acı çekiyorum :(

kuzum211

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
132
1
16
35
Ankara
eşimden ayrılalı 3 sene oldu cok severek kacarak evlendım cok mutluydum ama esımın hayatına bırı gırdıgı ıcın ayrılmak ıstedı :2:

aynı sehırde yasamıyoruz ama ben onu cok ozluyorum cok sevıyorum bır turlu unutamadım oysakı o benı coktan unuttu

ve benımle evlıyken gorustugu o bayanla suan evlı ve bır kızı var her ne kadar bana ben mutlu degılım keske ayrılmasaydık desede

karısı onunla cok mutlu gozukuyor faceden fılan bakıyorum arada bır sorun oldugunu dusunmuyorum gayet mutlular...eşim astsubay

bayram ıznı ıcın 20 gun ankaraya geldı 20 gun boyunca hıc gorusmedık sadece konustuk telefonda zaten 2 tane cocugumuz var

cocuklarlada ılgılenmedı bu zamana kadar sadece bol boll madddıyat destegı verdı okadar..dun aksama dogru balkonda camasır

sererken altında son model bmw ve ıcınde de benım kocam gorunce hıc sasırmadım cunku araba hastasıydı.ben cok uzuldum onu gorunce

hayatı cok guzel onun benımse 23 yasında 2 cocukla aılesının yanında yasayan bırıyım kızlar ne yapmam gerekıyor onu baskasıyla

dusununce cıldırıyorum cok uzuluyorum bır zamanlar benımdı sımdı ıse elin oldu unutamıyorum...

Son düzenleme:
Yoluna bakmaktan başka çaren yok arkadaşım, çok zor bir durum

Ama çocuklarla ilgili şeylerin haricinde mümkün olduğu kadar yüz yüze gelmemeye çalış, face ine falan bakma

Allah yardımcın olsun çok zor bir iş

amin tesekkur ederım evet bılıyorum baska bır yolum yok bosanalı 3 yıl oldu ayda 3 sefer cocukları gorme hakkı var bu 3 yıl ıcerısınde

kızımı 1 sefer oglumuda 1 sefer gordu ılgılı baba degıl kesınlıkle.

Yapacak birsey yok..O artık sadece çocuklarınızın babası, o kadar..

Daha 23 yasindasiniz..Kendinize yeni uğraşlar bulun..Mesela ne mezunusunuz..Acikogretime yazilin veya ehliyetiniz yoksa ehliyete yazilin..

Neden ailesinin yanındasınızın eski eşinizin?2 çocukla karısını bırakıp başka kadına giden adamdan hayır gelmez.aklınızdan çıkarmak zor olsa unutmaya çalışın.daha çok gençsiniz.çalışmıyor musuz?

mutsuz olduğunu nereden çıkardın onu anlamadım. seni arayarak mutsuzum mu dedi veya ailesi mi söyledi bunu? iki seçenek var ya sen üzülme diye böyle söylüyorlar ya da eski eşin tam bir gerzek. bence yoluna bakmalısın ve onun ailesi ile yaşamamalısın evlenmiş çocuğu olmuş artık bir ailesi var . senin de olabilir 23 yaşında hayata küsme

Çok üzüldüm,dua edinki yanında kaldığınız sizi kollayan aileniz var

yaşınız çok genç bence bırakın eski eşinizi sadece çocuklarınızın babası olarak kalsın
size dönse dahi tekrar aldatmıycanın garantisimi var onu düşünün
önünüze bakın kendinizi böyle şeylerle yıpratmayın
insan nelere alışmıyor ki,ölümden başka herşeyin çaresi vardır

hayır eskı esım defalaraca arayıp ben cok mutsuzum keske senden ayrılmasaydım suan evlı oldugum kısı cok pasaklı kendını cok

begenmıs aılemı kucumsuyor ayrıca yatak ılıskımızde 10 gunde bır oluyor ben senı cok arıyorum dıye karısınıda kotuluyor

mutsuz oldugunuda soyluyor valla ayrılalı 3 yıl oldu kaynanam gorumcem kayınbabam bu zmaana kadar kesınlıkle aramadılar

torunlarım neyapıyor ozledım bır goreyım demedıler ama o kadından olan cocugu yere göğe sıgdıramıyorlar sankı ılk torunları:2:

hayır ben kendı aılemın yanındayım 3yıldır esımın aılesıyle telefon gorusmemız bıle olmadı oyle bır adamdan hayır gelmez

bılıyorum ama hıc sucum yokken bıraktı benı buna cok uzuluyorumevet calısıyorum ozel bır hastanede muhasebecılık yapıyorum

Walla simdi canın yanıyo ama bence kesinlikledüşünmr ole adamı bnce
Masıl bi afam senle ewli olsa sen küçümsicek
Hem aileside seni önmsemiyomusss
Mutlu olabilecekmisin onunla beraber olsan
Allah yardımcn olaun ne diim canm
Unutmaya calışş hayatına dewam ett
Ailene sarıll

Yalnız size bir şey sorucam.20 yaşına kadar 2 çocuk olmuş ve üniversite mezunuyum diyorsunuz,nasıl hepsini bir arada yürüttünüz?kaç yaşında evlendiniz ki?

unut demenin bir faydası yok. unutabilseydin 3 yılda unuturdun ama arkadaşım bak o nasıl çatır çatır hayatını yaşıyor. s.ktr et gitsin. arkasından gözyaşı dökmeye, üzülmeye değecek biri olsaydı sana, çocuklarına bunları yaşatmazdı.
ayrıca hiç merak etme. yuva yıkanın, başkasının mutluluğunu bozanın yuvası olmuyor. öyle bir yerden patlak verecek ki, sana yaşattıkları her ikisinin de burnundan gelecek. bu dünyada olmasa da hesap bir gün dönecek. o güne kadar tek gözyaşı bile dökme.

ne kadar hızlı yaşamışsın .. 23 yaşındasın ve iki çocuğun var ... çok hatalı davranmışsın . kaç yıl evli kaldın hadi birtane oldu ikinciyi neden hemen yaptın . biz kadınlar çocukla eşi eve bağlayabileceğimizi sanıyoruz ama yanılıyoruz olan çocuklara oluyor . bu arada son madel bmw alan bir assubay ... oda ilginç ... kadın zengin belli ki ... neyse unutmaktan başka çaren yok . çok zordur eminim . bir zamanlar senindi evet ama gitti bitti . birde o adam kaç yaşında sen 23 sen oda aşağı yukarı o yaşlarda . hemen diğerindende çocuk yapmış . bu böle gider onuda ırakır bak zaten şikayetçiymiş . başkasını bulur hadi ondanda çocuk .. bunlar nasıl adamlar ya ...

Eski eşin düpedüz şerefsiz, iyi ki boşanmışsın, yatak hayatına kadar anlatan bir adam iğrenç

Bakma arkana genceciksin neler çıkar karşına, konuşmasına bile fırsat verme pisliğin. Aldatmak karakteri olmuş, insan eşini eski eşiyle çekiştirir mi ya nasıl bir tinetsiz

Emin ol kadına da senin için aynı şeyleri söylüyordur, adamın kanı bozuk Allah kurtarmış seni

bak senı hıc suçun yokken bırakmış ama otekıyle de mulu olamamış yanı adalet yerını bulmuş sen bu adama yuz vermemeye devam edersen bu adam doner gelır sana tekrar ama sen buna donmezsen senın ıcın daha hayırlı olur bence:26:

Yalnız size bir şey sorucam.20 yaşına kadar 2 çocuk olmuş ve üniversite mezunuyum diyorsunuz,nasıl hepsini bir arada yürüttünüz?kaç yaşında evlendiniz ki?

18 yasında evlendım severek evlendım tabıkı acık ogretımde bıtırdım acıkcası benım aılemle ozamanlar aram hıc ıyı degıldı aslında ıyıydıde

baskıcı degıllerdı kendım ıstedıgım sekılde yasadım aılem karısmadı olanlar oldu keske boyle olmasaydı

bu adam bana gerı donmez burnu havada bırısı asker oldugu ıcın cok havalı kendını begenmıs bırısı.20 gunluk ızıne geldı

ben onunla gorusmedım bulusmadım dıye dunyanın lafını soyledı ben buraya kadar geldım sen bır saatlıgınede olsa yanıma gelmedın

bundan sonra hıc gorusmeyelımm fılan dedı ayrıca karısını bana sıkayet edıyor mutlu olmadıgını soyluyor ama ben ınnanmıyorum

cunku ıkı ayagının uzerınde cook yalanlar soyluyor ben onunla cınsel bırlıkte yasayayım dıyede kotuluyor olabılır cunku cınsellıgıne

cok duskun bırısıı

aslında evlenmek ıstıyorum ama unutamadıgım ıcın evlenmıyorum tabı bazı ozel sebepte var bu sebebı ılerleyen zamanlarda sızlerle

paylasacagım esım ıcın guzel cırkın farketmezz nefes alsın yeter bayan olması yeterlı cınsellıgı dusunuyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…