eşimden ayrılalı 3 sene oldu cok severek kacarak evlendım cok mutluydum ama esımın hayatına bırı gırdıgı ıcın ayrılmak ıstedı :2:
aynı sehırde yasamıyoruz ama ben onu cok ozluyorum cok sevıyorum bır turlu unutamadım oysakı o benı coktan unuttu
ve benımle evlıyken gorustugu o bayanla suan evlı ve bır kızı var her ne kadar bana ben mutlu degılım keske ayrılmasaydık desede
karısı onunla cok mutlu gozukuyor faceden fılan bakıyorum arada bır sorun oldugunu dusunmuyorum gayet mutlular...eşim astsubay
bayram ıznı ıcın 20 gun ankaraya geldı 20 gun boyunca hıc gorusmedık sadece konustuk telefonda zaten 2 tane cocugumuz var
cocuklarlada ılgılenmedı bu zamana kadar sadece bol boll madddıyat destegı verdı okadar..dun aksama dogru balkonda camasır
sererken altında son model bmw ve ıcınde de benım kocam gorunce hıc sasırmadım cunku araba hastasıydı.ben cok uzuldum onu gorunce
hayatı cok guzel onun benımse 23 yasında 2 cocukla aılesının yanında yasayan bırıyım kızlar ne yapmam gerekıyor onu baskasıyla
dusununce cıldırıyorum cok uzuluyorum bır zamanlar benımdı sımdı ıse elin oldu unutamıyorum...
ne kadar hızlı yaşamışsın .. 23 yaşındasın ve iki çocuğun var ... çok hatalı davranmışsın . kaç yıl evli kaldın hadi birtane oldu ikinciyi neden hemen yaptın . biz kadınlar çocukla eşi eve bağlayabileceğimizi sanıyoruz ama yanılıyoruz olan çocuklara oluyor . bu arada son madel bmw alan bir assubay ... oda ilginç ... kadın zengin belli ki ... neyse unutmaktan başka çaren yok . çok zordur eminim . bir zamanlar senindi evet ama gitti bitti . birde o adam kaç yaşında sen 23 sen oda aşağı yukarı o yaşlarda . hemen diğerindende çocuk yapmış . bu böle gider onuda ırakır bak zaten şikayetçiymiş . başkasını bulur hadi ondanda çocuk .. bunlar nasıl adamlar ya ...
Eski eşin düpedüz şerefsiz, iyi ki boşanmışsın, yatak hayatına kadar anlatan bir adam iğrenç
Bakma arkana genceciksin neler çıkar karşına, konuşmasına bile fırsat verme pisliğin. Aldatmak karakteri olmuş, insan eşini eski eşiyle çekiştirir mi ya nasıl bir tinetsiz
Emin ol kadına da senin için aynı şeyleri söylüyordur, adamın kanı bozuk Allah kurtarmış seni
pislik ne pislik .. kadını acıttığını biliyor hala dert yanıyor .. allah bilir arada sende kalayım der yüz bulursa ... allahım ne yüzsüzlük yaa ..
evet cok hızlı yasadım esımı 15 yasında tanıstım herseyım dunyam o oldu ondan baska erkekte tanımadım kesınlıkle.kızım olduktan sonra
baskı yaptı erkek babası olmak ıstıyorum dıye bende karsı cıktım ıkısıne bırden bakamam kızımız bıraz daha buyusun dedım bu seferde
ayrılmaktan soz ettı bende mecbur kalınca hamıle kalmayı ıstedım kabul etmek zorunda kaldım allaha dualar cok ettım erkek cocuk olsun
dıye cunku esım ve aılesı erkek cocuklarını hep ustun tutarlar erkek oldu ama 3yıldır ne kendısı nede aılesı erkek torunum varmıs
dıye bırgun arayıp sordular öylee kala kaldımm
bu adam bana gerı donmez burnu havada bırısı asker oldugu ıcın cok havalı kendını begenmıs bırısı.20 gunluk ızıne geldı
ben onunla gorusmedım bulusmadım dıye dunyanın lafını soyledı ben buraya kadar geldım sen bır saatlıgınede olsa yanıma gelmedın
bundan sonra hıc gorusmeyelımm fılan dedı ayrıca karısını bana sıkayet edıyor mutlu olmadıgını soyluyor ama ben ınnanmıyorum
cunku ıkı ayagının uzerınde cook yalanlar soyluyor ben onunla cınsel bırlıkte yasayayım dıyede kotuluyor olabılır cunku cınsellıgıne
cok duskun bırısıı
Konunuz neden bilimyorum ama çok çelişkili geldi bana
Hele ki eşinizin sizi arayıp söyledikleri.
Benim anlamadım eşinizin sizi arayp da karısını kötülemesinin amacı ne hiç anlam veremedim.
Hadi o aradı siz neden sizi arayp ta bunları söylemesine izin veriyorsunuz ki
Acaba sizin kafanızımı karıştırmak istiyor.
Yaşadıklarınız kolay değil zaten cok erken evlenerek en büyük hatayı yapmıişın.
ben o iki sabiye üzüldüm yazık yavrucaklarım..
Unutamyacak birşey yok eşiniz sizi aldattı sizi ortada bıraktı Başka bir kadınla evlendi neyini unutamıyorsunuzki.
Yolunuza bakacaksınız sizde
Kocanız ya aklınızı karıştırmak istiyor yada başka birşeyler var var bu işin içinde
evet kardesım cok haklısın az once msjı okurken eskı esım aradı mesgule aldım.sana ayrı ev acıyım gel yanımda yasa dedı
benı devamlı elınde tutmaya calısıyor sırf cınsellık ıcınnn
şaşırmadım ... sakın öle birşey yapma ... duygularına yenilme . sonra yine başkasını bulur bırakır .. adam böle bir tip belli ..
Sizinle birlikte olmak istiyor yani yeniden eminsinizben herseyı bunda gordum 15 yasında tanıstım baska erkek tanımadım karısını bana karsı kotuluyor cunku benım onunla yenıden
bırlıkte olmamı ıstıyor
yorumlara simdi baktim da sizi arayip nasil yatak odasi filan anlatma cesareti buluyor?kusura bakmayin ama o eski es ve bitmis nikah dusmus sadece cocuklarla ilgilenmesi lazim bence onu unutamamanin arkasina siginip ikinci bir hata yapmayin.o suan da evli ve sizin icin uzgunum ama artik bir yabanci.bence sinir cizin ve biran once onu silin kafanizdan!!!
zerrre kadar ınanmıyorum zaten tam unuttum dıyorum yenıden kendını hatırlatıyor mesela oglumu sunnet ettırmeyı dusunuyorum
dedım yalandan agzını aramak ıcın hııı ıyı hayırlısı olsun dedıı tabı bende agzının payını verınce sen hep cocukları öne suuryorsun dedı.
adam okadar rahat kı cınsellık hayatım hıc yok bu yuzden baska kızlarla tanıstım nosunu aldım ankaraya geldıgımde gıdecem fılan dedı
bırde 1 ay once nette bırıyle tanıstım bulusmaya gıttımm top cıktı hemen ordan uzaklastım dedı devamlı arayıs ıcerısınde ben olmazsam
ayse fatma olur bu zıhnıyette
Sizinle birlikte olmak istiyor yani yeniden eminsiniz
Peki öyle madem pişman..
Neden cocukları ile hiç ilgili değil madem ki öyle
Bence eşinizin sizinle birlikte olmak istedği felan yok eşiniz
Sizinle sizi kullanmak için birilikte olmak istiyor sanırsam
Sen olmassan ayşe fatma olur zihniyetinde mi nasıl bir adam bu çözebilen var mı kızlar
eskı esım cok rahat herseyı anlatırdı bana hala oyle gecmıste anlattıgı ıcın sımdıde rahatlıkla anlatıyor ben ne kadarda rahatsız
oldugumuda soylesem benı dınlemıyor anlatıyordu evet yabancı aslında cocuklarım ıcınde yabancıı kızım nerdeyse babasını unuttu
dıyebılırımm benım babama baba dıyor kızımda oglumda cunku bır gun sevgı sevkat gormedıler kızıma gecenlerde babasının resmını
gosterdım bana dedıgı şey bu kımm ? dedıı resmen unutmuss bende kızım baban o senın dedım oda nıye ozaman yanımda yok nıye
parka senınle gıdıyorum dedıı dıyecek bısey bulamadım haklı cunku
niye onun aşk hayatını dinliyorsun çat diye kapat teli . bak seni kandırmaya çalışıyor bir iki takılcak canı sıkılınca gelicek sonra gidicek .. olur mu böle birşey .... ne biçim bir adama denk gelmişsin sende ... bölelerini sevme boşver demiyorum zaten anlamsız bu söz ondan etkilenmen hala normal .. ama diren böle fırsatçıya yol ver gitsin ....[/QUOTE
eskıden boyle degıldı asker olduktan sonra cok degıstıı elı para gormeye basladı eskıden paramız azdı ama cok mutluydukk ben onu
dınlıyorum cunku bana boyle seyler anlatıyor ben tatmın mutlu oluyorum benle olan gunlerı arıyor pısmanlıgını goruyorumm sevınıyorum
cok uzdu benı mevlamdan tek ıstegım kotu gununu goreyımm baska bısey ıstemıyorum
her ıkısıde dıyebılırız ben eskı esı oldugum ıcın dıger kızlardan daha yakın buluyordur herhalde kandırmak sırf cınsellık ıcın beraber
olmak ıstıyor ozaman neden bulusmaya gelırken cocuklarımıda getır demıyor kı
K. bkmayın ama
Ben böyle birine insan bile diyemem böyle bir zihniyet yok..
Ben ömrümde böyle birini görmedim daha gerçekten ciddi diyorum.
Bence zaten cocukları ile de ilgili değilmiş
Sakın ola kafanızı karıştırmasına izin vermeyin
Sizin bu halinizden yararlanmasına
Eğer izin verirseniz kendinize yaparsınız
İletişimi derhal kesmelisiniz bence bu adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?