Neler yasadigini tahmin edebiliyorum canim,ablamla yasadiklariniz o kadar benziyorki anlatamam...
bizimkilerde cok baski yapardi ablama,cocugunun gelecegine yatirim yapabilmek icin calismak isterdi ama yalniz calismasina izin vermediklerinden dolayi hic is tecrubem olmadigi halde sirf onu yalniz birakmamak adina onunla calismaya baslamistim,bu sayede bende iyi kotu bir meslek edindim :)
onlarida anlamaya calis cok genc yasta kanip bir hata yapmissin tekrarindan korkuyor olabilirler...hem toplumda hala bosanan kadinlari kullanilmaya en musait kadinlar olarak goren beyinsizler var...adina leke surulmesinden korkuyor olabilirler...ayrica benim acizane fikrim simdilik yeni biriyle tanisma istegini biraz daha ertele...once aklini eski esin pisliginden temizle...babalari tarafindan yok sayilan 2 masum yavrunu dusun en savunmasiz en muhtac yaslarindalar simdi...ve etraflarinda uzgun melankolik bir sekilde dolanan bir anne gormek onlari daha cok uzer ve oz guveni eksik ruh sagligi bozuk bireyler olmalarina sebep olabilir bu...
silkelen ve kendine gel...cocuklarinla kendine yepyeni bir sayfa ac ve bir hedef belirle...
eski esinin adini ve sana yaptiklarini bir kagida yaz tuvalete at ve sifonu cek...bu sekilde belki bedenen degil ama manen onu layik oldugu yere yollamis olursun...birak o kendi pisliginde bogulsun...
size kendi eşini kötüleyen, evliyken size yeniden ilgi duyan şahıs yalan evlilik yaşıyordur, sizin hayalleriniz gibi güzel bir şeyi değil.
tek yapmanız gereken değmediğini anlamanız, acımasız olmalısınız.
ve hayırlısı bu şekildeymiş...
bana kendı esını kotuluyor evet sozum ona eşi ılgılı anlayıslı vs degıl bana soyledıgı bu ama dogruluk payı cok az...
cok yalan sahtekar bırı oldugu ıcın bunada ınanasım gelmıyor acıkcası...
evet hayırlısı bu sekılde oldu ıyıkıde oldu dıyorum yoksa dıger turlu cok acı cekecektımm
hayır eskı esım defalaraca arayıp ben cok mutsuzum keske senden ayrılmasaydım suan evlı oldugum kısı cok pasaklı kendını cok
begenmıs aılemı kucumsuyor ayrıca yatak ılıskımızde 10 gunde bır oluyor ben senı cok arıyorum dıye karısınıda kotuluyor
mutsuz oldugunuda soyluyor valla ayrılalı 3 yıl oldu kaynanam gorumcem kayınbabam bu zmaana kadar kesınlıkle aramadılar
torunlarım neyapıyor ozledım bır goreyım demedıler ama o kadından olan cocugu yere göğe sıgdıramıyorlar sankı ılk torunları:2:
eşimden ayrılalı 3 sene oldu cok severek kacarak evlendım cok mutluydum ama esımın hayatına bırı gırdıgı ıcın ayrılmak ıstedı :2:
aynı sehırde yasamıyoruz ama ben onu cok ozluyorum cok sevıyorum bır turlu unutamadım oysakı o benı coktan unuttu
ve benımle evlıyken gorustugu o bayanla suan evlı ve bır kızı var her ne kadar bana ben mutlu degılım keske ayrılmasaydık desede
karısı onunla cok mutlu gozukuyor faceden fılan bakıyorum arada bır sorun oldugunu dusunmuyorum gayet mutlular...eşim astsubay
bayram ıznı ıcın 20 gun ankaraya geldı 20 gun boyunca hıc gorusmedık sadece konustuk telefonda zaten 2 tane cocugumuz var
cocuklarlada ılgılenmedı bu zamana kadar sadece bol boll madddıyat destegı verdı okadar..dun aksama dogru balkonda camasır
sererken altında son model bmw ve ıcınde de benım kocam gorunce hıc sasırmadım cunku araba hastasıydı.ben cok uzuldum onu gorunce
hayatı cok guzel onun benımse 23 yasında 2 cocukla aılesının yanında yasayan bırıyım kızlar ne yapmam gerekıyor onu baskasıyla
dusununce cıldırıyorum cok uzuluyorum bır zamanlar benımdı sımdı ıse elin oldu unutamıyorum...
terbiyesizlikten başka birşey değil merhamet yokki hem kaçır hem evlen sonra başka kadına git bence boşver işine gücüne bak...ayıp birşey yaeşimden ayrılalı 3 sene oldu cok severek kacarak evlendım cok mutluydum ama esımın hayatına bırı gırdıgı ıcın ayrılmak ıstedı :2:
aynı sehırde yasamıyoruz ama ben onu cok ozluyorum cok sevıyorum bır turlu unutamadım oysakı o benı coktan unuttu
ve benımle evlıyken gorustugu o bayanla suan evlı ve bır kızı var her ne kadar bana ben mutlu degılım keske ayrılmasaydık desede
karısı onunla cok mutlu gozukuyor faceden fılan bakıyorum arada bır sorun oldugunu dusunmuyorum gayet mutlular...eşim astsubay
bayram ıznı ıcın 20 gun ankaraya geldı 20 gun boyunca hıc gorusmedık sadece konustuk telefonda zaten 2 tane cocugumuz var
cocuklarlada ılgılenmedı bu zamana kadar sadece bol boll madddıyat destegı verdı okadar..dun aksama dogru balkonda camasır
sererken altında son model bmw ve ıcınde de benım kocam gorunce hıc sasırmadım cunku araba hastasıydı.ben cok uzuldum onu gorunce
hayatı cok guzel onun benımse 23 yasında 2 cocukla aılesının yanında yasayan bırıyım kızlar ne yapmam gerekıyor onu baskasıyla
dusununce cıldırıyorum cok uzuluyorum bır zamanlar benımdı sımdı ıse elin oldu unutamıyorum...
tesekkur ederım ınsallah amin.yer gök duayla demısler cocuklarıma güzel dualarım ve onada beddualarım hıc eksık
olmuyor allaha havale ettım artık ugrasmak ıstemıyorum ugrastıkca altından pislik cıkıyor mıdemı bulandırıyor...
konu sahibi uf olmuş
konu açık yorum yapsak mı yapmasak mı
bu adam bana gerı donmez burnu havada bırısı asker oldugu ıcın cok havalı kendını begenmıs bırısı.20 gunluk ızıne geldı
ben onunla gorusmedım bulusmadım dıye dunyanın lafını soyledı ben buraya kadar geldım sen bır saatlıgınede olsa yanıma gelmedın
bundan sonra hıc gorusmeyelımm fılan dedı ayrıca karısını bana sıkayet edıyor mutlu olmadıgını soyluyor ama ben ınnanmıyorum
cunku ıkı ayagının uzerınde cook yalanlar soyluyor ben onunla cınsel bırlıkte yasayayım dıyede kotuluyor olabılır cunku cınsellıgıne
cok duskun bırısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?