Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın sorunuzu anlayamadım açıklayabilir misiniz ?
canım yaklaşık yarım saat önce özel mesaj gönderdim bilgilerimi bakarsan sevinirim
yani o kişinin tatili nasıl olacak? tatil nasıl geçecek ?
ben dünden beri bekliyodum seni çevrimdışı oldun şimdi çok üzüldüm(((
merhaba benim aşk hayatıma bakarmısınız çok karışık şeyler oldu evlilik zamanı ilgili özellikle bide işimsde bi değişiklik olup olmy<akmı şimdiden teşekkür ederim
Gelecek yıl şubat olarak görünüyor evlilik tarihiniz. Canım aşk hayatında 3 erkek çıktı ikisi genç. Biri geçmişinde kalan burcu veya yükseleni ateş grubundan olan tutkulu aceleci kendinden emin bir kişi aniden ortaya çıkmış ve hayatını etkilemiş olabilir. Aklını kurcalıyor olabilir. Diğer i ise yükseleni veya burcu toprak grubu olan bir erkek Bu kişiye bir söz vermişsin ve onu tutmanı bekliyor. Bu kişiyle olan ilişkine devam etmeyi seçersen size hiç bir zarar dokunmayacak adete bir koruyucu melek etrafınızı saracak ve sizi sıkıntılardan uzaklaşttıracak. Yine tprak grubu yükselen veya burcu olan birisi mevcut sorununda çözümü konusunda tavsiyelerde bulunacak onun tavsiyelerini dinle ve hareketlerini ona göre ayarla her şeyin düzelmesi için önüne bir fırsat sunuldugunu göreceksin.
Yeni bir iş teklifi bekliyorsan eğer gerçekleşecek. Bir anda yapacak pek çok işin olacak. Beklenmedik bir başarı göstereceksin. İş ile ilgili ani seyahatler söz konusu olabilir. İşe dair tüm gecikmeler sona eriyor. İçinde bulunduğun durumda sabırlı davranıp uzun vadeli planlar yapmalısın. Kariyerini ya da işini ileri götürmek için atmakta olduğun adımlar doğru yönde. Görüşmeler başarıyla sonuçlanacak. Yeni bir iş anlaşması söz konusu. Gecikmeler olabilir ama seni engellemelerine izin verme.
Sana bakarken zaman aşımına uğradı sayfam canım o yüzden çevrim dışı göründüm. Gecikme için kusura bakma...
Canım bana da bakarmısın lütfen...beraber olduğum kişiyle geleceğimiz var mı evlenip çocuk sahibi ne zaman olcam ve onunla bunları yaşayabilecekmiyim ?
canım bana da bakabilir misin??Tarot bakmaya heveslendim kadınlar kulübünün fal sever hanımları isteyen olursa sorusunu yazsın ben de ilk tarot denemelerime başlayayım :)
Tarot bakımı isteyen KK'nın fal sever hanımları net bir şekilde sorunuzu sorarsanız daha iyi bir bakım olur. Bu olacak mı? Bunun olmasında ya da olmamasında bana fayda ne? gibi gibi belirsiz sorular sormazsanız daha sağlıklı sonuçlar almak mümkün.
canım bana da bakarmısın bebişimle alakalı?? ilk bebiş olacak nasipse bir düşük yaptım da....
canım bana da bakabilir misin??