Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bende bilmiyordum bakarım şimdi şimdiye kadar çok para gitti eyer öyleyse bende değişiririm ama giden gitti :/

M melekler-engelchen şimdi baktım okadar araştırdık hiç bir yer yok dediler dak gerçekten max 3 denemeyi %100 karşılıyor eşinle ikiniz oraya geçersen tabi. Bizde okadar zorlandık maddi konusunda 10 bin gitti kısmet değilmiş bunuda nerdeyse transfer olacak geç kaldım tutsa inşallah unutur giderim çok teşekkür ederim bende bundan sonra yapmak isteyen arkadaşlara söylerim

Kızlar imsi yöntemi hakkında yazmışsınız az önce gördüm. Bizde sorun hız, sayı ve morfoloji. 3 tüp bebek yapdırdık hic biri tutmayınca daha cok araştırdım özel bir kadın doktoruna gittim o bana imsi yöntemini önerdi ve almanyanın tüp bebek konusunda iyi olmadığını söyledi (kendiside alman) aslında bizim asıl ihtiyacımız olan tedavi imsi yöntemiydi ama bu yöntem almanya da yasak ama avusturya, türkiye, kıbrıs gibi bir cok ülkede yapılıyor. Ve krankenkasse yurt dışı tedavileirni normalde karşılıyor

doğrudur kesin ama burda da hamile kalan çok kişi var Allah ol der oluverir o herşeye gücü yetendir bennolana kadar bıkmadan yaparım tabi sağlık durumun el verirse

doğrudur kesin ama burda da hamile kalan çok kişi var Allah ol der oluverir o herşeye gücü yetendir bennolana kadar bıkmadan yaparım tabi sağlık durumun el verirse
Tabiki kadın faktörlü sorunu olan arkadaşlarımın hepsi hamile zaten ama erkekde sorun olan arkadaşlarım hala deniyorlar ama benim asıl yazma amacım imsi yöntemi hakkında bilgi vermekti ve bu konuda almanya zaten geriden geliyor doktorların elinde değil sonucda devlet yasak koymuş. Bende 5 senedir almanya da elimden geleni yapdım artık türkiyeye gitmek istiyorum zaten krankenkasse yurtdışından rapor getirdiğin zaman parayı ödüyor

Birşey değil canım

Her sigorta yurtdışı tedavisini karşılamiyor. Sadece Eu ülkesinde olan tedaviler karşılanıyor. Türkiye Eu Değil. Sigorta'dan geniş bilgi almak lazım bu konuda

Hangi sigirtadasin?

Merhaba
Ben aslında halit fırat erden'in hastasıydım (allah rahmet eylesin) bütün işlemlerini bülent hoca yaptı yumurta toplama(ayşe hanım) histereskopi allah razı olsun çok memnun kaldım.histereskopi sonrasında spiral takıldı iki ay kaldi bu gün çıkarıldı transfer aşamasına geldik sonunda igne ilaç yazdı bu gün bakalım heycan başladı sanki.
Başka transfer aşamasında olan arkadaşlar varmı beraber gün sayalım

cnm merhaba transferinizin sonucu nedir acaba bende tüp bebek düşünüyorumda merkez araştırıyorum aklımdakılerden biriside bülent hoca. Hastaları ile ilgileniyormu? bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,

Ben su an 7 aylik ikiz den hamileyim.
Fransada 5 basarisiz denemeden sonra, Acibadem'de Bulent hoca ve ekibi sayesinde basardik.
Memorial'i da cok dusunmustuk. Ikisi arasinda hangisi daha iyi bilmiyorum, acikcasi bizde kararsizdik ama Bulent hoca'yla denemek istedik.
Allah razi olsun cok memnun kaldik ve nihayet yuzumuz guldu.
Allah sana dogru yolu gostersin ve bu mutlulugu en kisa zamanda tattirsin insallah.
Acikcasi ben herkese acibadem'i tavsiye ediyorum, yasadiklarimdan sonra bu mutlulugu herkes yasasin isterim.
Ama cok kalabalik bi yer, hastalari cok fazla, ilk basta insan sok oluyor. Onemli olan sonuc tabi, yeniden yasamayi ogrendim gercekten.

Insallah hepiniz basarirsiniz. Eger bi sorun varsa cekinmeden sorabilirsin, bu zorluklari cok iyi biliyorum malesef.

Hayırlı olsun hamileliğiniz Rabbim yavrularınızı kucagınıza almayıda nasip etsin
yaşım 27 eşim ise 32 yaşında
eşimin sperm değerleri gayet iyi herhangi bir sıkıntı yok
benım hormon değerlerım normal tüplerimde açık sadece rahim ağzımda darlık var buda normal gebeliği zorlaştırıyor
mart ayında negatif aşılama tecrübem var, darlık açılsın diye eylülde histeroskopi oldum ama malesef netice alamadım
bu benım ilk tüp bebek tecrübem olucak detaycı olduğum için çok araştırıyorum , kafam biraz karışık aslında eşim bülent beyi istiyor benım aklımda memorial semra kahraman var eşimle ikisiylede ön görüşme yapıp ona göre karar verecegız
bülent beyin ilgisi nasıl? yane bazı yorumlarda işi medya ayagına döktüğünü eskısı gibi olmadığını falan okudum bu benı biraz korkutuyor. İsmini çok duyuyorum tv'lerde hatta en son gelin evın de görmüştüm bu kadar reklam yapması samimi gelmıyor bana açıkcası ... transferleri, tekipleri , yumurta toplama işlemını hepsi kendisi yapıyor değil mi ? ben açıkcası takip başka, transfer başka hoca istemıyorum tek şartım bu olucak bakalım cnm hakkımızda hayırlısı

Tesekkurler dualaraniz icin, amin

Acikcasi bulent hoca'nin ekibi takip ediyor.
Ben Bulent hocayi ilk gorusmede gordum, yumurta toplama isleminde vede transfer isleminde.
Oteki islemelerin hepsini ekibi yapti (recete, sorulara cevap, takip icin yumurtalarin ilerlemesine bakma).
Son yumurta ilerlemesi icin once ekibinden biri bakti sonra kendisi geldi onayladi mesela.
Ilk basta bana ters gelmisti, ama sonra dusundumki malesef benim durumumda cok insan var, ve ekibi ile herkese yetismeye calisiyolar.
Her ne kadar sasirtici bi sistem olsada, sonuc olarak ekibinden birine hep ulasabiliyorduk (msj ile, telefon ile her soruya cevap veriyolar mesela) ve bunun sayesinde hepimize bir sans veriyolar.
Baska bi sekilde olsa, ulasilmz bi doktor olur ve cok sira beklememiz gerekir bizede baksin diye.

Tabi benim icin hersey yolunda gittigi icin boyle demem kolay.
Memorial'a da gitmistik ve Semra hanim ilede gorustum. Onlarda iyi gorunuyordu. Sanki daha sakindi hatta (bekleme odasi mesela).
Bencede esinle ikisi ilede git gorus, icinden hangisi daha cok guven veriyorsa ona git.

Biz birde 5 basarisiz denememiz oldugu icin, bu sefer herseyi birden yaptik :
- embryolarin tutmasi icin serum takildi
- rahim embryolari daha iyi kabul etsin diye asilama yapildi
- embryolarin hasta olmadigini ve kromozomlarin iyi oldugundan emin olmak icin NGS teknigi uygulandi.

Tabi senin durumun daha farkli, bu ilk denemen. Bizim icin artik son care'ydi. Onca basarisiz denemeden sonra, bu sefer ne varsa yapalim tam olsun dedik, ona gorede fiyati cok pahaliydi tabiki.

Esin ile sen daha gencsiniz, erken baslamaniz cok dogru.
Ne kadar erken baslarsan o kadar cok basarma sansin olur.
Bende su an 29 yasindayim, 3 yilimi verdim buraya kadar gelebilmek icin.

Bence memorial'da iyi, acibadem'de. Bende cok arastirmistim ve en iyisi bunlarin ikisi gelmisti.
Icini ferah tut, insallah en kisa zamanda basarisin.

tesekkur ederım cnm detaylı bilgi verdiğin için
semra hocada ekip olarak çalısıyor aslıda haklısın ekıp olmazsa bu kadar kişinin altından kalkınmaz ama gel gör kı insanlar bazen bencil olabılıyor, bende bu konuda bencilim bir şansımı deneyecegım şartımı söyleyecegım tepkileri ne olacak bakalım....
bende eylülde 3 sene olacak , 24 yaşında evlendım ve şimdi 27 yaşındayım hala hamıle kalamadım
siz 3 senede 5 defa tüp bebek mı denediniz bu kadar kısa sürede gerçekten büyük cesaret ben kendımde yenı yenı tüp bebek denemesı için cesaret buluyorum... birde sorununuz neydı tam olarak

Biz ilk basta cok vakit kaybettik.
Fransada doktorlar cok kotu. Bizi oyaladilar, butun testleri birden yapmadilar felan.
Esim azospermi hastasi, yani dogal olarak hamile kalmam mumkun degildi. Amelyat sonrasi ondan sperm alinabildi.

Ama fransada esimin hastaligini cok gec gorduler. Hep "siz nasilsa gencsiniz, merak etmeyin asilama yapariz felan" diyip bosuna umut verdiler.
Esimin hastaligi ortaga cikinca, hemen tupbebek islemine basladim.
5 ay icerisinde iki kez yumurta toplandi ve 5 defa embryo transfer edildi.
Turkiyedeki doktorlarda cok sasirdi, bu kadar kisa surede, pes pese neden yaptilar felan diye. Ama malesef fransada bu konuda cok gerideler ve hic iyi yapmamislar.

Tupbebek islemi daha yorucu, ve o 5 ay cok zor gecti acikcasi. Ama bu bebisleri herseyden cok istiyodum ve ne deseler yapmaya hazirdim.
Igneden cok korkmama ragmen, kendi kendime igne yapmayida ogrendim.
Tedavi suresi zor olsa bile, sonra unutuyosun gercekten. Onemli olan o tatli bebis'in hayatimiza girmesi insallah.

Sanada hak veriyorum islemler icin. Bende ilk basta sasirmistim ve kizmistim. Bence bastan sartlarini soyle ikisinede ve tepkilerine bak. Ona gore daha kolay karar verirsin

cnm yaşadıkların çok zor çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
bende tüp bebek deneyecegım ve çok fazla araştırıyorum sonuçta kısmetten öte yol yok ama tedbiri elden bırakmamak adına en iyisi olsun istiyorum
bülent bey de olumlu şeyler yaşayanda var olumsuz durumlar yaşayanlarda var
benım eşimin kuzenıde orda tüp bebek yaptırdı tabi 4 sene önce ve çok memmun kaldı ilk tüp bebeği tuttu
son zamanlarda sizin yazdığınz gibi yormlar çok duyuorum neden doktorlar medyatik olduktan sonra değişiyorlar anlamıyorum
çok fazla medyatik olmayan ama işinde de çok iyi olan doktor nasıl bulacagım onuda bilmiyorum aklımda şişli memorial var , ulun uluğ var ... aklımdakı isimlerle tek tek görüşüp öyle karar verecegım biraz zor olacakk

cnm merhaba transferinizin sonucu nedir acaba bende tüp bebek düşünüyorumda merkez araştırıyorum aklımdakılerden biriside bülent hoca. Hastaları ile ilgileniyormu? bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba yeni gördüm. Çok memnunum ben ekip mükemmel hocada öyle ben tavsiye ederim. Tabiki yogunluk çok fazla ama sistemli her konuda aydınlatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…