Acı geçer mi?

Erdemli duruşunuzu tebrik ederim,klasik kadınlar gibi ay beni kıskanıyor havasına girmeyip karşınızdaki hödüğü görüp gerekeni yapmışsınız.Üzüldüğünüz şeyin bu adamı yitirmek olduğunu düşünmüyorum sadece ona yüklediğiniz anlamlar.Her ayrılığı ilkmiş gibi yaşamak sanırım duygusal yapınızdan kaynaklanıyor normal tabi böyle çok insan var.Aslında güzel de böyle olmak.Ben her ilişkiye bakalım bu nasıl bir dangoz çıkacak nıyetıyle başladığımdan hiç üzülmüyorum ama hala sizin gibi umut dolu bakabılmeyı ısterdım .

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu gün bir daha hiç olamayacağın kadar gençsin.

İstediğini giy, istediğini ye, istediğin yerde dolaş ve bunun için ne kimseden izin bekle ne kendini değiştir.
Aşk acısı göreceli bir şey, hepimiz aynı yollardan geçtik, hepimizin kalbi kırıldı ama eninde sonunda geçiyor merak etme.

Günün birinde seni sen olduğun için seven, değer veren bir adam çıkar. Öyle bir sever ki şaşar kalırsın. Yeter ki sana kendini değersiz hissettiren adamlar için boşuna uzun uzun yas tutup içini karartma.

Hayatim genciz guzeliz, sifirdan baslariz yani bi adam gelir bi adam gider, uzulmek elbette var ama heba etmeye degmez hele boyle giydigine karisan ve sergiliyorsun gibi konusan adam icin hic degmez. Hoscakall abbasss diyin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…