Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Aramıza hoşgeldın

Neden ankara değilde İstanbul

2 aşılama ve 3 tüpten sonra Ankara bana dar geldi İstanbul paklar beni bu saatten sonra...
Bülent hoca ile burdan tanıştık ve İstanbul serüvenim böyle başladı...
Kendisini tanımayan yok zaten bu konudaki tecrübesi tartışılmaz..
Üzerine labaratuvarı çok iyi olan bir hastane gitmeyim de ne yapayım

söze bayıldım

Evet bülent çok başarılı ve laboratuvar da kullandıkları teknolojide bir merkezde yokmuş . Ayrıca çok ilgililer ben her anlamada memnunum .

Tüp bebek sebebiniz neydi ?

söze bayıldım

Evet bülent çok başarılı ve laboratuvar da kullandıkları teknolojide bir merkezde yokmuş . Ayrıca çok ilgililer ben her anlamada memnunum .

Tüp bebek sebebiniz neydi ?
Evet çok ilgililer...
Tüp bebek sebebimiz morfoloji,kan pıhtılaşması,ve rahimde Bülent hocanın farkettiği perde...
Benim tedavim değişik olacak..
Önce yumurtalar toplanacak döllendikten sonra cgh denilen tam kromozom taramasına girecekler sağlam çıkan embriyo olursa dondurulacak...Daha sonraki aylarda hemen de olabilir bilmiyorum histeroskopi olacam perde alınacak gebe kalınca düşüğe sebep olabilir diye perde alınması gerekiyor...Rahmi transfere hazırlayacaklar en uygun zamanda donmuş transferi olacağım...

Acıbademde tüp bebek tedavisinin maliyeti yaklaşık olarak ne kadar arkadaşlar ve ödemede kolaylık yapıyorlar mı ?

Bana da genetik tarama için embriyo havuzu yapılıyor. iki embriyom donduruldu adet gördüğümde ikinci tedaviye başlayacağım

Tedavi ucreti 5200 TL. +ilaç maliyeti
Tedaviye başlandığı gün 1200 geri kalan yumurta toplama günü alınıyor.
Cevap için teşekkür ederim arkadaşım. Allah herkesin gönlüne versin inşallah.

Bir sorum daha olacak kusuruma bakmazsanız. Bu tedavi ücreti yapılan testleri de içeriyor mu ? ( kan, hormon, genetik, rahim filmi ,spermiogram vb)Bir de embriyo dondurma işlemi için de ayrı ücret mi ödeniyor? Yoksa o da 5200 TL lik ücretin içinde mi? İlaçların maliyeti de buradan okuduğum kadarıyla en az 1250-1500 TL yi buluyormuş galiba ...

Herkese selam arkadaşlar,
Bende ACIBADEM MASLAK BÜLENT TIRAŞTA tedaviye başlıyorum Allahın izniyle.
Çoook araştırdım ve hatta kararsız kaldım başlarda.başta acıbadem pahalı geldi bana .fakat herkesin sorunları farklı ve tabiki tedavi giderleri de bana sunulan tedavi işlemleri için giderler heryerde pahalııydı.çok araştırdım.ve yakın iki arkadaşım bülent hocada tedavi gördü.birisi şu an 4 aylık hamile,diğeride 8 aylık ikiz hamile birisi kız birisi erkek.
işte bu arkadaşların anlattıkları ve bizzat yaşadıkları benim bülent hocada karar kılmamda ve son kararımı almamda yardımcı oldular.
Bülent hoca çok yoğun evet bu doğru ama güleryüzlü ve samimi bence tüp bebeğin piri.
Zaten sizin için yapılması gerekenleri direk söylüyor ve işini hakkınca elinden geldiğince yapıyor.
OLUMSUZ YAZILARDA VAR BÜLENT HOCA VE HASTAHANE HAKKINDA FAKAT.
BEN BU İŞLERİN NASİP OLDUĞUNA İNANANLARDANIM.ÇOK ARAŞTIRDIM ACIBADEM MASLAK PAHALIDA OLSA LABARATUVAR KOŞULLARI VE EN SON TEKNOLOJİDE olduğu göz önüne alınırsa pahalı da gelmiyor açıkcası..VE BÜLENT HOCA GERÇEKTEN TÜP BEBEĞİN ERBABI.ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.FAKAT HASTAHANE SON TEKNELOJİDE DE OLSA BÜLENT HOCA ELİNDEN GELENİ DE YAPSA SONUÇ İTİBARİYLE ALLAH DEĞİLLER.NASİP EDECEK OLAN ALLAHTIR.RUHU ÜFLEYECEK OLANDA ALLAHTIR.
bu sebepten ben evvel ALLAH sonrada hastahane koşulları ve Bülent hocaya güveniyorum.
Tedavi gören arkadaşlarım daha önce başka yerlerde 2 negatif tüp bebek denemem oldu.
bu sebepten şunu çok iyi biliyorum hastahane ve doktoruna güvenin ve inancın çok çok önemli kalbimizi tam tutup duamızı da tam yapalım.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
RABBİM TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖREN TÜM ARKADAŞALARIMA POZİTİF SONUÇLAR ve HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİN.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek merkezi için şişli memoriale karar vermiştim ama bir kaç gündür de acıbadem maslak ın adını duyuyorum. bizde sorun morfoloji. benim rahim filmim de dahil olmak üzere her testim normal . eşimde de kantestleri normal ancak morfoloji sıkıntımız var. rizeden gidicem tedaviye ve kesin karar verebilmek için forumdaki yazıları okuyorum. siz acıbadem derken neye göre karar verdiniz, diğer merkezlerin aksine acıbademde sizi çeken şey neydi? bu konular hakkında bilgi verirseniz ,ben ve benim durumumda olanlara çok yardımcı olmuş olursunuz. cevaplarınızı dört gözle bekliyorum . sevgiler :)

Arkadaşım ben yardımcı olayım sana
Takip aşamasında yapılan kan testleri dahil. Embriyo dondurma 1.130 Benim tedavim bitti ilaçlarım 1800 tuttu

Calla
canım Bülent hocanın alanında çok iyi olması ve laboratuvar kısmı morfoloji problemi için mikro cip ve IMSI âsı kullanıyorlar
Kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bütün işlemlerde kendisi ilgileniyor

Kesinlikle moral oldun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…