mucuksssss nemcim yirim seni:))) biliyom ya eski burnum erkeksi burunmus emre bey öle demisdi:) sonra burnumu incelerkene hakikaten öyle dedim ya erkeksi duruyom::) burnum dan memnun kalmayan tek kisi benimkisi oldu oda kiskancligindan :) biliyo yakisdini gözumun ortaya cikdigini anammmm iyice cildirdi kiyafetime saten karisiyodu simdik oldu cilgin derberderhihoyyyt
ehuheuueh kıs seninki daha çok kıskancak hele bi şişliklerin tam gitsin ozman düşünemiyorum:)aklinialirimsmile
BURNUNUZ GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ.hATTA İKİ KAŞIN ARASINDA ŞİŞLİK OLDUĞU O KADAR BELLLİKİ.o ŞİŞLİKLER GEÇSİN GÖR BAKALIM NASIL CİLLOP GİBİ OLACAK.MAŞALLAH DİYORUMM:))
Canım çok güzel olmuş zamanla daha güzel olcak. Diğer resimlerine de baktım foruma ne zaman girsem bakıyorum:) özellikle kavisine bayıldım tam istediğim gibi.
Bizde şımartılcak mıyız? Ya şımartılmasak da kendimiz beğenelim, kaporta az düzgün olsun yeter öfff ne zor şu beklemek :SSS
maşllah süper olmuşş
çok çok güzl olmuş inanılmaz değişmtirmiş albüme de baktım güle güle kullan
benm merak ettiğim çok acımıyo mu bu ya bi an düşünüyorum da ayyy böyle çok can yakıcı bişey gbi sanki
tsk ederim de bitanem neden dudak buktun=??
dudak bükmedi kız , ters gülücük
amuda kalkarak gülücük attı gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?