acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

bence haberi var
cunku adamin adi soyadi yaziyor facede
sonra adamin kendi facesi ve esininde facesi var
benim bile karsima ciktiysa onun cikmamasi anormal olurdu

Ben olsam sorardım bu kadın kim tanıyor musun diye. Aldatılan sevdiğim biriyse yapardım bunu, sevmiyorsam ve samimi değilsem burnumu sokmam.
cocukluk arkadasim
sevmesemde soylerdim acikcasi
adama soramam
ama arkadasima mesaj aticam

Kizlar yuzyuze gorusup ekran goruntusu alip aksama gostermeyi dusunuyorum .
ilk mesaj atmayi dusundum ama birsey olur falan

Ben olsam ben de çok huzursuz olurdum arkadaşım adına üzülürdüm ama hele ki hamile bi arkadaş gerçi hamile olmasa da demezdim .en azından bi müddet.çünkü böyle durumlarda kimse kusura bakmasın ama bazıları öyle bi tepki veriyor ki "benim kocam yapmaz iftira atıyorsun "deyiverirse napcan o zmn ... o kadar zoruna gider ki... Hataa iliskilerini kıskandığınız için de iftira attığınızı dusuneebilir .tmm arkadasiniz olabilir ama boyle bi durumda nasil tepki verecrk bilemezsiniz. her zmn basimixa gelmiyor bu durum sonucta. iyilik yapmak istemeniz kocasının arkadasinizi salak yerine koymasini uzaktan izlemeniz tabi ki zorunuza gider. ama söyledikten sonraki tepkiyı de düşünmek lazım.
Ben olsam direk diyemezdim ama en azindan görmesini saglardim bi şekilde yanında face ye girerdim mesela ve "Aaaa cnm bu esinin yanındaki kim kuzeni falan mı " diye sorardım dolaylı yoldan anlatmaya çalışırdım yani

ya kadam cok karisiyor .
bariz belli yani aldatiyor
ve bunu cesaretle utanmadan yapiyor ama vijdanim hic rahat degil

Yani bende onu diyorum.. adamla kiz birlikte face acmissa kesin bisiler vardir...
iste sorun benim bunu nasil soylemem gerekiyor
tamam benfe rastgelmis gibi acarim yaninda ama sonucundan korkuyuyrm

iste sorun benim bunu nasil soylemem gerekiyor
tamam benfe rastgelmis gibi acarim yaninda ama sonucundan korkuyuyrm
O adam bi elime gecse varya.... Anasini aglatirdim onun.. neyseki bana denk gelmedi.. cnm su profile girsene bi dersin.. oda gormus olur bu sekilde.. ama zor isler bunlar.. yazik kiza.. bide hamile ustelik..

Cok zor bir durum ama bilmeli.
Ben yanina gider bana dusmez belki farkindasindir ama ben boyle birsey gordum eski sevgilisimi inkikammi almak istiyor sizin huzurunuzumu kacirma derdinde diye salaga yatar cokta karsimdakinin gururunu kirmadan soylerdim.

ya kadam cok karisiyor .
bariz belli yani aldatiyor
ve bunu cesaretle utanmadan yapiyor ama vijdanim hic rahat degil
Sen yardım etmek isteyebilirsin ama arkadaşın nasıl tepki verecek düşündün mü iyice
Önce arkadaşına git oturmaya çayınızı içerken mesela sor "Ayy haberleri izledin mi şu kişi karısını aldatmış benim Eşim beni aldatsa bi dk durmam hiç bi erkeğe güve olmaz eşim de olsa güvenmem ben "falan de bakalım ne diyo "benim kocam yapmaz "derse sakın söyleme.... bak sakın diyorum...kesinlikle arkadaşın hamile hem kaldıramaz bebeğe yazık olur hem olan sana olur yalancılıkla suçlar emin misin der yanlış görmüşsündur der amacın ne der mutluluğumu mu kıskanıyorsun der der der...

O adam bi elime gecse varya.... Anasini aglatirdim onun.. neyseki bana denk gelmedi.. cnm su profile girsene bi dersin.. oda gormus olur bu sekilde.. ama zor isler bunlar.. yazik kiza.. bide hamile ustelik..
yani soylesem bi dert soylemesem bi dert .
cok yakiniz benim cocukluk arkadasim kendisi
cirkin bi kadin degil
cokta guzel bi anne guzel bi es
ama bu doyumsuzlar neyin pesinde anlamiyorum .
vijdanim agriyor aksamdan beri resmen
hamile olmasa bi dakika gecirmem
ama oda biraz sinirli bi kiz
cocuguna bisey olur vebali bana kalir diye korkuyorum

benim cocukluk arkadasim az cok huyunu suyunu biliyorum ama esini cok seviyor
bilmiyorum cok arada derede kaldim
ben soylemesemde gordugunde sinir krizi gecirir paralar o adami orasi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…