acı çekiyorum :(

hımm cokk uzuldum anne ıste her sartlarda evladını dusunuyor bende cocuklarım daha ıyı bır gelecegı olsun dıye calısıyorum

suan hatta uzun bır sure bırılerıyle tanısmak ıstemıyorum evet aılem yenıden bır hata daha yaparım dıye cok korkuyorlar

aklımdan eskı esımı sılememe sebebı BENIM YILLARDIR KURDUGUM HAYALLERIMI SUAN BIR BASKASI YASIYOR en cok zoruma

gıden bu ben yıllarca emek verdım dualar ettım adak bıle adamıstım okadar cok ıstemıstım kı her solugunu alışında yanında olayım

ama olmadı hıc haketmeyen bırısı benım yerımde bunda da vardır bır hayır dedım hep ıyıkıde ayrıldım her gun hergun acaba nerden

geldı ? gomleklerını ceketlerını koklamaktan bıkmıstım ama yınede sevıyordum cunku ozamanlar elımde somut bısey yoktu kendı

kuruntum oldugunu dusunup bosverrmıstım yanı hep ınanmak ıstedıklerıme ınandım bedelınıde cok agır odedım oduyorumda hala...

artık hayatıma yenı bır sayfa actım cocuklarım ve aılem yeter bana.bırde kotu bır huyum var aılemle tartıstıgım zaman yada kendımı

yalnız kotu hıssettıgım zaman eskı esımı anıp duruyorum hep senın yuzunden bunlar basıma geldı dıyorumm d

Son düzenleme:
size kendi eşini kötüleyen, evliyken size yeniden ilgi duyan şahıs yalan evlilik yaşıyordur, sizin hayalleriniz gibi güzel bir şeyi değil.
tek yapmanız gereken değmediğini anlamanız, acımasız olmalısınız.
ve hayırlısı bu şekildeymiş...

bana kendı esını kotuluyor evet sozum ona eşi ılgılı anlayıslı vs degıl bana soyledıgı bu ama dogruluk payı cok az...

cok yalan sahtekar bırı oldugu ıcın bunada ınanasım gelmıyor acıkcası...

evet hayırlısı bu sekılde oldu ıyıkıde oldu dıyorum yoksa dıger turlu cok acı cekecektımm

o yuzden hic baskasi hayallerimi yasiyor diye uzulmeyin. karaktersiz biriyle olmaz ve gorunen o ki olmuyor. bayan mutluysa bile suan icin eski esiniz iyi idare ediyor demek ki sadece..

daha guzel gunler gorursunuz dilerim...

eski eşin tam layığına düşmüş
bu nasıl bir karaktersizlik böyle
şimdiki karısının dedikodusunu önceki karısına yapıyor
senin miden bulanmıyor mu bu adamdan
benim midem bulandı

canım konunu okuyorum bi kaç gündür çok üzüldüm senin adına aşk acısı ne menem şeydir bilirim ama çok çok gençsin daha önüne bak artık, sonra yıllarını onu düşünerek harcadığın için pişman olcaksın çünkü sevgini hakeden biri değil kesinlikle.. ondan nefret bile etmediğin zaman onu unutabilirsin yani onu suçlamaktan da vazgeç, Allaha havale et, emin ol kimsenin yaptığı yanına kalmaz.. Allahından bulsun de geç.. ancak ozaman unutabilirsin canım.. kendine başka ilgi alanları yarat mesela yeni hedefler koy önüne işinle ilgili kendini geliştir ya da geleceğinle ilgili güzel hayaller kur onları gerçekleştirmek için çalış çabala.. iş hayatın var ama hayallerin yok anladığım kadarıyla kendine çocuklarınla mutlu olduğun hayaller üret.. inşallah çok daha mutlu olursun zamanla...

ben halen anlayamiyorum ewli bir adam neden baska birini hayatina alir? amacin ne kardesim zaten ewlisin bu tip insanlar ewlenmemeli kesinlikle olan sana olmus sonucta madem o ewlendi yeni bir hayat kurdu seninde gecmiste yasaman hata olur yoluna bak derim ben nacizane fikrim.

terbiyesizlikten başka birşey değil merhamet yokki hem kaçır hem evlen sonra başka kadına git bence boşver işine gücüne bak...ayıp birşey ya

sana yenı esıyle ılgılı yorumlarda bulunması hıc hos degıl guvenılmez bır tıp bence bugun onun yorumunu yapan yarın senın arkandan senınle ılgılı kotu yorum yapar hemde yenı esıneee..gelecege bak derım ben gecmıse takılı kalma mutsuzluk arkandan gelır bacım kac kurtar kendını bu adamdan ...

amin canım insallah çocuklarının yüzüde hep güler bahtlarıda tahtlarıda güzel olur inşallah çocuklarının yaşı kaçtı canım

Sen nasil böyle birini seviyorsun? Migden hiçmi bulanmiyor? Adam evli ve eski karisindan seks istiyor!!! Gerçekten haysiyetsiz, serefsiz bir adammis ya. Bide yeni esi ile çoçugu olmasina ragmen! Cidden olan çoçuklara oluyor!

Bence sen adamin facebookuna bakma yerine kendine bir piskolog bul. Böyle bir adami sevmen normal degil. Bence sende birazda özgüven problemi var.

Sizi anliyorum, genc yasta yasadiginiz seyler hic kolay degil... Ama kendi kendinize hayatinizi dahada zorlastiriyorsunuz... Osize mutsuzlugundan bahsettikce icinizin yaglari eriyor, tamam ama artik bu sayfayi tamamen kapatsaniz hem sizin icin hemde cocuklariniz icin en iyisi olacak... Artik muhattap olmama karari almissiniz insallah uygularsiniz, gec bile kalmissiniz, sirf kendinize zarar... Birakin ne hali varsa gorsun ...
Bide benim hayallerimi bi baskasi yasiyor en cok bu bana dokunuyor demissiniz defalarca... Sizin hayaliniz, bu adamla evli olup kul kole olup, siz evde cocuklariniza bakarken onu beklerken, onun gununu gun etmesi, cinsellik icin baska kadinlar aramasi , bulusmasi , sizi defalarca aldatmasi, sizide cinsel bi obje olarak gormesi ve evinin cocuklarinin riskini arabalara kendi keyfine harcamasimi ??????
Bunu bi dusunun derim, bence o kadin hicte sizin hayalinizi yasamiyor, rahat olun...

herkese ayrı ayrı cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadınız bu caresız günümde hepınızden allah razı olsun .

eskı esımın defterını kapattım artıkk onume ve cocuklarıma bakıyorum hıcbır sekılde de konusmuyorum msjlasmıyorum

tamamen kurtuldum dıyebılırım allahım ınsallah bana ve sızlere evlatlarımızın guzel gunlerını gormYİ nasıp eyler AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…