- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
2 aylık evli biri olarak ve evleneseye kadar mutfağa girip yemek yapmışlığım yok halada yapmadım , bu topikten birçok şeyi öğrenerim umuduyla takibe alıyorum , tarifleri sabırsızlıkla bekliyorum
Öncelikle hoşgeldinbenimde burayla ilğili planlarım var, mesala her hafta bir etkinlik yapmak istiyorum yemeği öğretip bunu sizden istemek ,sizde fotoğraflarını burda paylaşmak ve olduğunu yada olmadığını,olmadıysa neden olmadığını hep beraber tartışmak
İstiyorum inşallah katılım çoğalır
En zorlandığın şeyi yazarsan ondan başlarız
merhaba efser benim bi sorunum var ya ben 4 yıllık evliyim 5 6 yıldır sürekli yemek yaparım evlendikten sonra daha da çok yapıp kendimi iyice geliştirdim malum benim yaşadığım yerde yani gaziantepte yemeğe çok önem verilir ama şöyle bir sorunum var benim biz evde 3 kişiyiz eşim 2 yaşında kızım ve ben ben her ne kadarda yemeği az yapıym yarına kalmasın 3 müze yetsin yeter akşamlık diye ne kadar az malzeme kullansamda maalesef yarınki akşama yetecek kadar daha oluyo ve benim eşimin mide rahatsızlığı var ve bayat yemek yiyemiyor mecbur ben kalan yemeği yiyip ona yeniden başka yemek yapıyorum sence ben nerede yanlış yapıyorum bi akıl verirseniz sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?