Ogrenmesi daha iyi bence.. basta saskinlik gecirecektir bu gayet normal.. bu erkekler neyin pesinde bende anlamadim cnm.. guzellikle cirkinlikle alakasi yokki bu islerin.. zor bi durumyani soylesem bi dert soylemesem bi dert .
cok yakiniz benim cocukluk arkadasim kendisi
cirkin bi kadin degil
cokta guzel bi anne guzel bi es
ama bu doyumsuzlar neyin pesinde anlamiyorum .
vijdanim agriyor aksamdan beri resmen
hamile olmasa bi dakika gecirmem
ama oda biraz sinirli bi kiz
cocuguna bisey olur vebali bana kalir diye korkuyorum
iste herseyin dort dortlukken biseyleri baska yerlerde arayanlara hic aklim ermiyorOgrenmesi daha iyi bence.. basta saskinlik gecirecektir bu gayet normal.. bu erkekler neyin pesinde bende anlamadim cnm.. guzellikle cirkinlikle alakasi yokki bu islerin.. zor bi durum
Söyleme direk kocasına aşık bi kadına direk denmez zaten ama bi ağzını ara bakalım eşinden hiç suphelendigi olmuş mu mesela telini saklar mi falan ...şüphe duyuyorsa sen de yavaş yavaş sakince anlatırsın. ama bence aslında bebek doğsun ondan sonra anlat illa soylicem diyosan .böyle bebek çok etkilenir doğumu da etkilenir kadın en azından doğumuna kadar bilmesin zaten kadinlar hisseder o da az çok hissetmesi lazım kocasının hareketlerindenbenim cocukluk arkadasim az cok huyunu suyunu biliyorum ama esini cok seviyor
bilmiyorum cok arada derede kaldim
ben soylemesemde gordugunde sinir krizi gecirir paralar o adami orasi kesin
ailesine soylemek hic aklimdan gecmedi zatenBence ya arkadaşına söyle ya da kimseye söyleme. Ailesinden birisine söylersen durumu öğrendiğinde neden bana söylemedin diyebilir ya da ailesinin duymasını istemeyebilir
valla ddiyorum nerden cikyi karsimaSöyleme direk kocasına aşık bi kadına direk denmez zaten ama bi ağzını ara bakalım eşinden hiç suphelendigi olmuş mu mesela telini saklar mi falan ...şüphe duyuyorsa sen de yavaş yavaş sakince anlatırsın. ama bence aslında bebek doğsun ondan sonra anlat illa soylicem diyosan .böyle bebek çok etkilenir doğumu da etkilenir kadın en azından doğumuna kadar bilmesin zaten kadinlar hisseder o da az çok hissetmesi lazım kocasının hareketlerinden
Arkadaşını düşünmen iyi bişey ama önce hani bi laf var önce can sonra Canan önce kendini dusunceksin herşey her insana söylenmiyor bazen gizlemek zorunda kalınabiliyor
Bana kalsa direk söyleme görmesini sağla kafasına şüphe düşür ki kendi görsün kendi fark etsin
Aynen çok zor üstelik kadın hamile yazık günah ya bu adamlar tam bi baş belası ...valla ddiyorum nerden cikyi karsima
oyle biseye dustum ki ..
Bilmeye hakkı var ama hamile ya çok üzülüp yavruya zararı olursa bunları çok iyi düşün çaktırmadan açıp yanındayken gösterip uyaqrabilirsin bilemedimmeraba kizlar
icime birşey dert oldu kaldı
dün eşimin telefonundan faceye bakiyordum benim olmadigi icin arada oyle girer ablamlara vs bakarim .
benim bir cocukluk arkadasim var oda 4 yillik evli ikinciye hamile eside esimle gorusur eder.
Dün birden taniyor olabilecegim kisilerden bu arkadasimin kocasini gordum yanindada 20 25 arasi bi kiz vardi .
kızin facesi belliki cunku ilk olarak kizin adi ve adamin adi yaziyor yanak yanagalar boyle sanirim bu adamin sevgilisi.
bizde bile taniyor olabileceklerimde cıkti bu arkadasim bunu nasil gormuyor cunku onunda facesi var acaba engelledimi karisini diye dusundum .
arkadasim hamile gostermek gecti icimden ama dedim bosver ama diyorum ben nasil arkadasım ?
soylesem ya sevgilisi degilse ki bana gore sevgilisi
soylesem bi dert soylemesem bi dert .
sanane demeyin arkadaslar
ama icime cok dert oldu
aynisi basima gelse cok kizarim soylemedi diye
napmaliyim
ama onu taniyorum ogrense ortaligi yikardiBence arkadaşınızın da haberi vardır.Sizin faceiniz yok ilk girişte görmüssünüz millet sabahtan akşama facede mutlaka görüp haber eden olmuştur.Olay tahmininizden farklı olabilir. İnşallah da öyledir.
o kadar samimi degilim esiyleAcaba ilk olarak arkadaşınıza değil de kocasına mı gösterseniz o hesabı? Bu ne böyle deseniz?
bende bunun icin sasirdimSahte bir Facebook hesabı açıp mesaj olarak kız arkadaşınıza o profilin linkini yollayın eğer işlerine karışmak istemiyorsanız. Ne denir bilemedim? Umarım düşündüğümüz gibi bir durum değildir diyeceğim ama pes doğrusu, ne cesaret...
Farklı bir durumdur belki kardeşi olabilir mesela.Ben olsam asla söylemezdim gerçekte olsa yalanda olsa söylemezdim..Kimsenin de bana söylemesini istemezdim.Hamile değilsem tamam ama hamileysem bana söyleyen kişiyide eşim gibi bir ömür affetmez ve görmek istemezdim.ama onu taniyorum ogrense ortaligi yikardi
her ne olursa olsun kandirilmak hic bir kadinin hakki degildirFarklı bir durumdur belki kardeşi olabilir mesela.Ben olsam asla söylemezdim gerçekte olsa yalanda olsa söylemezdim..Kimsenin de bana söylemesini istemezdim.Hamile değilsem tamam ama hamileysem bana söyleyen kişiyide eşim gibi bir ömür affetmez ve görmek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?