Acı geçer mi?

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Giydiğim kıyafet yüzünden ayrılıyoruz. Bana kendini mi sergiliyorsun dedi. Halbuki hiçbir yerim açık değildi ki açık olsa bile böyle deme haddini vermez ona. Telefonu yüzüne kapattım 2 gündür konuşmuyoruz ne özür ne bir şey.. Terbiyesiz.. Sinirleniyorum hatta bazen nefret ediyorum... Ama çok da üzülüyorum hayal kırıklığına uğramış durumdayım.... Unutmak için yapacak bir şeyler arıyorum yalnız yaşıyorum film izliyorum işime odaklıyorum kitap okuyorum olmuyor olmuyor olmuyor... Whatsapp a bile girmiyor ben yazacağım diye heralde.. Daha önce de acı çektim, daha önce de ayrılıklarım oldu ama her bir ayrılığımda ilk hayal kırıklığım gibi acı çekmem normal mi?

Böyle bir adam için acı çekmeyin, gençliğinizin kıymetini bilin. Tek damla gözyaşına değmez.

Bu adam zaten size değer vermiyordu, eski konularınızdan hatırlıyorum. Yetmezmiş gibi bir de pabucumun maçoluğuna soyunmuş. Sizi zerre hak etmeyen bir adam.

Ayrılmanız gerçekten en doğru karar bence.

Acı geçecek, hayal kırıklığı da. Bana güvenin. Azıcık sabır.

Evlenenler bile ayriliyor
Sizin aci kalmaz biter gider en guzelini yapmissiniz

Zararın neresinden dönülse kâr. Boşverin yolunuza bakın.

Ben de sizin gibi düşünüyorum, mantıklı yanım "zaten seni hak etmiyordu sana bugünden bugüne bir çiçek bile almış değil" diyor. Diğer yanım da çok acı çekiyor

ya bu adam burnunuza da laf eden adam değil mi? salın lütfen ya kıyafetmiş, burunmuş. hayatta daha mantıklı şeylere odaklanan birini seçersiniz birdahakine.
Benim erkek arkadaşım burnumu yaptıracağım dedim diye ağlayıp "ben bu burnu bir daha öpemeyecek miyim yani" demişti. Başka ne kusurum varsa da hiç görmez, dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettirir.

Yakışıklı ya da güzel olmak da başkasının dış görünüşünü böyle eleştirmek için bir bahane olamaz asla. Böyle davranması berbat bir kişiliği olduğu anlamına gelir sadece.

Bir adam bana böyle muamele etse küfür bile edebilirim, o kadar sinir bozucu bir durum.

Giydiğim kıyafet yüzünden ayrılıyoruz. Bana kendini mi sergiliyorsun dedi. Halbuki hiçbir yerim açık değildi ki açık olsa bile böyle deme haddini vermez ona.
Yahu bu adamla zaten birlikte olmaya devam etseydiniz,cadde marketlerinden alkol aliyormuscasina sizi gazete kagadina(o mantigi hic anlamam) sarardi gibime geliyor.
Bence uzulmenize degmez.

Size haksızsınız diyemiyorum haklısınız. Kendisi de ben de bir adım atmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…