acı çekiyorum :(

o karaktersize cok odaklandiginizdan bu hissiniz ki mantikli ama tum hayatiniz boyunca bunla yasayamazsiniz.gerci ben size diyorum ben de cok takarim herseyirezil bir durum.ilahi adalete inanin ve umarim oteki dunyaya kalmadan beter oldugunu gorursunuz

yanı ınsallah allah hepımızın evlatlarına guzel gunler gostermeyı nasıp etsın amin

kafaya takma bosver dıyen cok olur bılırsınız ınanın gercekten ınsnanın elınde degıl ama tabı gecmıslede yasayamam bır yere kadar

umarım bundan sonra hersey daha guzel olur ınsallah AMİNN

Gerçekten çok üzüldüm cnm ...Rabbim yardımcın olsun inşallah ...bundan sonra onu sil kafandan düşünmemeye çalış ...bak sen şuan o kadının yerınde olmak istiyorsun ama ,şöyle düşün ;O sana dönse diyelim ,mutlu olmamazsın bence ..adam tam bir pislik yani öyle böyle değil...ondan sana ne hayır gelecek ?? Çocuklarını hayırlı ınsanlar olarak yetiştir ..tabi kendinide

allah razı olsun sagolsun amin..benım kurdugum hayallerı suan hıc haketmeyen bırı yasıyor oyuzden unutamıyorumm

sınırlerım bozuluyor suan donse zaten kesınlıkle kabul etmem bır kere rengını bellı ettıı tekrardan benı aldatmayacagı nerden malum?

ona sarıldıgımda ılk baslardakı duydugum hıssettıgım guvenı tekrar hıssedemem artık cok kırıldı kalbımm onarılması ımkansız oldugunu

dusunuyorum.

Eski esiniz tek kelimeyle karaktersizin tekiymis.

Onun size sadece cinsellik amacli yaklasmasindan, o amacli bile olsa ozlemesinden, pismanligindan aldiginiz hazzi anlayabilirim ama bu tip bir insanla konusmaya devam ederek kendi degerinizi dusuruyorsunuz, kendinize haksizlik ediyorsunuz bu bir; ikincisi de eski esinizi unutma, hayatinizdan cikarma surecini uzatiyorsunuz. Neden bunu kendinize yapiyorsunuz. Daha cok gencsiniz, yasamaya devam edin bence, eskide takilip kalmayin. Hele ki evlatlariniza bu kadar haksizlik eden bir baba musveddesiyle gorusmeniz, bilemiyorum ben yanlis buldum.

onun mutsuzlugunu duymak hosuma gıdıyor bende kendımı bununla avutuyorum cunku benım hayallerımı suan baskası yasıyor

bunu hazmedemıyorum cok uzuluyorum unutamama sebebım bu malesefffff:2:

Sen hiç taviz vermedin de adam durduk yerde cinsel içerikli mesaj atmadı değil mi ?
Bi muhabbetiniz oldu
Sonuç yine paşanın uçkuruna geldi
Bilmiyorum da boşanmış kurtulmuşsun başına dert mi arıyosun da mesajlaşıyosun bununla

Karısına söylemendeki amaç ne peki ?
Kadın sana inansa ne olacak
Hadi o da boşandı diyelim
Sen bu adamla bişeyler düşünebilecek misin ?

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım
Tek muhatap olman gereken konu 'çocuklar ile ilgili' olmalı
Ama siz çocuklarını bile aramayan ve vaktinde sizi aldatmış bu adamla hala bi iletişim çabasındasınız gibi geldi bana..

ben bugune kadar cınsellık hakkında konusmadım kendısı her konuyu actıgında ben konuyu degıstırmeye calıstım ama o deveam ettıı

karısına soyledım cunku haklıyken haksız duruma dustum o boşansın dıye ugrasmıyorum bosansada umurumda degıl

hıcbırsey eskısı gıbı olamazz ben ona tekrardan guvenemem

cocuklarla ılgılıde ben muhatap olmuyorum aılemle konusyor artık ben msjlasmıyorumda o msj attıgı zaman ben arıyorum arama benı

yada cvp vermıyorum benım onunla konusmak gıbı bır cabam yok oncekı yorumlarımda da belırttıgım gıbı kendısı arıyor bana

karısını kotuluyor ben onu dınlıyorum cunku onun mutsuzlugunu gordukce dınledıkce haz alıyorum mutlu oluyorum

o benım okadar cok canımı yaktı kı sıze anlatamam kımse anlayamaz benım halımı..

bu ısın sonu yıne mahkemede bıtecek gozukuyor oyuzden telefonda bana attıgı msjları kaydedıyorum kı ılerde delil olarak sunacagım

yenıden haklıyken haksız duruma dusmemek ıcın .

Son düzenleme:

Adam üç kağıtçının teki
Mesajlaşmaya devam edersen seni kandırabileceğini düşünüyorum
Zaten boşanmış kurtulmuşsunuz
O mesaj atsa bile kızmak adına da olsa aramanıza gerek yok
Hattını değiş gitsin

her gonderdıgım msjda benı arama rahatsız etme gıbı msjlarım vardır eger oda saklıyorsa tabı .

evet cok sukur kurtuldum ama hep hattımı dgeıstırdım yıne buldu aradı benı bundan sonra hattımı degıstırmeyıp attıgı msjları

saklayıp telefonda tacız ettıgı ıcın mahkemeye verecegım fazlasıyla haddını astını dusunuyorum

Ne adi biriymis bu adam be! Bir zamanlar sen nikahli esiyken metres tuttugu kadini seni bosayip nikahliyor ve simdide senin metresi olmani istiyor....

bir erkegin bir kadina reva gorebilecegi en alcaltici durum bu bence...

arkadasim cok genc ve henuz bilincsizmissin ve bu adamin tuzagina bir defa dusmussun Allah askina bir daha dusme...hatta onun sacmaliklarini telefonda dinleyerek bile ne onun egosunu sisir nede nede kendine aci cektir...

Hatta kurtulduguna sevin ve sukret...ayrilmasaydin kim bilir kac kez aldatilma acisi yasardin Allah bilir...

yeniden baskasiyla mutlu olurmuyum demissin ya...sen temiz kal ve niyetini halis tut elbette Allah cc bir gun senin karsina tum bu cektiklerine mukafat olarak senin kiymetini bilecek birini cikaracaktir...

benim ablam 8 sene evli kaldi ilk esiyle 1 oglu vardi ama ne evliyken ilgiliydi cocukla nede ayrildiktan sonra aradi sordu...ayrildiktan 4 yil sonra kader oyle birini cikardiki ablamin karsisina her gun sukrediyor...ablam8 yil cektigi acilara inat simdi sultanlar gibi yasiyor cok sukur...bu arada enistem yegenimide kendi cocuklarindan ayirmadi sagolsun...onlari evlendirirken ne yaptiysa yegenimede aynini yapacak kadar benimsedi...yani sende umitsiz olma lutfen dik dur,sadece kendine ve cocuklarina odaklan...

bu adam senin en guzel yillarini heba etmis bundan sonrasinida etmesine izin verme...Allah cc yar ve yardimcin olsun...

yok artık hıcbır sekılde konusmuyorum kafasına gore msj atıyor ben cvp vermıyorum...

aılem okadar baskıcıkı hayatıma yenı bırı almam cok zor cunku ısten eve 5 dk gec kaldıgım zaman dunyanının lafını duyuyorum

kavga cıkıyor abım annem babam hepsı uzerıme gelıyor yıne hata yaparım dıye korkuyorlar.

buda benı cok bunaltıyorgercekten kendı sorunlarım yetmıyormus gıbı bırde bunlarla ugrasıyorum..

telefonlarım duzenlı olarak karıstırırlar kapı dınlerler acaba kımınle ne konusuyor dıye ooofff:18:

Ne acı bir durum ya
Ama bu kadar süre unutamamamın sebebi sensin. Zira en büyük yaralar bile kabuk bağlıyor. Yara izi geçmiyor ama alışılıyor yeni durumlara.

Sen kendini saplayıp kalmışsın eski eşine.

Hayata bir yerinden tutunup tekrar başlaman gerek, yapamıyorsan destek alabilirsin.

(İlk mesaja göre yorum yapıyorum).

evet ıntıkam alıyım derken unutma suresını uzattım ıstemeden ve acı cekmeye devam ettıım.ama ınanıyorum kıı zamanla buda gececek

sadece bıraz daha zamana ıhtıyacım var..destek bır sure aldım ama ılaclar bır sure frenledı okadar

Sadece ilaçla olacak bir şey değil bu, terapi de almalısın. Çeşitli terapi yöntemleri var.
Kişisel gelişimle biraz ilgilenebilir, kendine bu anlamda fayda sağlayabilirsin.
Pozitif inanç sistemini kuvvetlendirmek sana tekrar yeni bir sayfa açacaktır

anladım tesekkur ederım ılerde duusnuyorum

Son düzenleme:

Neler yasadigini tahmin edebiliyorum canim,ablamla yasadiklariniz o kadar benziyorki anlatamam...
bizimkilerde cok baski yapardi ablama,cocugunun gelecegine yatirim yapabilmek icin calismak isterdi ama yalniz calismasina izin vermediklerinden dolayi hic is tecrubem olmadigi halde sirf onu yalniz birakmamak adina onunla calismaya baslamistim,bu sayede bende iyi kotu bir meslek edindim :)
onlarida anlamaya calis cok genc yasta kanip bir hata yapmissin tekrarindan korkuyor olabilirler...hem toplumda hala bosanan kadinlari kullanilmaya en musait kadinlar olarak goren beyinsizler var...adina leke surulmesinden korkuyor olabilirler...ayrica benim acizane fikrim simdilik yeni biriyle tanisma istegini biraz daha ertele...once aklini eski esin pisliginden temizle...babalari tarafindan yok sayilan 2 masum yavrunu dusun en savunmasiz en muhtac yaslarindalar simdi...ve etraflarinda uzgun melankolik bir sekilde dolanan bir anne gormek onlari daha cok uzer ve oz guveni eksik ruh sagligi bozuk bireyler olmalarina sebep olabilir bu...

silkelen ve kendine gel...cocuklarinla kendine yepyeni bir sayfa ac ve bir hedef belirle...

eski esinin adini ve sana yaptiklarini bir kagida yaz tuvalete at ve sifonu cek...bu sekilde belki bedenen degil ama manen onu layik oldugu yere yollamis olursun...birak o kendi pisliginde bogulsun...

ahh canım ahh okurken nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim sana daha güzel kapılar açsın inşallah.. sen eşinle ilgilenme hayatını facebook tan falan arastırma bu sana daha cok acı ve aynı zamanda daha cok ümit verir unutamazsın.. sen duanı et gerisini Allah a bırak.. eminim o hakkında en hayırlısını verecektir

tesekkur ederım ınsallah amin.yer gök duayla demısler cocuklarıma güzel dualarım ve onada beddualarım hıc eksık

olmuyor allaha havale ettım artık ugrasmak ıstemıyorum ugrastıkca altından pislik cıkıyor mıdemı bulandırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…