acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

Ogrenmesi daha iyi bence.. basta saskinlik gecirecektir bu gayet normal.. bu erkekler neyin pesinde bende anlamadim cnm.. guzellikle cirkinlikle alakasi yokki bu islerin.. zor bi durum

Ogrenmesi daha iyi bence.. basta saskinlik gecirecektir bu gayet normal.. bu erkekler neyin pesinde bende anlamadim cnm.. guzellikle cirkinlikle alakasi yokki bu islerin.. zor bi durum
iste herseyin dort dortlukken biseyleri baska yerlerde arayanlara hic aklim ermiyor

Bence ya arkadaşına söyle ya da kimseye söyleme. Ailesinden birisine söylersen durumu öğrendiğinde neden bana söylemedin diyebilir ya da ailesinin duymasını istemeyebilir

benim cocukluk arkadasim az cok huyunu suyunu biliyorum ama esini cok seviyor
bilmiyorum cok arada derede kaldim
ben soylemesemde gordugunde sinir krizi gecirir paralar o adami orasi kesin
Söyleme direk kocasına aşık bi kadına direk denmez zaten ama bi ağzını ara bakalım eşinden hiç suphelendigi olmuş mu mesela telini saklar mi falan ...şüphe duyuyorsa sen de yavaş yavaş sakince anlatırsın. ama bence aslında bebek doğsun ondan sonra anlat illa soylicem diyosan .böyle bebek çok etkilenir doğumu da etkilenir kadın en azından doğumuna kadar bilmesin zaten kadinlar hisseder o da az çok hissetmesi lazım kocasının hareketlerinden
Arkadaşını düşünmen iyi bişey ama önce hani bi laf var önce can sonra Canan önce kendini dusunceksin herşey her insana söylenmiyor bazen gizlemek zorunda kalınabiliyor
Bana kalsa direk söyleme görmesini sağla kafasına şüphe düşür ki kendi görsün kendi fark etsin

Bence ya arkadaşına söyle ya da kimseye söyleme. Ailesinden birisine söylersen durumu öğrendiğinde neden bana söylemedin diyebilir ya da ailesinin duymasını istemeyebilir
ailesine soylemek hic aklimdan gecmedi zaten
bende olsam onlar ne alaka derim

valla ddiyorum nerden cikyi karsima
oyle biseye dustum ki ..

valla ddiyorum nerden cikyi karsima
oyle biseye dustum ki ..
Aynen çok zor üstelik kadın hamile yazık günah ya bu adamlar tam bi baş belası ...
Arkadasini düşündüğün kadar kendini de düşün her doğru denmez her zmn zamana bırak görmesini sağla yakın arkadassiniz sonuçta evine git oturun birlikte nete girin görsün ama kendi görsün zorla gösterme

Bilmeye hakkı var ama hamile ya çok üzülüp yavruya zararı olursa bunları çok iyi düşün çaktırmadan açıp yanındayken gösterip uyaqrabilirsin bilemedim

Bence arkadaşınızın da haberi vardır.Sizin faceiniz yok ilk girişte görmüssünüz millet sabahtan akşama facede mutlaka görüp haber eden olmuştur.Olay tahmininizden farklı olabilir. İnşallah da öyledir.

Acaba ilk olarak arkadaşınıza değil de kocasına mı gösterseniz o hesabı? Bu ne böyle deseniz?

ama onu taniyorum ogrense ortaligi yikardi

Sahte bir Facebook hesabı açıp mesaj olarak kız arkadaşınıza o profilin linkini yollayın eğer işlerine karışmak istemiyorsanız. Ne denir bilemedim? Umarım düşündüğümüz gibi bir durum değildir diyeceğim ama pes doğrusu, ne cesaret...

bende bunun icin sasirdim
nasil cesaret diye
ama dediginiz cok mantikli

ama onu taniyorum ogrense ortaligi yikardi
Farklı bir durumdur belki kardeşi olabilir mesela.Ben olsam asla söylemezdim gerçekte olsa yalanda olsa söylemezdim..Kimsenin de bana söylemesini istemezdim.Hamile değilsem tamam ama hamileysem bana söyleyen kişiyide eşim gibi bir ömür affetmez ve görmek istemezdim.

her ne olursa olsun kandirilmak hic bir kadinin hakki degildir
varsin affetmesin

Kızlar dusunuyorumda
arkadasimla esinin gordugum oturup kalktigimiz kadari ile mutlu bir evlilikleri var buraya kadar tamam .
adamin oyle akrabalarini tanimiyorum ama sanmiyorum kerdesiydi kuzeniydi vs vs .
hangi gorumce kuzen bilmem vs abisiyle kuzeniyle dip dibe yanak yanaga resim cekip face acip ortak isim yazar ki ? sacma olan burasi iste .

ama şuda var
arkadasim ve esi bizim facemizde ekli
onlarin ayri ayri bizimse tek bir hesabimiz var ortak
tani birseye bakmak isteyince girer bakarim ya da ekli olan arkadaslarimdan ortak hesabimizla konusurum faceden
izelse ya arar ya da mesaj ataelrlar whatsptan .

simdi bu kizin facesi belli
ama ilk olarak kizin ismi ve arkadasimin kocasinin ismi ve soyismi yaziyor .
evliymis gibi ayni
yani kimse buna akraba diyrmez
hadi akraba diyelim ne sacmalik derler adama .
ama arkadasimin bilmemeside anlamsiz ve sacma bi o kadarda .
benim bile karsima cikti esiyle arkadadimmin bizle ekli oldugu icin cunku yeni hesapta adamin ismi soyismi var
bilmiyorum ya
acaba haberi varmi

Cok tuhaf gören görmüstür kesin, acaba kimse hicbirsey dememismi arkadasiniza yada esine? Belkide arkasinda baska birsey vardir, ne biliyim kuzeni birini kandirmak icin abi senle resmimi koycam hesap acicam hbrin olsun falan demistir. Yoksa bir sürü arkadas vardir sonucta, birinden biri illaki direk söyler bu ne diye. Hadi diyelim senaryom fazla ucuk:) o zaman söyleyin arkadasiniza facede birsey gördüm cok sasirdim, beni yalnis anlama yakin oldugumuz icin sormak istiyorum bu kiz kim deyip resmini gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…