- 28 Kasım 2012
- 590
- 656
- 108
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Ben de 2. dondurulmuş transferime hazırlanıyorum . Kısmet olursa 17 martta olacak. Hepimiz için hayırlısı canım :)çok sağ ol canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olur,sen ne durumdasın
Kizlar bende dun itibariyle tadaviye basladim.insallah gelismeler guzel olur.hepimiz icin hayirli olsun.dun adetimin ucuncu gunuyle birlikte gonalf 900 kullanmaya basladim.bana aksam 4-5 gibi yap igneni dedi hemsire ama ben aksam 7 de yaptim.cok mu gec olmus bisey olurmu.kafayi taktim biraz canim skildi.
Hadi bakalım timsecim inşallah herşey yolunda gider. Stres yapma biliyorsun ki bu bizim en büyük düşmAnımız. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun.
Doğru evet, ben de yeni öğrendim bu konuda birçok şeyi. Genetiğe giden embriyo sonuçları 1 hafta 10 günde belli oluyormuş. Bu süreçte tabi ki donduruluyor tekrar yumurta toplanarak elde edilen o embriyolar ve taaze transfer yapılamıyor. Dolayısıyla o ay olacağın adetinin 21. günü lucrine başlıyorsun. tekrar edet olunca da rahim kalınlaştırmak için bazı ilaçlara başlıyorsun. uygun zaman gelince de yani 2. adetinin yaklaşık 20 günlerinde transfer oluyorsun.
Teşekkür ederim, inşallah hepimiz için :)Bilgi için teşekkürler...sizin de transfer yakınmış inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ve pozitif görürsünüz :)
Merhaba kızlar bende acıbadem maslakta tedavi görüyorum nasipse salı günü dondurulmuş embriyo transferim olcakçok heyecanlı ve korkuluyum inşallah her şey yolunda gider,4t
ane benim dondurulan yumurtam inş sağlıklı çözünürler, off çok gerildim ve stresteyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte kavuşalım bebeklerimize
amin canım yaa inşallah hepimizin güzel geçer yavrularımıza kavuşuruz,rabbimin ol dediğin vakittez gelsin hepimizehayırlı olsun inşallah güzel geçer tez vakitte pozitif görürsün bende çarşamba kont gideceğim belki o gün transferim olur:)
merhabaKizlar iki kontrolumude ayse dr yapti bulent hocayi ilk muayeneden sonra daha gormedim sizdedemi ole oldu
Insallah bende kendisi yapsin isterim dozlari bile hocami ayarliyo merak ediyorummerhaba
evet bende de öyle oldu bakalım çarşamba kont. var inşallah kendisi bakar :)
Fiyat degismis olabilir ama embriyo basina 400 dolar arti biyopsi ucreti 900 tl denmistiArkadaşlar bende acgh yaptırmak istırym 5. Denemem olacak fakat antalyadayım istanbul piyasadını hiç bilmiyorum burda rmbriyo sayısına göre değil genel fiyat verdiker 1500/2000$ SiZlrr ne kdr verdiniz
Arkadaşlar bende acgh yaptırmak istırym 5. Denemem olacak fakat antalyadayım istanbul piyasadını hiç bilmiyorum burda rmbriyo sayısına göre değil genel fiyat verdiker 1500/2000$ SiZlrr ne kdr verdiniz
Insallah bende kendisi yapsin isterim dozlari bile hocami ayarliyo merak ediyorum
Merhaba canım, ilaç fiyatları değişiyordur ama ortalama ne kadar?Tedavi ucreti 5200 TL. +ilaç maliyeti
Tedaviye başlandığı gün 1200 geri kalan yumurta toplama günü alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?