Açık arayan insan

Vallaha bazen kötü olmaktan korkmamak lazim. Insan birinin evine gidince dilsiz, bir gözü kör, ve bir kulak sağır gider. Öyle olmadıktan sonra gitmemek lazım. Ben o kişiye açık açık derdini sorardim

Bu tip bir arkadaşım vardı anneside aynıydı.Birgün evlerine gittim ki haberleri vardı yerler toz saç içinde sanırım evimi bir ay süpürmesem o derece olmaz.Bu manzarayı gördükten ve zamanında dert yandığım konuları olur olmaz her ortamda konuşmaya çalışıp sürekli"moralin mi bozuk canın mı sıkkın dediklerinden" onları hayatımdan çıkardım.Normal değilsiniz sizinle görüşmek istemiyorum dedim ve bitti.

Vallaha bazen kötü olmaktan korkmamak lazim. Insan birinin evine gidince dilsiz, bir gözü kör, ve bir kulak sağır gider. Öyle olmadıktan sonra gitmemek lazım. Ben o kişiye açık açık derdini sorardim
Aynen öyle iki hoş sohbet edip zamanı güzel değerlendiremedikten sona keşke hiç gelmese

Beni eleştiren insan da öyle ben kimsenin evine ikramına bakmam temizliğine de laf etmem evine bir iki kere biz yarım saate geleceğiz diye gittik çok şey görmeme rağmen asla lafını etmedim.

Beni eleştiren insan da öyle ben kimsenin evine ikramına bakmam temizliğine de laf etmem evine bir iki kere biz yarım saate geleceğiz diye gittik çok şey görmeme rağmen asla lafını etmedim.
Akrabalık derecesi nedir bilmem ama telefonda konuşmak başka ortamda görüşmek daha iyi olabilir sizin için el değil sonuçta.

Almayın bence evinize hep bir bahane uydurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…