acı çekiyorum :(

cok uzucu evet durumunuz yani onu unutamamis olmaniz uzuldum ama yapacak bisey yok onune bakacaksin.dusunmeyeceksin,gecmisi sorgulamicaksin,neden benle degil onunla demiyeceksin kolay degildir ama imkansiz da olamaz senin durumunda kalan cok kadin vardir bir sekilde yasamina devam eden

evet cok hızlı yasadım esımı 15 yasında tanıstım herseyım dunyam o oldu ondan baska erkekte tanımadım kesınlıkle.kızım olduktan sonra

baskı yaptı erkek babası olmak ıstıyorum dıye bende karsı cıktım ıkısıne bırden bakamam kızımız bıraz daha buyusun dedım bu seferde

ayrılmaktan soz ettı bende mecbur kalınca hamıle kalmayı ıstedım kabul etmek zorunda kaldım allaha dualar cok ettım erkek cocuk olsun

dıye cunku esım ve aılesı erkek cocuklarını hep ustun tutarlar erkek oldu ama 3yıldır ne kendısı nede aılesı erkek torunum varmıs

dıye bırgun arayıp sordular öylee kala kaldımm

pislik ne pislik .. kadını acıttığını biliyor hala dert yanıyor .. allah bilir arada sende kalayım der yüz bulursa ... allahım ne yüzsüzlük yaa ..

Konunuz neden bilimyorum ama çok çelişkili geldi bana
Hele ki eşinizin sizi arayıp söyledikleri.
Benim anlamadım eşinizin sizi arayp da karısını kötülemesinin amacı ne hiç anlam veremedim.
Hadi o aradı siz neden sizi arayp ta bunları söylemesine izin veriyorsunuz ki
Acaba sizin kafanızımı karıştırmak istiyor.
Yaşadıklarınız kolay değil zaten cok erken evlenerek en büyük hatayı yapmıişın.
ben o iki sabiye üzüldüm yazık yavrucaklarım..
Unutamyacak birşey yok eşiniz sizi aldattı sizi ortada bıraktı Başka bir kadınla evlendi neyini unutamıyorsunuzki.
Yolunuza bakacaksınız sizde
Eski eşiniz ya aklınızı karıştırmak istiyor yada başka birşeyler var var bu işin içinde

Son düzenleme:
pislik ne pislik .. kadını acıttığını biliyor hala dert yanıyor .. allah bilir arada sende kalayım der yüz bulursa ... allahım ne yüzsüzlük yaa ..

evet kardesım cok haklısın az once msjı okurken eskı esım aradı mesgule aldım.sana ayrı ev acıyım gel yanımda yasa dedı

benı devamlı elınde tutmaya calısıyor sırf cınsellık ıcınnn

ya kardeşim hala seviyorum diyorsun adam karısıyle ilşkisini bile sana anlatıyor ne demek yaa .. ben senin yerinde olsam üzülürdüm ama bu adama değil bu yaşadıklarıma üzülürdüm ... erkek çocuk olsun hadii yoksa küserim bilmem ne diyen erkekten hayır gelir mi . evladın kızı erkeği mi olurmuş .. bak burdan bile belli ne cahil bir adam olduğu ..

Eski eşin muhtemelen seninle tekrar ilişki yaşamak niyetinde.
Çocuklarıyla görüşmeyip seni yanına çağırması, eşi ile ilgili yatak odası meselelerini anlatması bunun göstergesi.
Kanma bu yalanlara canım.
Önüne bakacaksın başka çaren yok. Eski eşine yüz verme. Çocuklarınla ilgilen yeter de.
Onunla konuşmalarını belirli bir çerçevede tut. Onları da takip etme.
Ne haysiyetsiz adamlar var ya. Çocuklarını düşünmeyip uçkur derdine düşen.
Yaşın küçük olsa da 2 çocuk annesi olarak sorumluluğun ağır.
Bunu asla unutma, eski eş eski eştir. Aranızda bu tür bir ilişki yaşanması
söz konusu dahi olmamalı.Sen de ona gereken cevapları ver alttan alma.
Haddini bilsin...
Acı çekme meselesine gelince.3 yıl az bi süre değil. Adam gitmiş evlenmiş
artık.Neyine acı çekeceksin. Sana değer vermeyen adam için ne acısı çekiyorsun.
Çocukları ile ilgilenmeyen adam için mi acı çekiyorsun..

ben herseyı bunda gordum 15 yasında tanıstım baska erkek tanımadım karısını bana karsı kotuluyor cunku benım onunla yenıden

bırlıkte olmamı ıstıyor

şaşırmadım ... sakın öle birşey yapma ... duygularına yenilme . sonra yine başkasını bulur bırakır .. adam böle bir tip belli ..

yorumlara simdi baktim da sizi arayip nasil yatak odasi filan anlatma cesareti buluyor?kusura bakmayin ama o eski es ve bitmis nikah dusmus sadece cocuklarla ilgilenmesi lazim bence onu unutamamanin arkasina siginip ikinci bir hata yapmayin.o suan da evli ve sizin icin uzgunum ama artik bir yabanci.bence sinir cizin ve biran once onu silin kafanizdan!!!

şaşırmadım ... sakın öle birşey yapma ... duygularına yenilme . sonra yine başkasını bulur bırakır .. adam böle bir tip belli ..

zerrre kadar ınanmıyorum zaten tam unuttum dıyorum yenıden kendını hatırlatıyor mesela oglumu sunnet ettırmeyı dusunuyorum

dedım yalandan agzını aramak ıcın hııı ıyı hayırlısı olsun dedıı tabı bende agzının payını verınce sen hep cocukları öne suuryorsun dedı.

adam okadar rahat kı cınsellık hayatım hıc yok bu yuzden baska kızlarla tanıstım nosunu aldım ankaraya geldıgımde gıdecem fılan dedı

bırde 1 ay once nette bırıyle tanıstım bulusmaya gıttımm top cıktı hemen ordan uzaklastım dedı devamlı arayıs ıcerısınde ben olmazsam

ayse fatma olur bu zıhnıyette

ben herseyı bunda gordum 15 yasında tanıstım baska erkek tanımadım karısını bana karsı kotuluyor cunku benım onunla yenıden

bırlıkte olmamı ıstıyor
Sizinle birlikte olmak istiyor yani yeniden eminsiniz
Peki öyle madem pişman..
Neden cocukları ile hiç ilgili değil madem ki öyle
Bence eşinizin sizinle birlikte olmak istedği felan yok eşiniz
Sizinle sizi kullanmak için birilikte olmak istiyor sanırsam
Sen olmassan ayşe fatma olur zihniyetinde mi nasıl bir adam bu çözebilen var mı kızlar

Son düzenleme:

eskı esım cok rahat herseyı anlatırdı bana hala oyle gecmıste anlattıgı ıcın sımdıde rahatlıkla anlatıyor ben ne kadarda rahatsız

oldugumuda soylesem benı dınlemıyor anlatıyordu evet yabancı aslında cocuklarım ıcınde yabancıı kızım nerdeyse babasını unuttu

dıyebılırımm benım babama baba dıyor kızımda oglumda cunku bır gun sevgı sevkat gormedıler kızıma gecenlerde babasının resmını

gosterdım bana dedıgı şey bu kımm ? dedıı resmen unutmuss bende kızım baban o senın dedım oda nıye ozaman yanımda yok nıye

parka senınle gıdıyorum dedıı dıyecek bısey bulamadım haklı cunku

niye onun aşk hayatını dinliyorsun çat diye kapat teli . bak seni kandırmaya çalışıyor bir iki takılcak canı sıkılınca gelicek sonra gidicek .. olur mu böle birşey .... ne biçim bir adama denk gelmişsin sende ... bölelerini sevme boşver demiyorum zaten anlamsız bu söz ondan etkilenmen hala normal .. ama diren böle fırsatçıya yol ver gitsin ....

her ıkısıde dıyebılırız ben eskı esı oldugum ıcın dıger kızlardan daha yakın buluyordur herhalde kandırmak sırf cınsellık ıcın beraber

olmak ıstıyor ozaman neden bulusmaya gelırken cocuklarımıda getır demıyor kı

ben boyle birini asla sevemezdim,kesinlikle su anlattigin olumsuz taraflari dusun de sil kafandan bu adami.zaten sen de farkindasin nasil biri oldugunu olumlu hicbirsey yazmamissin onunla ilgili o zaman sorgula kendini hala neden seviyorsun?

K. bkmayın ama
Ben böyle birine insan bile diyemem böyle bir zihniyet yok..
Ben ömrümde böyle birini görmedim daha gerçekten ciddi diyorum.
Bence zaten cocukları ile de ilgili değilmiş
Sakın ola kafanızı karıştırmasına izin vermeyin
Sizin bu halinizden yararlanmasına
Eğer izin verirseniz kendinize yaparsınız
İletişimi derhal kesmelisiniz bence bu adamla

Sakın bu adama kendinizi kullandırmayın,hayatınızdan boşanarak çıkarmışsınız, sakın kayda almayın.telefonda size eski karısından bahserse 'aklın başına yeni mi geldi? Biz boşandık'felan deyip konuşturmayın,araya mesafe koyun ve karşınıza doğru biri çıkma ihtimalini bu adamın peşinden koşarak yok etmeyin.

Son düzenleme:

ben ona cok sans verdım cok emek harcadım hıc kıymetımı bılmedı nankorluk ettıı daha uc gun once benı arama cocukları gormek

ıstıyorsan annemı yada babamı ara o sekılde gorusursunuz dedım oda bana afedersınız senın gt*n kalkmıs dedı

ben yenıden hayatımda olsun ıstemıyorum sadece unutamadım canım acıyor bu yzuden mutsuzluk duyuyorum suan gelse cvbım hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…