Yoluna bakmaktan başka çaren yok arkadaşım, çok zor bir durum
Ama çocuklarla ilgili şeylerin haricinde mümkün olduğu kadar yüz yüze gelmemeye çalış, face ine falan bakma
Allah yardımcın olsun çok zor bir iş
Yapacak birsey yok..O artık sadece çocuklarınızın babası, o kadar..
Daha 23 yasindasiniz..Kendinize yeni uğraşlar bulun..Mesela ne mezunusunuz..Acikogretime yazilin veya ehliyetiniz yoksa ehliyete yazilin..
unıversıte mezunuyum ehlıyetımde var zaten calısıyorum yeterınce ugrasım var iş cocuklar fılan ama bır yanım devamlı kanıyor
mutsuz olduğunu nereden çıkardın onu anlamadım. seni arayarak mutsuzum mu dedi veya ailesi mi söyledi bunu? iki seçenek var ya sen üzülme diye böyle söylüyorlar ya da eski eşin tam bir gerzek. bence yoluna bakmalısın ve onun ailesi ile yaşamamalısın evlenmiş çocuğu olmuş artık bir ailesi var . senin de olabilir 23 yaşında hayata küsme
Neden ailesinin yanındasınızın eski eşinizin?2 çocukla karısını bırakıp başka kadına giden adamdan hayır gelmez.aklınızdan çıkarmak zor olsa unutmaya çalışın.daha çok gençsiniz.çalışmıyor musuz?
hayır eskı esım defalaraca arayıp ben cok mutsuzum keske senden ayrılmasaydım suan evlı oldugum kısı cok pasaklı kendını cok
begenmıs aılemı kucumsuyor ayrıca yatak ılıskımızde 10 gunde bır oluyor ben senı cok arıyorum dıye karısınıda kotuluyor
mutsuz oldugunuda soyluyor valla ayrılalı 3 yıl oldu kaynanam gorumcem kayınbabam bu zmaana kadar kesınlıkle aramadılar
torunlarım neyapıyor ozledım bır goreyım demedıler ama o kadından olan cocugu yere göğe sıgdıramıyorlar sankı ılk torunları:2:
hayır ben kendı aılemın yanındayım 3yıldır esımın aılesıyle telefon gorusmemız bıle olmadı oyle bır adamdan hayır gelmez
bılıyorum ama hıc sucum yokken bıraktı benı buna cok uzuluyorumevet calısıyorum ozel bır hastanede muhasebecılık yapıyorum
Yalnız size bir şey sorucam.20 yaşına kadar 2 çocuk olmuş ve üniversite mezunuyum diyorsunuz,nasıl hepsini bir arada yürüttünüz?kaç yaşında evlendiniz ki?
bak senı hıc suçun yokken bırakmış ama otekıyle de mulu olamamış yanı adalet yerını bulmuş sen bu adama yuz vermemeye devam edersen bu adam doner gelır sana tekrar ama sen buna donmezsen senın ıcın daha hayırlı olur bence:26:
Eski eşin düpedüz şerefsiz, iyi ki boşanmışsın, yatak hayatına kadar anlatan bir adam iğrenç
Bakma arkana genceciksin neler çıkar karşına, konuşmasına bile fırsat verme pisliğin. Aldatmak karakteri olmuş, insan eşini eski eşiyle çekiştirir mi ya nasıl bir tinetsiz
Emin ol kadına da senin için aynı şeyleri söylüyordur, adamın kanı bozuk Allah kurtarmış seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?