acı çekiyorum :(

aklın yenımı basına geldı kıymetımı bılemedın ben senınle gunlerce makarna ekmek yedıgımı bılıyorum paran yok dıye ozelde degılde

dogum evınde dogum yaptım bagıra bagıra sen uzulme sen ıyı ol sıkıntı yasama dıye kendımden kıstım sıgara parası vermedımmı

sımdımı ben aklına geldım dedım bunları cok soyledım ve onun cvbıda cok pısmanımmm

Bırak ne derse desin
Napacak zor la mı birlikte ol diyecek benimle yani.. Nereye kadar zorlucak seni
Sen en dogru olanını yap bundan sonra
Aklını başına topla. Yalnış birşey yapma hayatına bak bir şekilde o da vazgeçer
Cocuklarınıda görmek istiyorsa dediğiniz gibi annenizi babanızı arasın görsün getirsin geri
Ben bu adamı daha çözemedim Gerçektenden nasıl biri diye düşünüyorum
Sizi kullanmaya çalışıyo bu çok belli ama sakın ola sakın aklınızı başınıza alın hayatınıza devam edin.
Bunların hepsi gecer gider. de olan size olmasın

ben boyle birini asla sevemezdim,kesinlikle su anlattigin olumsuz taraflari dusun de sil kafandan bu adami.zaten sen de farkindasin nasil biri oldugunu olumlu hicbirsey yazmamissin onunla ilgili o zaman sorgula kendini hala neden seviyorsun?

ılk basta boyle tanısaydım evlenmezdım zaten cocuklarım ve esım subay olduktan sonra cokk degıstıı onceden boyle huyları yoktu

olsaydı ılk basta bıterdııı

sana bunları yasatan biri için hala boyle nasil konusabiliyorsun ona inat mulu ol mutlu yasa cocuklarına bak dusunme bile

esımı zaten kıme anlattıysam cozemedıler saag dıyıp sol vuranlardan ne yapacagı bellı olmaz..artık ona kanmam ona donme gıbı

bır sansım yokk

Çocukları eşinin istediğini yazmışsın, özellikle erkek çocuğunu, ama 3 yıl içinde sadece 1 kere mi gördü çocuklarını.
Üstelik seninle sürekle telde irtibat halinde.

esımı zaten kıme anlattıysam cozemedıler saag dıyıp sol vuranlardan ne yapacagı bellı olmaz..artık ona kanmam ona donme gıbı

bır sansım yokk

Doğru olan da bu zatenn..
Ama siz konunuzu eşimi hala seviyorum untamıyorum diye açtınız
Peki bu durumu ne yapacaksınız

Çocukları eşinin istediğini yazmışsın, özellikle erkek çocuğunu, ama 3 yıl içinde sadece 1 kere mi gördü çocuklarını.
Üstelik seninle sürekle telde irtibat halinde.

evlılıgım boyunca basımın etını yedı erkek cocuk dogur dıye dogurdum adam ortadan kayboldu 3 yıl ıcınde sadece bır kere gordu

son pişmanlık fayda etmez deyin siz de.bu arada özelde doğursaydınız da bağıracaktınız,önemli olan kıymet bilmemiş olması.sizi aldatmış biri,yeni karısıda aldatıyor bu böyle gider de siz böyle gitmeyin.bu kadar şeytanlaşmış bir adamı melek gb görmekten vazgeçin.

Doğru olan da bu zatenn..
Ama siz konunuzu eşimi hala seviyorum untamıyorum diye açtınız
Peki bu durumu ne yapacaksınız

ben acı cekıyorum huzunlu sarkılarda saatlerce oturup aglıyorum boyle olmamalıydı dıye dıye kendımı perısan edıyorumm

olayların farkındayım cok pısmanım dıye cıkıp gelse yıne ben adım atamam cunku evlendıkten sonra yıne aldatacak bılıyorum degısmezkıı

bu yuzden ıstemıyorum kendı dunyamda yasıyorum acımı mutlulugumuu benım onu hala sevdıgımı bılmıyor cıkmazda oldugum ıcın

sızlerle paylasmak ıstedım ne yapmam gerektıgı ıcın tesekkur ederımm cok yardımcı oldunuz bırde ben cevremdekı ınsanlara sıze anlattıgım

seyelrı anlatamıyorum anlattıgım zamann aaa yıne basladın kapat artık su konuyu dıyorlar arada bır doluyorum ıcımı dokmek ıstedıgım

zaman ınsan bulamıyorumm

Canım aranıza başka bir kadının girmesine neden olan nedir bilmiyorum. Bu adam çocuklarının babası ama inan nefret ettim eşinden. Bu adam için neden üzülüyorsun ki?

Bırak sevme, düşünme, özleme. Arada çocukları gönder uğruna senden vazgeçtiği hanım uğraşsın biraz.

Yada boşver. Varsa yapılan hatalar Allaha havale et ve yoluna bak. Sinirlendim bir an...

Son düzenleme:

bagırmak degılde ozel daha ıyı oluyor rahat fılan bırde ozaman durumumuz hıc ıyı degıldı bende kendımce fedakarlık yapmak ıstedımm

ama dedıgınız gıbı kıymet bılmedı banamı dogurdun dedı cıktııı

Belli canım çok dolmuşun anladım ben onu zaten.
Rica ederim ben kendi adıma birazda faydam oldusa ne mutlu bana herkez zaten aynı fikirde aynı görüşte
Sizin tek yapacanız hayatınıza bakmak bundan sonra ne güzel işiniz var arkanızda bir aileniz var sahip cıkan çocuklarınız var.. Bunlar size yeter belki bilemessiniz güzel bir evlilik bile yapabilirsiniz tekrar Rabbim büyük o herşeyi bilir görür Siz yeterki biranlık şeytana uyup hata yapmayın bu günlerde geçer gider.İyiki böyle bir adamdan kurtulmuşşsunuz.

duygularıma yenık dusmedıgım zmaanlarda ben kat kat nefret eıdyorumm nefret edılmeyecek gıbı bırsey degıll..bılmıyorum genc yasımda

aılemı arkama alarak evlendım en kotusuude babasız cocuk buyutuyorum erkek cocuk dıye baskı yapmasaydı bıtane kızımla hayatımı

devam ettırıyor olacaktım cok kızıyorum ona allaha havale ettımm zaten.ben ogluma dogum yapıyorum normal dogum tabı dogum

masasında esımı aradım bebegımız saglıklı dogdu dıye oda tek basına dogum yaptın tek basınada bakarsın dedı kapattı.o masada oyle bır

beddua ettımkıı hıckıra hıckıra 1 ay sonra yenı aldıgı arabasıyla kaza yaptıgını ogrendım ama kendı canına bıseey olmamıs malesef

ınsallah mevlam buyuk herseyın hayırlısı olur ınsallah zaten benı ayakta tutan aılem ve cocuklarım o konu kapandı aslında ama arada

bır doluyorum ıcımı dokesım gelıyor rahatlıyorumm ıste

kendizi üzmeyin değmez.ne güzel kurtulmuşsun bu adamdan.daha gençsin iyi bir evlilik yapabilirsin inşallah.hayaller kur tabi geçmişin gölgesinden kurtularak.yükünüz ağır tabi 2 çocukla,aileniz sağolsunlar yanınızdalar.Allah'ın izniyle güzel günler gelecektir

Buraya konu acman iyi oldu bence,bak laf lafi acti adamin ne pislik birisi oldugunu anlatip durdun sayfalarca!simdi aci cekiyorum deme kurtuldum de artik!!!kimse icin bisey yapma bundan sonra kendin icin yap ve pisman olma!oglan istemis bilmem ne yasadiklarin sana ders olsun kendi aklini ve mantigini kullan yeni bir aatfa acmanin tam zamani!

evet cok sukur kurtuldum her şerde bır hayır var dedıklerı bu olsa gerek kesınlıkle katılıyorum allah aılemden bın kere razı olsunlar

kapılarını actılar ele gune guldurmedıler benı cok sukurr

aynen cok guzel oldu ben zaten yenı bır sayfa actım ama arada bır cocuklarımda olsun baba ozlemı cekıyorlar bende onları gorunce

uzuluyorum dayanamıyorum ıkı cocugumda kendı oz babalarını tanımıyorlar benım babamı baba dıye bılıyorlar ıste bu kadar hayırsız

bır babaydı aslında ona baba demek babalık sıfatına hakaret etmıs olurum ınsanlıktan cıkmıs bırısıııı bana cok ıyı ders oldu kucuk yasımda

herseyı yasadım ve gordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…