- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
şöyle anlatıyım aynı sehırde yasamıyoruz eskı esım baska sehırde calısıyor bayram ıcın 20 gunlugune ızıne gelmıstı evımı bıldıgı ıcın
ben balkonda camasır asarken gordum arabası yok dıye bılıyordum onu arabanın ıcınde gorunce sasırmadım cunku araba tutkusu vardı
ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor
ınanmakta zorunda degılsınız herkesın gorusu farklıdır
şöyle anlatıyım aynı sehırde yasamıyoruz eskı esım baska sehırde calısıyor bayram ıcın 20 gunlugune ızıne gelmıstı evımı bıldıgı ıcın
ben balkonda camasır asarken gordum arabası yok dıye bılıyordum onu arabanın ıcınde gorunce sasırmadım cunku araba tutkusu vardı
ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor
ınanmakta zorunda degılsınız herkesın gorusu farklıdır
E sende memnunsun demek
Yoksa onu görünce camı kapar içeri geçersin
Cinsellik konuşuyo diye telefonunu açmazsın
Budur yani istemeyenin vereceği tepki
O yapıyor o ediyor demekle olmuyo
peki çocuklarınızı kaç yaşında doğurdun?
amacım sorgulamak değil sadece inanıp ona göre yorum yapmak istiyorum
burda bırılerını ınandırmak zorunda degılım bu kadar seyıde kafamda yazamam herhalde
kızımı 19 yasında oglumuda 20 yasında dogurdum
anladım.
bence eski eşin sadece kullanmak istiyor insanları. senin yerinde olsam çocuklarımı sadece yılda bir kez gören,sevgisini esirgeyen birinin telini çocuklarım için bile açmazdım.
sadece maddiyat var ve çocuklar çok küçük elbette hissediyorlar baba eksikliğini.
eğer kendine gelmek istiyorsan o insanı yok saymalısın çünkü bencil biri ve şeref yoksunu !
doğru bir adam olsaydı şuan ki eşini kötülemezdi sana ki zaten aldatmış biri bu.
bu pişkinliğe izin vermemelisin, yoksa bir gün duygularına yenilebilirsin ve bu adam bunu kullanırsa çok acı çekersin.
arkana bakma artık, bir gün ummadığın anda biri çıkar ve şükredersin herşeye...
Allah yardımcın olsun...
Az önce diğer konuna yorum yapmıştım üzülmüştüm çocuklarının durumuna
Keşke eski eşinle kafanı meşgul edeceğine çocuklarına kafa yorsan giden gitmiş zaten
Ünv.yi evlendikten sonramı okudun tebrik ederim çocukla başarabildiysen...ben bir taneye romanımı bile bitiremiyorum bazen :))
allah razı olsun amın tesekkur ederım.ben onu yok saydım arada bır huzunlenıyorum hepsı okadar gururuma yedıremıyorum
oyle susuyorumm elımden bırseyde gelmıyor ıcımdekı nefrete kıne kızgınlıga karsı cok yenık dusuyorum ozellıkle bu aralar
sınırımden ofkemden onunla kavgalar edıyorum hayatımda ıstemıyorum ama bana yaptıgını yanına bırakıp gıtmek cok gucume gıdıyor
sızde bayansınız az cok anlarsınız halımden
tabi ki anlıyorum, hepimiz güçlüyüz ama kim istemez ki zor zamanın da sırtını yaslayacağı omuzun da ağlayacağı birini görmek...
özellikle bu sevdiği ise...
belkide yalnız olduğun için ona karşı meyillisin,sonuçta uzun bir zaman geçmiş boşanalı hayatına yeni birini almayı düşünmedin mi?
ne olursa olsun ona yenilme, ona odaklanma, dur de kalbine çünkü bizim aşk sandığımız duygu bazen kaybettiğimizin acısı olabiliyor.
karıştırıyoruz onları, onun başkasına gitmesi tabi ki yaraladı seni.
birde şöyle düşün; o gerçekten düşünseydi tüm bunları ne seni aldatırdı nede hemen hayat kurup çocuk yapardı.
şuan seni kullanmak peşine düşmüş, inanma ona...
güçlüsündür ama kararlı da ol!
zordur çok zordur kolay diyemem ama şunu unutma sen bir annesin ve kadınsın senin gururunu,sevgini,evlatlarını hiçe saymış biri için bu kadar kafa yormaya değer mi?
yapma bu kötülüğü kendine, sadece geleceğini düşün...
eski esiniz cok karaktersiz bir insan neresinden tutsaniz elinde kaliyor denilir ya aynen oyle.sizi aldatirken simdiki karisinin cinsel performansini anlayamamis mi?bari daha mantikli yalanlar bulsun.bence bu genc yasinizda kurtulmussunuz bu adamdan,yillar sonra ogrenseniz inanin daha kotu olurdu.evet kotu bir durum genc yasta 2cocuk bosanmis olmak dusuncesi ama yas durumunu kendi tarafiniza cevirin,hayatin basindasiniz o adami unutarak ilginizi keserek yeni bir hayata baslayin,calisiyormussunuz da, ki bu kafa dagitmak icin de kolay bir yontem.kendinize deger verin inanin ondan iyisine layiksiniz umarim onun beter oldugunu da gorursunuz ahrete kalmadan.
evet cok haklısınız hayatıma yenı bır ınsan almayı dusundum 1ay sadece gorustuk benım cocugum oldugunu ogrenınce ayrıldık
tabı uzaktan bakıyorlar begenıyorlar bekar zannedıyorlar gercegı ogrenıncede uzaklasıyorlar o gunden sonra yenı bırı ıstemedım
cunku cok uzuldum cok kırıldımm cocugumu sorun olarak goruyorlar.bu yuzden evlılık dusunemıyorum ya yenıden hayal kırıklıgına
ugrarsam ya yenıden bu seferde bır baskası ıcın aglarsam dıye korkmuyor degılım acıkcası..bır yerden baslamam gerekıyor farkındayım
bu konuyu aılemlede konustum onlarda senın 2 cocugun var kımseyle ılıskın olamaz kımseyle konusamazsın dıyorlar bu seferde
ben kendımı soyutlar oldumm ne yapacagımı sasırdım ınanın bır cıkıs yolu arıyorum gecmısle yasamak ıstemıyorum bana sadece acı
verıyor.
acık ogretım bıtırdım yetısemedıgım yerlerde de annem yardımcı oldu sagolsun en azından evlılıgı sonuna kadar gıdemesekte okulumu
bıtırdım bır meslegım oldu cocuklarımı hıcbıseyden yoksun buyutmemeye calısıyorum
aileninde korkuları vardır ondandır bu baskısı ama zamanla geçer çünkü hayatına sadece seni sen olduğun için sevecek ve kabullenecek biri çıkacak...
üzerlermi yine ? diye düşünme eğer herkes bir olsaydı mutlu hayatlar olurmuydu?
seni değerini bilmiyormuş ve sevgini haketmiyormuş ki çekip gitmesi gerekiyormuş..
iyide olmuş...
hayatı bazen oluruna bırakmak lazım çünkü öyle bir an gelir ki nasıl şükür edeceğini bilemezsin.
Rabbim dermasız dert vermez...
şimdi gözyaşını silme zamanı, kalbini o adamı düşünerek karartma...
Senin bence biraz dinlenmeye ihtiyacın var bir kaç senede çok şey yaşamışsın ve hepsi çok hızlı olmuş
Sen kendi başardıklarının farkında değilsin, eşine kafayı takıyorsun hatta kıskanıyor bile olabilirsin ki bence bu çok normal sonuçta sevip evlendin ve senin küçücük bir payın bile olmayan sebepten boşandın eşinden mecburen soğudun nefret etmek zorunda kaldın çünkü seni aldattı,halbuki aldatmadaydı onu sevmeye devam edecektin çocuklarını birlikte büyütecektin bunlar senin hayallerini ve hatta hakkında çünkü gençliğin ilk yıllarında ona güvendin ve onunla bir yola çıktın,şimdi senin hayallerini başkası yaşıyor evet üzücü
Ama dur ve kendine karşıdan bal sahip olduklarına bak; Allah bağışlasın iki yavrun var,sana sahip çıkan destek olan anne-baban var,mesleğin var,kimseye muhtaç değilsin vs.
Sen eski eşine bir kaç beden büyüksün bu yüzden kendimle gurur duy ve hiç birşey için üzülmeden kendi geleceğine bak
Son olarak gidene üzeceğine sahip olduklarına şükür edip kıymetini bil
aılemın benden daha fazla korkuları var aılemın ıstedıgı dısarda gezme tozma olmadan hemen evlensın adı cıkmasın ıstıyorlar
haklsınız yorumlarınızla ıcımı aydınlattınız tesekkur ederım allah razı olsun allah gonlunuze gore versın ıcım aydınlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?