- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Rukye duasini ya kendin oku yada youtube dan ac farkedesin rahatsiz edici birsey varsa o tür dualar genellikle nazar sihir gibi seyler icin dinlenir okutulurBen çöl kuran okurum cnm hatta bazen kalabalık bile okuruz
Yok cnm yeni bişe değil bu eve taşındık taşımalı var annemgile gidiyoruz 3_4 saatlik mesafede orda hiç bişeyimiz yok ama evde o bi odada ben bi odada o şekilde yaniBEnimde aynı senin gbi biri 4 diğeri 3 aylık iki oğlum var bnce den biraz bebek bakmaktan falan bunaldın malum kolay degıl lohusalıktan da yeni çıktık ondandır dıyorum kıraya cıkmaktansa bi yakınının yanında bi müddet geçirin bkalım aynımı olıyo sonuç
Denicem cnm çok tşklerRukye duasini ya kendin oku yada youtube dan ac farkedesin rahatsiz edici birsey varsa o tür dualar genellikle nazar sihir gibi seyler icin dinlenir okutulur
Hmm o zaman sorun başkadır yani ama hiç destek almayı düşündünüzmü psikolojık olarak öyle kötü şeylerle kafanı karıştırma büyütmüş muskaymış eşinle bi görüş.bnce destek konusunuYok cnm yeni bişe değil bu eve taşındık taşımalı var annemgile gidiyoruz 3_4 saatlik mesafede orda hiç bişeyimiz yok ama evde o bi odada ben bi odada o şekilde yani
Evet oda aklıma gelmiyor değil sadece nasıl konuyu açcağımı bilmiyorumHmm o zaman sorun başkadır yani ama hiç destek almayı düşündünüzmü psikolojık olarak öyle kötü şeylerle kafanı karıştırma büyütmüş muskaymış eşinle bi görüş.bnce destek konusunu
Amiiin cümlemizi korusun inşBence bütün evinizi sirkeli suyla silin eşyalarınızı yıkarken sirkeli su koyun.. Kızlarında dediği gibi bncede okuyup üfleyin özellikle felak nas sureleri .. Rabbim sizi ve ailenizi korusun..
Evet aslında ağustosdu ama bebişim erken davrandı temmuzda doğdu kız benimki cnm seninki neGüle güle büyüt bebeğini sende mi temmuz annesisin bebiş kızmı erkekmi
Benim ki erkek ablası bizinkide öyleydi 29 temmuzda geldi ismi ne prensesin Allah bağışlasın...Evet aslında ağustosdu ama bebişim erken davrandı temmuzda doğdu kız benimki cnm seninki ne
Tşk ederiz teyzesi benimde Ertuğrulum varAmiin cümlemizinkini inş meryem cnm seninkinide allah bağışlasın ismi ne yakışıklının
Bencede denemeye değer ah bide eşim kabul etseEşinize ne hissettiğinizi güzelce söyleyin. Şimdiki evinizi kiraya vererek masraf yapmadan aynı fiyata başka eve çıkmak istediğinizi daha mutlu olacağınızı söyleyin... Anlayışlı biriyse dinler sanırım ve bence denemeye değer
Amiin sizede geçmiş olsun en kısa zamanda huzurlu günlerinize dönersiniz inş.biewde huzur ve sağlık yoksa hiçbişeyin de tadı yokAllahım bahtını yolunu açık etsin inş
Evt cnm o ev saray olsa her tarafı altın kaplı olsa insanın gözüne gelmiyoAmiin sizede geçmiş olsun en kısa zamanda huzurlu günlerinize dönersiniz inş.biewde huzur ve sağlık yoksa hiçbişeyin de tadı yok
Evt çok fazla seviyorum diyemem ama eşyaya sıra gelene kadar dışardan geldiğimde evi görmem yeterli oluyoEvdeki eşyaları mı sevmiyorsun? Dekorasyonu falan baktıkça için daralıyo mu? Yani nazarı büyüyü geçtim onları söyleyen olmuş. Bende bu tarafını düşündüm işin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?