Acemi tarot

merhaba benim aşk hayatıma bakarmısınız çok karışık şeyler oldu evlilik zamanı ilgili özellikle bide işimsde bi değişiklik olup olmy<akmı şimdiden teşekkür ederim

Canım bana da bakarmısın lütfen...beraber olduğum kişiyle geleceğimiz var mı evlenip çocuk sahibi ne zaman olcam ve onunla bunları yaşayabilecekmiyim ?

Son düzenleme:
canım yaklaşık yarım saat önce özel mesaj gönderdim bilgilerimi bakarsan sevinirim

canım yaklaşık yarım saat önce özel mesaj gönderdim bilgilerimi bakarsan sevinirim

Aşk hyatı:
Harika bir insan hayatına girmiş canım ateş grubu burclu veya yükselen burcu ateş grubundan olabilir Doğuştan lider, idealist, karizmatikyaratıcı hırslı cazibeli birisi. Bu kişi ile ruh eşisiniz. Bu kişiyle işler umduğun şekilde gelişecek. Dileğin gerçekleşiyor. Lüks ve maddi konfor sana geliyor. Memnuniyet güzellik etrafını saracak. Evlilik seneye ocak ayı görünüyor.

İş hayatıyla ilgili

Uzun saatler boyu çok ağır çalışıyorsun. Hayatının profesyonel ve şahsi bölümlerini düzenlemeye ihtyiacın var Çok fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Durumunun ya da projenin tamamlanması umudu var ancak bunun için programındaki gereksiz ve yorucu aktiviteleri çıkarmalısın. Hızını daha rahat edebileceğin rahat bir seviyeye çek. Hayatına ilgin.ç yeni bir fırsat gircek. Yaratıcı ve ilham verici kariyer olasılıkları gündeme gelecek. Şu an hayallerini gerçekleştirmek adına risk almak için doğru bir zaman.Yeni bir başlangıç yapman iş teklifleri ve terfiler alman olası. Önemli bir konu ani olarak önüne gelecek ve tam dikkat gerektiren bir durum. Zaman önemli olmakla birlikte acele karar vermemen gerekiyor.

ben özeldwn msj atamıyorum msj sayım dolmadığı için bilgilerimi veremiyorum lütfen bakarmısn banada dünden beri online olmanı bekliyorum :):)

yani o kişinin tatili nasıl olacak? tatil nasıl geçecek ?

O kişi yalnız başına zaman geçirmeyi seven, jayatın lükselerinin tadını çıkaran birisi. Bunun dışında düşünceli yaratıcı sıcakkanlı duyarlı. O kişi tatilde iken bir takım zorluklarla karşılassa da olitik bir yaklaşımla bu zorlukların üstesinden gelecek. Gittiği yerde yaptığı işler onay alacak takdir kazanacak. Olduğu durum daha da çok benimsenecek.

özwei biraz sabırsızım heralde evlilik zamnı ve iş ile ilgili lütfeennnnn

ben dünden beri bekliyodum seni çevrimdışı oldun şimdi çok üzüldüm :((((

ben dünden beri bekliyodum seni çevrimdışı oldun şimdi çok üzüldüm :((((

merhaba benim aşk hayatıma bakarmısınız çok karışık şeyler oldu evlilik zamanı ilgili özellikle bide işimsde bi değişiklik olup olmy<akmı şimdiden teşekkür ederim

Gelecek yıl şubat olarak görünüyor evlilik tarihiniz. Canım aşk hayatında 3 erkek çıktı ikisi genç. Biri geçmişinde kalan burcu veya yükseleni ateş grubundan olan tutkulu aceleci kendinden emin bir kişi aniden ortaya çıkmış ve hayatını etkilemiş olabilir. Aklını kurcalıyor olabilir. Diğer i ise yükseleni veya burcu toprak grubu olan bir erkek Bu kişiye bir söz vermişsin ve onu tutmanı bekliyor. Bu kişiyle olan ilişkine devam etmeyi seçersen size hiç bir zarar dokunmayacak adete bir koruyucu melek etrafınızı saracak ve sizi sıkıntılardan uzaklaşttıracak. Yine tprak grubu yükselen veya burcu olan birisi mevcut sorununda çözümü konusunda tavsiyelerde bulunacak onun tavsiyelerini dinle ve hareketlerini ona göre ayarla her şeyin düzelmesi için önüne bir fırsat sunuldugunu göreceksin.

Yeni bir iş teklifi bekliyorsan eğer gerçekleşecek. Bir anda yapacak pek çok işin olacak. Beklenmedik bir başarı göstereceksin. İş ile ilgili ani seyahatler söz konusu olabilir. İşe dair tüm gecikmeler sona eriyor. İçinde bulunduğun durumda sabırlı davranıp uzun vadeli planlar yapmalısın. Kariyerini ya da işini ileri götürmek için atmakta olduğun adımlar doğru yönde. Görüşmeler başarıyla sonuçlanacak. Yeni bir iş anlaşması söz konusu. Gecikmeler olabilir ama seni engellemelerine izin verme.

Sana bakarken zaman aşımına uğradı sayfam canım o yüzden çevrim dışı göründüm. Gecikme için kusura bakma...

canım bana da bakarmısın bebişimle alakalı?? ilk bebiş olacak nasipse bir düşük yaptım da....

Son düzenleme:
Gelecek yıl şubat olarak görünüyor evlilik tarihiniz. Canım aşk hayatında 3 erkek çıktı ikisi genç. Biri geçmişinde kalan burcu veya yükseleni ateş grubundan olan tutkulu aceleci kendinden emin bir kişi aniden ortaya çıkmış ve hayatını etkilemiş olabilir. Aklını kurcalıyor olabilir. Diğer i ise yükseleni veya burcu toprak grubu olan bir erkek Bu kişiye bir söz vermişsin ve onu tutmanı bekliyor. Bu kişiyle olan ilişkine devam etmeyi seçersen size hiç bir zarar dokunmayacak adete bir koruyucu melek etrafınızı saracak ve sizi sıkıntılardan uzaklaşttıracak. Yine tprak grubu yükselen veya burcu olan birisi mevcut sorununda çözümü konusunda tavsiyelerde bulunacak onun tavsiyelerini dinle ve hareketlerini ona göre ayarla her şeyin düzelmesi için önüne bir fırsat sunuldugunu göreceksin.

Yeni bir iş teklifi bekliyorsan eğer gerçekleşecek. Bir anda yapacak pek çok işin olacak. Beklenmedik bir başarı göstereceksin. İş ile ilgili ani seyahatler söz konusu olabilir. İşe dair tüm gecikmeler sona eriyor. İçinde bulunduğun durumda sabırlı davranıp uzun vadeli planlar yapmalısın. Kariyerini ya da işini ileri götürmek için atmakta olduğun adımlar doğru yönde. Görüşmeler başarıyla sonuçlanacak. Yeni bir iş anlaşması söz konusu. Gecikmeler olabilir ama seni engellemelerine izin verme.

Sana bakarken zaman aşımına uğradı sayfam canım o yüzden çevrim dışı göründüm. Gecikme için kusura bakma...

çok sağol cnm çok mutlu oldum şimdiki sözlüm boğa burcu bahsettiğin kişi bu heralde. bende korktum benimkine bakmyaaksın dye :):):)

Canım bana da bakarmısın lütfen...beraber olduğum kişiyle geleceğimiz var mı evlenip çocuk sahibi ne zaman olcam ve onunla bunları yaşayabilecekmiyim ?

Gelecek yıl mayıs ayı olarak görünüyor canım. Beraber olduğun kişiyle ilgili derinlemisne düşün ve fikrine güvendiğin kişilere danışmayı ihmal etme. Daha anlamlı bir ilişki arayışına girmen olası olabilir. Bir karar verme aşamasına gelme durumun olabilir bu kişi ve başka br kişi arasında böyle bir aşamada kalırsan enine boyun düşün.

Tarot bakmaya heveslendim kadınlar kulübünün fal sever hanımları isteyen olursa sorusunu yazsın ben de ilk tarot denemelerime başlayayım :)

Tarot bakımı isteyen KK'nın fal sever hanımları net bir şekilde sorunuzu sorarsanız daha iyi bir bakım olur. Bu olacak mı? Bunun olmasında ya da olmamasında bana fayda ne? gibi gibi belirsiz sorular sormazsanız daha sağlıklı sonuçlar almak mümkün.
canım bana da bakabilir misin??

canım bana da bakarmısın bebişimle alakalı?? ilk bebiş olacak nasipse bir düşük yaptım da....

Allah ömrünü tamam etsin canım...

Bebeğin konusunda eşinin ve senin ailen çok verici olacak. Bebek çok mutlu bir ortama doğacak. Tek sorununuzz kimin bebeğe bakacağı konusunda olabilir. Kayın pedrler bu konuda ısrarcı olabilirler ikisi arasında tercih yapacaksınız. İyice düşünün kimseyi kırmadan adaletli bir karar verin. İçinde bulunduğun durumun duygusal yönlerini ele almayı ihmal etme. Bu duygusal durumlar sebebiyle aşırı titiz ve bebeğe bağımlı tavırlar sergilemen hayel alemine dalıp kendi dünyanda yaşaman olası. Bu noktalarda aile ile daha fazla zaman geçirmen onların endişelerini de azaltacaktır.

Back
X