- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Eviniz bodrum kat mı
Amaan allah korusun cnm yaBi arkadaşım da eve kulp buluyordu..
Sonuç olarak başka eve taşındılar ama ne fayda..
Suan 1Senedir ayrı yaşıyorlar,boşancaklar..
(felaket tellalı gibi oldum..sizin evliliğiniz uzun ömürlü olsun inşallah..)
Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsaOturduğunuz ev sizin sanırım.Sizin evi kiraya verin yeni taşındığınız evin kirasını bu şekilde ödeyin.Yada 100-200 daha eklersiniz belki gelen kiraya.Bu tarz bişey söyleyebilirsiniz.
valla bende böyle seyleri bilmezdim okuya okuya ögreniyo insan benim yatak odamısn ic kapısının üstünde sarı biseyler vardı ne oldugunu hic anlamadım oysa domus yagı diyende var bilemicem ben sirkeli suyla sildim allahıma dua ettim kim yaptıysa ki o zamnda 3 sene küstük ikaynanamdan baska kimse yoktu allah beni ayrıması icin böyle b isey yaptıysa kızlarındna bulsun baska bisey dememEvde büyü falan olmasın???
tam tersi ayna asmayın ayna iyi degildir sürekli yansımanı görürsün eskiler öyle der yaniBence duvarlarınızı krem rengine boyatın, her şeyin rengini açın, perdeler koyuysa açıkla değiştirin, fazla dekor eşyalarını atın, aynalar asın. Sürekli havalandırın, çiçek oda kokuları var yerleştirin içerisi mis gibi koksun. Evde eşimle kötüyüz diye kendinizi şartlarsanız gerçekten kötü gider, kendinizi telkin edin evimi seviyorum kocamı seviyorum çocuklarımı seviyorum burası bizim yuvamız, iyi anlaşacağız mutlu olacağız diye tekrarlayın, güzel kokulu mumlar açık renk alıp serpiştirin etrafa irili ufaklı kısalı uzunlu, çok şık duruyorlar yakmasanız bile.
Alt katta kv oturuyor demissiniz onların yakın olmasından olabilir mi bu soğuma yani onlara yakın olmak istemeyisinizi evden soğumanıza sebeptir belki...Sahsen ben istemem aile apartmanlarına karsıyım kaldı ki aynı sehirde olmak bile içimi darlandırmaya yetiyor.Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsa
Çok haklısın cnmBaşka eve çıkarak, kira, taşınma masrafı, boyasi badanasi,depozitosu,nakliyesi derken rahat 10 milyar harcarsiniz.belki daha fazla.bunun yerine kendinize ait olan evin rengini, yerlerini, kapisini mutfağını kısacası dekorasyonunu değiştirmeniz daha akılcı bir çözüm gibi.sonuçta iki türlü de o para çıkacak gibi.birde esiniz dışarıda farklı evde farklı davranan insanlardansa evde sorun aramayın. İnsan sevdikleri ile huzurlu olduktan sonra bence Nerede olduğu hiç farketmez.
Çok saçma ama fobim var aynalara karşı gece önünden dahi geçemiyorumtam tersi ayna asmayın ayna iyi degildir sürekli yansımanı görürsün eskiler öyle der yani
Merhaba
Biz eşimle 5 senelik evleyiz 2 tane çocuğum var biri 4 yasında diğeri 3 aylık yaşadığımız ev kendimizin biraz küçük ama artık o kadar önemsemiyorum
Çünki evden o kadar soğudum ki nedenini bilmiyorum ama evde bunalıyorum sanki hapishaneye gelmiş gibi hissediyorum
İnanın çok kötü bişe
Eşimle bile bu evde aramız iyi dğil başka yere gidince hiç bi sıkıntımız yok. Eve gelince sanki birbirimizden kaçıyoruz
ŞİMDİ BENİM SORUM: EN AZINDAN DENEMEK AMAÇLI KİRAYA ÇIKMAK İSTİYORUM BAŞKA YERDE DE BÖYLE Mİ OLCAK DİYE AMA BUNU NASIL EŞİME SÖYLERİM BİLMİYORUM
LÜTFEEEN YARDIMCI OLUN NASIL SÖYLESEM İKNA EDERİM ÇOK BUNALDIM
Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsa
Eve taşındık fazla geçmeden başladıHiç mi sevmediniz evinizi? Eşyalar yerleşirken,taşindıgınızda vs. Hep mi böyle hissettiniz yoksa yeni birşey mi?
Bilemiyorum tuhaf geldi bana.
Dekorasyondan sıkılmış olabilirsiniz,kayınvalidenizle altlı üstlü oturmaktan sıkılmış olabilirsiniz,belki bunları eve malediyorsunuz. Böyleyse durum taşinmak yerine ufak tefekte olsa değişiklikler yapabilirsiniz.
Aynı durumdayım akşam konuşamadım kayınpeder gelmişti ama eminim buradan çıkarsak çok mutlu olcaz inş12 esne kendi evimizde oturduk şimdi kiradayız ,evimizin kirasınıda eşimin ablası alıyor :) O gül gibi evi bırakırsan benim gibi olursunSize söyleyebileceğim eşinizde kabul ederse kiraya çıkın .Bazen bazı evlerede negatif enerji olduğunu düşünüyorum ben.12 sene kendi evimizde oturduk ne hikmetse hep bi huzursuzluk vardı evde.Şimdi başka biryerde oturuyorum sanki herşey biranda değişti...Eşimle eskisinden milyonkat daha iyiyiz gerçi bizim büyüklere çok yakın oturuyor olmamızda evi sürekli gergin kılıyordu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?