Aciill yardım istiyoruuum

tabi tabi , sağolun. herşey yazmak serbest bi bu konu yasak. ne garip.
Bu yüzden kavga çıktığı, üyeler mahkemelik olduğu için yasak, bu sitede her din ve mezhepten insan olduğu için insanlar birbirinin inancına saygı duymadığı ve din saygı duyulması, asla hakaret kabul etmeyen kutsalımız olduğu için yasak.
Umarım bu sefer açıklayıcı olmuştur.
Şimdi lütfen site kurallarına uyunuz, zira üye olurken kuralları okuyup uyacağınızı taahhüt ediyorsunuz.

Bir de bence kayınvalide altta oturduğu için geri geri gidiyor ayaklarınız, habersiz çat diye çıkıp gelebiliyorlar diye sanırım. Bazı yerlerin de enerjisi tutmaz sadece.

Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsa

Faturaları kiraya dahil ederek kiraya verebilirsiniz.Yani ortalama ne kadar ödediğinizi hesaba katarak aklınızdan geçen kiraya ''faturalar dahil'' şeklinde kiraya verebilirsiniz.Bu durumda az gelirse fazlası size kalır,fazla gelirse eksiği tamamlarsınız.Uçurum fark olucağınıda zaten sanmıyorum ortalama olarak bellidir sonuçta.

Tşkler arkadaşım bunu düşünememiştim

Arkadaşlar hepinize çoook tşk ederim
Bu akşam eşimle konuştuk oda benim gibi oluyomuş ama böyle olduğunu bana söyleyeymemiş biz zamanında eşyaları severek beğenerek almamıştık o yüzden bi eşyaları değiştirelim böyle deneyelim olmazsa başka eve çıkarız dedi maalesef taşınmayı askıya almış olduk bilmiyorum iyi mi yaptık

Calisiyor musunuz?Cocugunuz var mi?
Calismamak,evde bunalmak demek.Hele biraz da tembellige meyilliysek bu durum cok daha kotu oluyor.

Belki esyalardan skldiniz,bi arkadasin dedigi gibi renkleri koyu ve sevmiyorsunuz,bunaliyorsunuz...

Çalışıyordum bebeğim olunca çıkmak zorunda kaldım ama evt eşyalarım koyu renklerde bakalım inş eşya değiştirmek çözüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…