Aciill yardım istiyoruuum

Bi arkadaşım da eve kulp buluyordu..

Sonuç olarak başka eve taşındılar ama ne fayda..

Suan 1Senedir ayrı yaşıyorlar,boşancaklar..

(felaket tellalı gibi oldum..sizin evliliğiniz uzun ömürlü olsun inşallah..)

Amaan allah korusun cnm ya

Oturduğunuz ev sizin sanırım.Sizin evi kiraya verin yeni taşındığınız evin kirasını bu şekilde ödeyin.Yada 100-200 daha eklersiniz belki gelen kiraya.Bu tarz bişey söyleyebilirsiniz.

Oturduğunuz ev sizin sanırım.Sizin evi kiraya verin yeni taşındığınız evin kirasını bu şekilde ödeyin.Yada 100-200 daha eklersiniz belki gelen kiraya.Bu tarz bişey söyleyebilirsiniz.
Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsa

Evde büyü falan olmasın???
valla bende böyle seyleri bilmezdim okuya okuya ögreniyo insan benim yatak odamısn ic kapısının üstünde sarı biseyler vardı ne oldugunu hic anlamadım oysa domus yagı diyende var bilemicem ben sirkeli suyla sildim allahıma dua ettim kim yaptıysa ki o zamnda 3 sene küstük ikaynanamdan baska kimse yoktu allah beni ayrıması icin böyle b isey yaptıysa kızlarındna bulsun baska bisey demem

ama esinin sanmam ki ayrı eve cıkıcagını

tam tersi ayna asmayın ayna iyi degildir sürekli yansımanı görürsün eskiler öyle der yani

Şöyle bi sorun var alt kaltta kayın validemgil oturuyor doğalgaz su faturası birlik o yüzden kiraya verebilceğimizi sanmıyorum keşke öyle bişe olsa
Alt katta kv oturuyor demissiniz onların yakın olmasından olabilir mi bu soğuma yani onlara yakın olmak istemeyisinizi evden soğumanıza sebeptir belki...Sahsen ben istemem aile apartmanlarına karsıyım kaldı ki aynı sehirde olmak bile içimi darlandırmaya yetiyor.

Başka eve çıkarak, kira, taşınma masrafı, boyasi badanasi,depozitosu,nakliyesi derken rahat 10 milyar harcarsiniz.belki daha fazla.bunun yerine kendinize ait olan evin rengini, yerlerini, kapisini mutfağını kısacası dekorasyonunu değiştirmeniz daha akılcı bir çözüm gibi.sonuçta iki türlü de o para çıkacak gibi.birde esiniz dışarıda farklı evde farklı davranan insanlardansa evde sorun aramayın. İnsan sevdikleri ile huzurlu olduktan sonra bence Nerede olduğu hiç farketmez.

Çok haklısın cnm

Hiç mi sevmediniz evinizi? Eşyalar yerleşirken,taşindıgınızda vs. Hep mi böyle hissettiniz yoksa yeni birşey mi?
Bilemiyorum tuhaf geldi bana.
Dekorasyondan sıkılmış olabilirsiniz,kayınvalidenizle altlı üstlü oturmaktan sıkılmış olabilirsiniz,belki bunları eve malediyorsunuz. Böyleyse durum taşinmak yerine ufak tefekte olsa değişiklikler yapabilirsiniz.

12 esne kendi evimizde oturduk şimdi kiradayız ,evimizin kirasınıda eşimin ablası alıyor :) O gül gibi evi bırakırsan benim gibi olursunSize söyleyebileceğim eşinizde kabul ederse kiraya çıkın .Bazen bazı evlerede negatif enerji olduğunu düşünüyorum ben.12 sene kendi evimizde oturduk ne hikmetse hep bi huzursuzluk vardı evde.Şimdi başka biryerde oturuyorum sanki herşey biranda değişti...Eşimle eskisinden milyonkat daha iyiyiz gerçi bizim büyüklere çok yakın oturuyor olmamızda evi sürekli gergin kılıyordu bence

Valla aklıma büyü geldi ama evinize büyü yapılmış olabilir her nekadar inanılmasada Kuran-ı kerimde bile yeri var!
Dışarda iyi evde kötü olmak başka bişeyi düşündürmüyo

yani gerçekten tuhaf
durup dururken taşınmak istemenizin bir sebebi bir açıklaması olmalı
bence küçüklüğü falan değil
asıl nedenini söyleyin

psikolojim bozuldu değişikliğe ihtiyacım var bi eve kiraya çıksak burayı versek ne dersin
benim için bunu yapar mısın?

desem benim eşimde işe yarar. bi böyle söyle istersen

Eve taşındık fazla geçmeden başladı
Ya bi insanın evi hiç mi güzel gelmez gözüne

Aynı durumdayım akşam konuşamadım kayınpeder gelmişti ama eminim buradan çıkarsak çok mutlu olcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…