Aciill yardım istiyoruuum

Yok cnm yeni bişe değil bu eve taşındık taşımalı var annemgile gidiyoruz 3_4 saatlik mesafede orda hiç bişeyimiz yok ama evde o bi odada ben bi odada o şekilde yani

Yok cnm yeni bişe değil bu eve taşındık taşımalı var annemgile gidiyoruz 3_4 saatlik mesafede orda hiç bişeyimiz yok ama evde o bi odada ben bi odada o şekilde yani
Hmm o zaman sorun başkadır yani ama hiç destek almayı düşündünüzmü psikolojık olarak öyle kötü şeylerle kafanı karıştırma büyütmüş muskaymış eşinle bi görüş.bnce destek konusunu

Evet oda aklıma gelmiyor değil sadece nasıl konuyu açcağımı bilmiyorum

Güle güle büyüt bebeğini sende mi temmuz annesisin bebiş kızmı erkekmi

Bence bütün evinizi sirkeli suyla silin eşyalarınızı yıkarken sirkeli su koyun.. Kızlarında dediği gibi bncede okuyup üfleyin özellikle felak nas sureleri .. Rabbim sizi ve ailenizi korusun..
Amiiin cümlemizi korusun inş

Amiin cümlemizinkini inş meryem cnm seninkinide allah bağışlasın ismi ne yakışıklının

Bencede denemeye değer ah bide eşim kabul etse

Amiin sizede geçmiş olsun en kısa zamanda huzurlu günlerinize dönersiniz inş.biewde huzur ve sağlık yoksa hiçbişeyin de tadı yok
Evt cnm o ev saray olsa her tarafı altın kaplı olsa insanın gözüne gelmiyo

Evdeki eşyaları mı sevmiyorsun? Dekorasyonu falan baktıkça için daralıyo mu? Yani nazarı büyüyü geçtim onları söyleyen olmuş. Bende bu tarafını düşündüm işin?

Evdeki eşyaları mı sevmiyorsun? Dekorasyonu falan baktıkça için daralıyo mu? Yani nazarı büyüyü geçtim onları söyleyen olmuş. Bende bu tarafını düşündüm işin?
Evt çok fazla seviyorum diyemem ama eşyaya sıra gelene kadar dışardan geldiğimde evi görmem yeterli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…