- 9 Haziran 2016
- 42
- 22
- 88
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.641
anladım cnm birsey diyemem ankaradada muhakkak iyi merkez vardır burda bir tanıdığım başkent üniversitesi gögşen hanımdan çok memmun kalmış aklında bulunsun . Aklına takılan merkezleri tek tek gez cnm , elbise almak için bile onlarca mağaza gezerken böyle önemlı bir konuda acele karar vermemek için tek tek incelemek lazım merkezleıristanbula gitmek sıkıntı olur benim için, çalışıyorum çok fazla izin alamam. ankarada olsa daha iyi olur canım.
Gunaydin canimGunaydin hanimlar
Merhabalar salı günü transferim oldu,cumartesi test günüm sabırsızlıkla bekliyorum
Malesef negatif 3 haziranda belli oldu.1,5 senem heba olup gitti başka embriyomda yok çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.canım hayırlı olsun tedavin. sonucunu bizle paylaşır mısın?
Malesef negatif 3 haziranda belli oldu.1,5 senem heba olup gitti başka embriyomda yok çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.
Teşekkür ederim canım,benimde bu sondu zaten daha deneyeceğim yok yumurta rezervim azdı bu tedaviyle hiç kalmamıştır herhalde,artık saraçoğlunun doğal kürlerini deniycem Allah dan hiçbir zaman Ümit kesilmez.Sen tedavidemisin şu an canımçok geçmiş olsun canım. inan bu yıkımlar çok zor oluyor. 5 defa başarısız denemsi olarak seni çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun canım Rabbim bir mucize gönderir inşallah normal yolla hamile kalırsın inşallah..Malesef negatif 3 haziranda belli oldu.1,5 senem heba olup gitti başka embriyomda yok çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.
Amin inşallah canım teşekkür ederim.Normal yolla üç defa hamile kaldım ama hepsi düşükle sonlandı.Tedavilerimin hiçbirinden olumlu sonuç alamadımAllah yardımcın olsun canım Rabbim bir mucize gönderir inşallah normal yolla hamile kalırsın inşallah..
Amin inşallah canım teşekkür ederim.Normal yolla üç defa hamile kaldım ama hepsi düşükle sonlandı.Tedavilerimin hiçbirinden olumlu sonuç alamadım
Hayır hepsini aynı merkezde yaptırmadım.Görüşmek için çağırdılar ama eşim istemediği için gidemedik.hepsini aynı merkezde mi yaptırmıştın. peki bu olumsuz sonuç için bir şey dediler mi?
Arkadaslar Merhaba ben tup bebek tedavisi ne başladım. Yumurta rezervim çok kötü. Bu ay baslayacaktik ama bir folekul fazla buyumus onu bloklayacakk ilaç kullanicam.
Regl olmuyor muydunuz daha onceBiesteron tableti Sabah öğlen akşam kullanıyorum canım.. Sen nasıl kullanıyorsun.. Evet saydıklarımıda hepsini birlikte kullanıyorum... Ayrıca hersabah zeytinyağında beklemiş 1 tane incir yiyorum.. diğerlerine gelince
1-Çörek otu yağını 2 ay kullandım..
2-Bebe aspirinini 2-3 ay kullandım..
3-Soğan kürünü 1 kez yaptım..
4-Saraçoğlunun incir kürünü 21 gün 7 gün ara 21 gün şeklinde yaptım
5-Hayıt tohumunu+Aslan Pençesini düzenli 3-4 ay yaptım..
Bu 5 maddedeb sonra regli olmaya başladım zaten. Şimdide hepsini bıraktım bitkisel haplara başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?