Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

çok sağ ol canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olur,sen ne durumdasın
Ben de 2. dondurulmuş transferime hazırlanıyorum . Kısmet olursa 17 martta olacak. Hepimiz için hayırlısı canım :)

Hayırlı olsun bende bir kaç kez söylenen saatlerde yapamamistim hiç bir sorun olmaz merak etme.

Bilgi için teşekkürler...sizin de transfer yakınmış inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ve pozitif görürsünüz :)

hayırlı olsun inşallah güzel geçer tez vakitte pozitif görürsün bende çarşamba kont gideceğim belki o gün transferim olur:)

hayırlı olsun inşallah güzel geçer tez vakitte pozitif görürsün bende çarşamba kont gideceğim belki o gün transferim olur:)
amin canım yaa inşallah hepimizin güzel geçer yavrularımıza kavuşuruz,rabbimin ol dediğin vakittez gelsin hepimize

Kizlar iki kontrolumude ayse dr yapti bulent hocayi ilk muayeneden sonra daha gormedim sizdedemi ole oldu

5.gün hem merionel hemde gonalf 187.5 kullaniyorum cok diilmi.sizdemi bole kullandiniz.bu doz neye gore belirleniyo.yavas yavas psikolojik gerginlige girdim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Arkadaşlar bende acgh yaptırmak istırym 5. Denemem olacak fakat antalyadayım istanbul piyasadını hiç bilmiyorum burda rmbriyo sayısına göre değil genel fiyat verdiker 1500/2000$ SiZlrr ne kdr verdiniz

Arkadaşlar bende acgh yaptırmak istırym 5. Denemem olacak fakat antalyadayım istanbul piyasadını hiç bilmiyorum burda rmbriyo sayısına göre değil genel fiyat verdiker 1500/2000$ SiZlrr ne kdr verdiniz
Fiyat degismis olabilir ama embriyo basina 400 dolar arti biyopsi ucreti 900 tl denmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…