Acelyam 2aylık burnusum

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
118
42
Almanya
kizlarrrr iste burnumun 2 aylik halii daha sis olmasina ragmen her gecen gün dahada sisleri iniyor vede güzellesiyor...MASALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım harika gözüküyor.Doktorunun eline sağlık.Her geçen gün şişlikler indikçe daha da mükemmel gözükecektir.Yeni burnuşunla sağlıklı ve mutlu günler diliyorum sana.Darısı bnm başıma bende 2 ayı geride bırakabilseydim hayırlısıyla.Bnm ne kadar şiş olduğumu tahmin edersin artık... :)))
Çok öpüyorum...

canlarimm hepinize ayri ayri tesekkurler mucuksladim sizlerii..darisi olmak isteyenlerin basinaa..begendinize sevindim...:1hug::1hug:

Yaw Nuray çok tatlısın Sevincinden 3 tane ayrı başlık açmışsın:)) benim de yüzlerce açasım var, maaşallah diyelim Allah mutluluğumuzu bozmasın

Yaw Nuray çok tatlısın Sevincinden 3 tane ayrı başlık açmışsın:)) benim de yüzlerce açasım var, maaşallah diyelim Allah mutluluğumuzu bozmasın

efet yaaaa napayim:) hersey guzel gidiyor ALLAH bozmasin cumlemizi diyorum:) o senin tatliligin canookaydirigubbakcemile2

uuuuuuuuuuuu buraya yorum yapmamışım nsl kaçmış benden:)
resimlerinde söledim yine söyleyeyim süper deişim iyiki olmuşsun cnm çok ama çok yakışmış:)

uuuuuuuuuuuu buraya yorum yapmamışım nsl kaçmış benden:)
resimlerinde söledim yine söyleyeyim süper deişim iyiki olmuşsun cnm çok ama çok yakışmış:)

nasil kacar bilmiomkii:)) üstadd kacmasin bi daha :) saol canimin icin findukummmgamyoncuiremsu

nasil kacar bilmiomkii:)) üstadd kacmasin bi daha :) saol canimin icin findukummmgamyoncuiremsu

burun estetigi benden sorulur dermişimmmmmmmmmmmmmm
valla bi yere yorumm yapmıyosam dalgınlıgımdandır:)yoksa kaçmas:)sempatiksalakcinni

kıs açelyaaaa son ekledigin eski resimlerin nsl öle ya höng oldum inannnnnn iyiki olmuşsun gerçkten kaşın gözün güzelligini kapıyormuş eski burnun şimdi tam bi barbie olmuşsun tü tü mşlh:)yeni hallerini ekle hep gözümüz gönlümüz açılsın:)

mucuksssss nemcim yirim seni:))) biliyom ya eski burnum erkeksi burunmus emre bey öle demisdi:) sonra burnumu incelerkene hakikaten öyle dedim ya erkeksi duruyom::) burnum dan memnun kalmayan tek kisi benimkisi oldu oda kiskancligindan :) biliyo yakisdini gözumun ortaya cikdigini anammmm iyice cildirdi kiyafetime saten karisiyodu simdik oldu cilgin derberderhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…