- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Birden bire olan bile değil senelerdir var sadece git gide artıyoyani gerçekten tuhaf
durup dururken taşınmak istemenizin bir sebebi bir açıklaması olmalı
bence küçüklüğü falan değil
asıl nedenini söyleyin
psikolojim bozuldu değişikliğe ihtiyacım var bi eve kiraya çıksak burayı versek ne dersin
benim için bunu yapar mısın?
desem benim eşimde işe yarar. bi böyle söyle istersen
Yok cnm onu sorun etmiyorum sonuçta herkesin kapısı kendineeee senin sorunu belli işte
ne büyüsü
sorun kv ile aynı apartmanda oturmak
umarım herşey istediğiniz gibi olur:)Aynı durumdayım akşam konuşamadım kayınpeder gelmişti ama eminim buradan çıkarsak çok mutlu olcaz inş
İnş öyle bişe yoktur cnm olsa bile nasıl anlıcaz kiEve büyü yapılmış olabilir mi ya. Aklıma ilk o geldi
Amiiin cnm inşBence bir mevlüt okutun taşınma fikrini söylemeden önce . . Birde heryeri sirkeli suyla silin bir güzel. .
Allah mutluluğunuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin
Ben de bazı yerlerin kötü enerjisi olduğuna inanırım.Merhaba
Biz eşimle 5 senelik evleyiz 2 tane çocuğum var biri 4 yasında diğeri 3 aylık yaşadığımız ev kendimizin biraz küçük ama artık o kadar önemsemiyorum
Çünki evden o kadar soğudum ki nedenini bilmiyorum ama evde bunalıyorum sanki hapishaneye gelmiş gibi hissediyorum
İnanın çok kötü bişe
Eşimle bile bu evde aramız iyi dğil başka yere gidince hiç bi sıkıntımız yok. Eve gelince sanki birbirimizden kaçıyoruz
ŞİMDİ BENİM SORUM: EN AZINDAN DENEMEK AMAÇLI KİRAYA ÇIKMAK İSTİYORUM BAŞKA YERDE DE BÖYLE Mİ OLCAK DİYE AMA BUNU NASIL EŞİME SÖYLERİM BİLMİYORUM
LÜTFEEEN YARDIMCI OLUN NASIL SÖYLESEM İKNA EDERİM ÇOK BUNALDIM
evin konumu nasıl bununda etkisi var benim eşimle bi sorunum olmuyor ama ev 1. kat önünde kocaman bina var bende alışmışım 30 yıl ailemin evinde yüzüme güneş vura vura böyle bahara uyanırmışçasına uyanmaya bura çok karanlık gelio ama onu sevimli hale getirmek için elimizden geleni yaptık ve çokda tatlı oldu sorunun kaynağını bulmadan çözülmez ama kiraya çıkmakda bilemedim şimdi mantıklımıMerhaba
Biz eşimle 5 senelik evleyiz 2 tane çocuğum var biri 4 yasında diğeri 3 aylık yaşadığımız ev kendimizin biraz küçük ama artık o kadar önemsemiyorum
Çünki evden o kadar soğudum ki nedenini bilmiyorum ama evde bunalıyorum sanki hapishaneye gelmiş gibi hissediyorum
İnanın çok kötü bişe
Eşimle bile bu evde aramız iyi dğil başka yere gidince hiç bi sıkıntımız yok. Eve gelince sanki birbirimizden kaçıyoruz
ŞİMDİ BENİM SORUM: EN AZINDAN DENEMEK AMAÇLI KİRAYA ÇIKMAK İSTİYORUM BAŞKA YERDE DE BÖYLE Mİ OLCAK DİYE AMA BUNU NASIL EŞİME SÖYLERİM BİLMİYORUM
LÜTFEEEN YARDIMCI OLUN NASIL SÖYLESEM İKNA EDERİM ÇOK BUNALDIM
Mantıklı olmadığının farkındayım sonuçta oraya verilen parayı birikim yapabiliriz ama inan çok bunalıyorum artık tek aklıma gelen taşınmak oldu ah bide eşim kabul ederse süper olur :)evin konumu nasıl bununda etkisi var benim eşimle bi sorunum olmuyor ama ev 1. kat önünde kocaman bina var bende alışmışım 30 yıl ailemin evinde yüzüme güneş vura vura böyle bahara uyanırmışçasına uyanmaya bura çok karanlık gelio ama onu sevimli hale getirmek için elimizden geleni yaptık ve çokda tatlı oldu sorunun kaynağını bulmadan çözülmez ama kiraya çıkmakda bilemedim şimdi mantıklımı
Belki olabilir cnm kiraya çıkmasam bile eşyaları değiştiririmgeniş gerah değil diyemi acaba
Gerçekleri yazmak neden yasak ki ? Herkesin bildiği şeyler. dini içerikli yorumlar yazmamak da ne dememek ? Herşey Onun elinde. İnanmayan yazmaz herkes özgürdür burda kimseyi etkilemiyoruz ! Görüşümüzü yazıyoruz.Lütfen konuya Büyüyle ilgili veya dini içerikli yorumlar yazmayın yasak.
Kurallar gereği yasak nesata.Gerçekleri yazmak neden yasak ki ? Herkesin bildiği şeyler. dini içerikli yorumlar yazmamak da ne dememek ? Herşey Onun elinde. İnanmayan yazmaz herkes özgürdür burda kimseyi etkilemiyoruz ! Görüşümüzü yazıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?