var..
esim sıkı arkadas degilSenin esin o adamla arkadassa, esinide yoldan cikarabilir.. dikkatli ol
Yani bende onu diyorum.. adamla kiz birlikte face acmissa kesin bisiler vardir...iyide ben aldattigini kesin olarak dusunuyorum zaten
konuyada yazdim
bence kizin haberi var evli 9ldugundanYok adama değil kıza sormaktan bahsediyorum.
Aynen katılıyorum hatta aç deki şu (adamın adı ahmet olsun) ahmete ne kadar benziyo de göster.Bence bilmiyormuşun gibi yap,
sonra o kadının yanında aç faceyi şaşırmış ol aaaa x ???
De göster.
Ben olsam öyle yapatirdım.
iste sorun benim bunu nasil soylemem gerekiyorYani bende onu diyorum.. adamla kiz birlikte face acmissa kesin bisiler vardir...
O adam bi elime gecse varya.... Anasini aglatirdim onun.. neyseki bana denk gelmedi.. cnm su profile girsene bi dersin.. oda gormus olur bu sekilde.. ama zor isler bunlar.. yazik kiza.. bide hamile ustelik..iste sorun benim bunu nasil soylemem gerekiyor
tamam benfe rastgelmis gibi acarim yaninda ama sonucundan korkuyuyrm
Sen yardım etmek isteyebilirsin ama arkadaşın nasıl tepki verecek düşündün mü iyiceya kadam cok karisiyor .
bariz belli yani aldatiyor
ve bunu cesaretle utanmadan yapiyor ama vijdanim hic rahat degil
yani soylesem bi dert soylemesem bi dert .O adam bi elime gecse varya.... Anasini aglatirdim onun.. neyseki bana denk gelmedi.. cnm su profile girsene bi dersin.. oda gormus olur bu sekilde.. ama zor isler bunlar.. yazik kiza.. bide hamile ustelik..
benim cocukluk arkadasim az cok huyunu suyunu biliyorum ama esini cok seviyorSen yardım etmek isteyebilirsin ama arkadaşın nasıl tepki verecek düşündün mü iyice
Önce arkadaşına git oturmaya çayınızı içerken mesela sor "Ayy haberleri izledin mi şu kişi karısını aldatmış benim Eşim beni aldatsa bi dk durmam hiç bi erkeğe güve olmaz eşim de olsa güvenmem ben "falan de bakalım ne diyo "benim kocam yapmaz "derse sakın söyleme.... bak sakın diyorum...kesinlikle arkadaşın hamile hem kaldıramaz bebeğe yazık olur hem olan sana olur yalancılıkla suçlar emin misin der yanlış görmüşsündur der amacın ne der mutluluğumu mu kıskanıyorsun der der der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?