Aciill yardım istiyoruuum

Bence bir mevlüt okutun taşınma fikrini söylemeden önce . . Birde heryeri sirkeli suyla silin bir güzel. .
Allah mutluluğunuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin

Ben de bazı yerlerin kötü enerjisi olduğuna inanırım.

Satın gitsin, başka bir ev alın.

evin konumu nasıl bununda etkisi var benim eşimle bi sorunum olmuyor ama ev 1. kat önünde kocaman bina var bende alışmışım 30 yıl ailemin evinde yüzüme güneş vura vura böyle bahara uyanırmışçasına uyanmaya bura çok karanlık gelio ama onu sevimli hale getirmek için elimizden geleni yaptık ve çokda tatlı oldu sorunun kaynağını bulmadan çözülmez ama kiraya çıkmakda bilemedim şimdi mantıklımı

Mantıklı olmadığının farkındayım sonuçta oraya verilen parayı birikim yapabiliriz ama inan çok bunalıyorum artık tek aklıma gelen taşınmak oldu ah bide eşim kabul ederse süper olur :)

Evim 4.katta güneş alan yerde aslında evime gelen beğenir ama ben beğensemde huzurlu rahat olamıyorum

Kesinlikle okuyp üfletin evinizi birde ondan sonra deneyin , sirkeli suyu duymuştum Siz inanarak yapın Allah yardım etsin inşallah düzelir

Lütfen konuya Büyüyle ilgili veya dini içerikli yorumlar yazmayın yasak.
Gerçekleri yazmak neden yasak ki ? Herkesin bildiği şeyler. dini içerikli yorumlar yazmamak da ne dememek ? Herşey Onun elinde. İnanmayan yazmaz herkes özgürdür burda kimseyi etkilemiyoruz ! Görüşümüzü yazıyoruz.

Kurallar gereği yasak nesata.
Bizde bu kurallara uymak ve uygulamak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…