Açgözlü Kp kabusu

Kocan kocan kocan derim başka da bişey demem sen kocana de ki beni hiç karıştırma laf duymak istemiyorum kendin nasıl halledersin hallet insan sinir hastası olur bende 5 yıl kv aynı bahçe içinde yaşadım kadın bir gün iki kilo domates almadı eve hiç birseyi beğenmez kocasından maaşı var evini duzer herkes bende oturur onun evi müze en son birşey yaptı bana orda kocam dur dedi bir hafta içinde ev bulduk temizlettik çıktık 3ay oldu görmüyorum konuşmuyorum

Haklısınız anlatamıyorum dedim ya hani dinlemiyor beni başka birşeyle ilgileniyor ben bu konuda konuşunca boşver takma diyor konuşturmuyor bile ağzını açıp tek laf edemiyor onlara

Saka gibi adama bak.
Siz ne yiyip içecekmişsiniz?
Ac gözlü az gelir buna 1400 lira alan adamdan 1000 lira istemek ne yuh!
Toprak doyursun gozunu

eşin adam olsun da asgari aldığına ikna etmeye çalışacağına size verecek param yok desin.

Siz neden çalışmıyorsunuz ?
yeni ev yeni düzen kredi asgari ücret?
nasıl geçiniyorsunuz?

bence ihtiyaç kredisi çektik ödeyemiyoruz yardım edin diye siz ağlanmaya başlayın para onlarda çıkacak olursa kesin bir daha aramazlar bence

Orada yaşıyorken iki oglu da para gönderiyor du 1.500 biri 1500 diğeri benim bi pazarıma yetmiyor o para diyordu şimdi de bize böyle yapıyor . Bizden beklentisi yani iki oğlundan inşaat borcunu kapatsınlar, yemeye para göndersinler , bana araba alsınlar , siğortamı yatırsınlar sonra kendi hayatına baksınlar .ölmezsek biz daha genciz ve istediğimizi giyip gezemiyoruz bile ha birde eşim çocuk istiyor ben nasıl bakarız demek yerine doğuma kaynana gelir gitmez diye üzülüyorum isimleri geçince tüylerim diken diken oluyor nefret ediyorum

Ben çalışırsam para göndermemek gibi bi şansım olmaz oglu gönderir seve seve öyleyse sürünsün diyorum

İyide siz para göndermek zorunda değilsiniz ki zaten
Eşiniz tavrını koysun ne demek ya ?
Böyle pasif erkeklere sinir oluyorum

aynı durum bizde de var evimiz ayrı ama pazar parası fatura parası okuyan erkek kardeşe haşlık sürekli bizden isteniyo vermiyoruz ısrarla her ay tekrarlanıyo
belki eşim habersiz veriyodur onuda bilmiyorum

Eşime defalarca konuşma yaptım bazen öfkeli bazen sakin ama onu devreye sokamadım bir türlü ne yapmalıyım siz olsanız eşinizin onlara haddini bildirmesi için nasıl bi yöntem denerdiniz

Haklısınız anlatamıyorum dedim ya hani dinlemiyor beni başka birşeyle ilgileniyor ben bu konuda konuşunca boşver takma diyor konuşturmuyor bile ağzını açıp tek laf edemiyor onlara
Aynı eşimin kardeşi o da böyle ama anne de baba da olsa haksız haksızdır söyleyeceksin böyle olmaz yaaa

aynı durum bizde de var evimiz ayrı ama pazar parası fatura parası okuyan erkek kardeşe haşlık sürekli bizden isteniyo vermiyoruz ısrarla her ay tekrarlanıyo
belki eşim habersiz veriyodur onuda bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun ne deyim. Erkek evladı geleceğin sigortası olarak büyütüyorlar o yüzden bu sorunlar ben Kp en büyük oğlunu para göndermiyor diye evlatlıktan reddetti şimdi onun adını kimse ağzına alamıyor her gün beddua ediyor oğluna. ..kendi evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…