Acı geçer mi?

hijyenik bir sıkıntı değilse(kötü dişler gibi) kimse kimsenin dış görünüşüne laf etmesin zaten ya normali budur.

ama konu sahibini hatırlıyorum bu adama basireti bağlanmış gibi davranıyordu. o bana bakmaz ki kafasındaydı. ben de profil fotosu kendininse ne güzel kadınmış dedim aklımda kalmış. gerçi değilse de güzeldir eminim. böyle başlanan ilişkiden hayır geleceği varsa da gelmez. tecrübeyle sabittir. umarım konu sahibine kimseyi kaf dağına çıkarmamak gerektiğini öğreten bir ders olmuştur bu yaşadığı.

Ben de sizin gibi düşünüyorum, mantıklı yanım "zaten seni hak etmiyordu sana bugünden bugüne bir çiçek bile almış değil" diyor. Diğer yanım da çok acı çekiyor
6 senelik ilişkimi bitirdim, hem de çok ağrıma giden şeyler yaşayarak. İnanın o hissi biliyorum. Ama dediğim gibi bana güvenin. Sabredin. Geçecek. Geçiyor

Kıyafetini, giyim tarzımı değiştiririm diyosan konuşmaya devam et ama sen yazma tabi sana böyle diyen bi adama
Ben hiç bişey demeyen ama rahatsız olan bi adamla evlendim
4.senemiz hala aynı sorun hatta daha da ilerledi
Ceket giyincede popomu örtücekmiş falan
Önü kesilmiyo yani
Dediğim dedik desen de ne senin içine siniyo ne o sana güzel bakıyo giyinince
Yol yakınken bitsin veya tüm dolabını yeniden düz değiş onun için (ki hiç değmez tavsiye değil kinayedir.)
İki gün sonra da açık kadınlara gözü kaydı mı en ufak bişeyden nemalan kavga çıkar mutsuz değersiz hisset

Yahu adam burnunuza laf etti, kendine pahalı hediyeler alırken size sadece bir kere hediye aldı o da aşırı dandikti, sizi görmeye aylarca hatta neredeyse bir senedir gelmedi. Üstüne bir de üzerinizde karışma hakkı görüyor kendinde hanzo.

Bu kadar ilgisizlik, sevgisizlik varken ama ortada ilişkiye benzer hiçbir durum yokken neyine üzülüyorsunuz ki? Ben adamın zaten ayrılmaya gönüllü olduğunu, siz ayrılalım diyince içinden oh be kurtuldum dediğini düşünüyorum. Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi ya. Sevgililik böyle bir şey değil. Umarım barışmazsınız tekrar…

Hiçbir kadın kendine böyle davranmamalı... Hâlâ kopamıyorum diyor. Bana kalırsa pek ders çıkarmamış gibi. Burna, kıyafete laf etme gibi şeyleri yaşadığı anda anında soğuması gerekirdi ama soğumamış. Ben de bunu anlamıyorum.

Her askin bitisinde aci cekmeniz normal. Ama bu tiynetteki adamlar icin degil. Hadsiz, zevzek biri icin bir saniye uzulmek bile zul gelmeli.

Yenisine saglik deyip onunuze bakin.

Deli divane aşık değilim ama neden kopamiyorum ben de bilmiyorum
Kopma kopma sonra alın yazımmış kaderimmiş şanssızmışım dersin
Kendi mezarını kendin kazar bi başına döner durursun içinde
Daha bu konuyla da bitmez az şurdan nefes alayım dersin oraya da toprak atar
Vah çilem der kaderine ağlar göçersin bu dünyandan
Senin hikayende bu olur canını kula kul etmek

Bunun alt metni özgüvensiz insan her alanda can sıkar bittiği için mutlu olacaksınız gerçekten değer gördüğünüz de

Adam bir de 8-9 aydır falan görmeye bile gelmemiş, uzaktan ilişki, jest olarak da sadece bir kere dandik bir hediye almış

Olayın elle tutulur bir tane yanı yok

Adam 9 yaş büyükmüş. Bir kızı ellerini beğenmediği için reddetmiş. Çok açık değil mi? Birini ellerini beğenmediği için kim reddeder ya? Pazardan mal seçer gibi konu sahibiyle görüntülü konuşurken "bir yan dönsene" demiş burnuna bakmak için.

Böyle bir adamın sevme kabiliyeti olabilir mi sizce? Şekilcinin önde gideni. Çok açık bir şekilde görüntüsünü beğeneceği kendinden genç kız arıyor. Sizden daha beğendiği birini bulduğunda da anında dehler zaten.

Yaz geldi milletin döt yanakları açıldı onlara baksın önce. Ayrılman isabet olmuş kurtulduğuna sevinmen lazım.

İnanın geçiyor ve uzulmenizde normal gayet .
Üzülun ağlamak istiyorsanız da ağlayın ama geçecek emin olun.
Ayrıca bazı şeylerin özrü olmaz kıyafetinizi kıskansa bile bunu ifade etmenin bir üslubu vardır yaptığı şey hıyarlik.
Kişiliğini ortaya koymuş aslında böyle yaparak şanslısınız bir yerde kendini gizlemiyor.
2 gün boyunca yazmadan etmeden duruyorsa içi rahat ediyorsa zaten ortada sevgi falan yoktur emin olun.
Gerçek sevgiyle karşılaştığınızda bunu daha iyi anlayacaksınız.

Haklısınız umarım bir gün gerçek sevgiyle karşılaşırım..

Bu sebepten uzun yıllar süren ilişkimi bitirmişliğim var. Sonrasinda senelerce özürler diledi ama benim için bitmişti. Üzülmeye bile değmez tavrınızı koruyun

ya siz bu uzak ilişkilerden ne anlıyorsunuz ben onu asla bilmiyorum.
uzaklık yetmezmiş gibi bir de değersiz hissettirme tavandı yani.
bunun nesine ilişki diyorsunuz, birkaç ayda bir görmeyle ilişki mi oluyor?
bana da son zamanlarda takıldı biri, başka şehirde falan değil ilçede oturuyor ama ilçe köy gibi bir yer, o bir uçta ben bir uçtayım gibi düşünün. tutturdu bana bi şans ver tanımak istiyorum bilmem ne diye. arkadaş olarak konuşmaya başladım. bir iki kez buluştuk, bir hafta geçti, ne zaman geliyorsun şehre dedim. ben ha deyince gelemem 2 hafta sonra en fazla falan dedi. bana göre değil böyle şeyler, ben bir insanı ayda bir görmekle tanıyamam kusura bakma dedim. suçlu oldum bi de üstüne, hala gülüyorum yani demem o ki adam hem uzakta hem de saçma sapan biriydi. uğraşmaya asla değmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…