Acelyam 2aylık burnusum

ehuheuueh kıs seninki daha çok kıskancak hele bi şişliklerin tam gitsin ozman düşünemiyorum:)aklinialirimsmile

ehuheuueh kıs seninki daha çok kıskancak hele bi şişliklerin tam gitsin ozman düşünemiyorum:)aklinialirimsmile

bebegim daha sis ya daha coook beklemem lazim:) ya varya delirtiyoo beni basen:) ama havalida olmak baska biseyy yaa:lepi:

burun ameliyatınızı hangi hastanede oldunuz*Memnun kaldınız mı hastaneden?
bu arada çok hoş gözüküyor...

slm canim ben istanbul acibadem hastanesinde oldum..ve cok cok memnun kaldim tüm personel ve doktorum dahil hepsinden memnun kaldim hastane cok harika inanki basen o yatagimi özlüyorum... son derece temiz bir otel gibi diyeyim sana...hihoyyyt

BURNUNUZ GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ.hATTA İKİ KAŞIN ARASINDA ŞİŞLİK OLDUĞU O KADAR BELLLİKİ.o ŞİŞLİKLER GEÇSİN GÖR BAKALIM NASIL CİLLOP GİBİ OLACAK.MAŞALLAH DİYORUMM:))

Canım çok güzel olmuş zamanla daha güzel olcak. Diğer resimlerine de baktım foruma ne zaman girsem bakıyorum:) özellikle kavisine bayıldım tam istediğim gibi.

BURNUNUZ GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ.hATTA İKİ KAŞIN ARASINDA ŞİŞLİK OLDUĞU O KADAR BELLLİKİ.o ŞİŞLİKLER GEÇSİN GÖR BAKALIM NASIL CİLLOP GİBİ OLACAK.MAŞALLAH DİYORUMM:))

mucuksss asilemcim tsk ederim hayatim efet halen daha cok sis belkliom inmesini :)kaydirigubbakcemile2

Canım çok güzel olmuş zamanla daha güzel olcak. Diğer resimlerine de baktım foruma ne zaman girsem bakıyorum:) özellikle kavisine bayıldım tam istediğim gibi.

canmimsin tsk ederim laydicim:) o senin guzelligin saololumunekankayizsmile

Bizde şımartılcak mıyız? Ya şımartılmasak da kendimiz beğenelim, kaporta az düzgün olsun yeter öfff ne zor şu beklemek :SSS

Bizde şımartılcak mıyız? Ya şımartılmasak da kendimiz beğenelim, kaporta az düzgün olsun yeter öfff ne zor şu beklemek :SSS

rüyacim yerim seni kiz:)) tabikide suimartilacaksin..hepimiz simartilöacagiz..cunki bunu hak ediyoruz... ben bol bol simartirim seni canisi...bende halen bekliom ucu halen sis ve sert sabirli olalim muuckssbayanssulusmile

çok çok güzl olmuş inanılmaz değişmtirmiş albüme de baktım güle güle kullan
benm merak ettiğim çok acımıyo mu bu ya bi an düşünüyorum da ayyy böyle çok can yakıcı bişey gbi sanki

tsk ederim canisi begendine sevindim tskler...yok acimioo sadece ameliyattan sonrasina iyi bakicaksin cok dikkat etmen gerekioo yani anliyacagin bebek bigi kendini kolluyacaksin..aci sizi cok az seviyede oda saten agri kesiciyle gidiyo..

canım çok geçmiş olsun :):):) çok tatlı görünüyoo resim bi türlü bulamamıştım yen dank etti topğin olabilceği çok hoş hatun olmuşun sağlıklı günler dikaydirigubbakcemile2lerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…