Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

istanbula gitmek sıkıntı olur benim için, çalışıyorum çok fazla izin alamam. ankarada olsa daha iyi olur canım.
anladım cnm birsey diyemem ankaradada muhakkak iyi merkez vardır burda bir tanıdığım başkent üniversitesi gögşen hanımdan çok memmun kalmış aklında bulunsun . Aklına takılan merkezleri tek tek gez cnm , elbise almak için bile onlarca mağaza gezerken böyle önemlı bir konuda acele karar vermemek için tek tek incelemek lazım merkezleır

çok geçmiş olsun canım. inan bu yıkımlar çok zor oluyor. 5 defa başarısız denemsi olarak seni çok iyi anlıyorum.
Teşekkür ederim canım,benimde bu sondu zaten daha deneyeceğim yok yumurta rezervim azdı bu tedaviyle hiç kalmamıştır herhalde,artık saraçoğlunun doğal kürlerini deniycem Allah dan hiçbir zaman Ümit kesilmez.Sen tedavidemisin şu an canım

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Hepiniz umarım en kısa zamanda dilediğiniz sonuçlara kavuşursunuz.
Benim bir kaç sorum olucak. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak sizlerden fikir almak istiyorum.
30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Bebek istiyoruz ama 3 yıl önce geçirdiğim açık çikolata kisti ameliyatım var. Ameliyattan sonra da 3 yıldır kist oluşumunu engellemek için ''visanne'' isimli bir ilaç kullanıyorum. Bu ilaç galiba yumurtlamayı engelliyor çünkü 3 yıldır ara kanamalar dışında regl olmuyorum. Ama kontrollerimde hala kistlerimin ufak da olsa yeniden oluştuğunu görüyoruz. Benim geçmişime sahip olup doğal yollardan ya da tüp bebek yöntemiyle hamile kalan var mı aranızda?
Ameliyatımı ve takiplerimi yapan doktorumla görüştüğümde gel bi bakalım eşinin sperm durumu senin rahmin ne durumda ona göre tüp bebeğe karar vericez dedi, şimdi bu hafta onunla görüşücez ama muhtemelen doğal yollardan gebe kalamıycam diye düşünüyorum.
Bu durumda tüp bebek için görüşmelere başlıycaz gibi geliyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla bu işin ehli iki isim var; Mustafa Bahçeci ve Bülent Tıraş.
Bu doktorlarla ilk görüşme ücretli mi oluyor acaba? Her ikisi için de fiyatlar nedir? Ve tabii en önemlisi siz hangi doktoru önerirsiniz? Her ikisi hakkında olumlu ve olumsuz bir çok şey okudum ve kafam çok karıştı. Ben sanki Mustafa Bahçeci'ye daha yakın gibi hissediyorum kendimi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba.bende 2. Tedavim için Bülent beyden randevu aldım haftaya gidiyorum inş. Hersey içime sinerse orada başlayacağım inş
İlk denemem bahcecide olumsuz oldu.

Arkadaslar Merhaba ben tup bebek tedavisi ne başladım. Yumurta rezervim çok kötü. Bu ay baslayacaktik ama bir folekul fazla buyumus onu bloklayacakk ilaç kullanicam.

Arkadaslar Merhaba ben tup bebek tedavisi ne başladım. Yumurta rezervim çok kötü. Bu ay baslayacaktik ama bir folekul fazla buyumus onu bloklayacakk ilaç kullanicam.

Merhaba, tedavi sırasında mı önde giden folikül oldu. Benim sürekli tedavim bu önde giden folikül yüzünden erteleniyor. Nasıl bir tedavi uygulayacak hoca.

Regl olmuyor muydunuz daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…