1 sattir nişanlımla konuşuyorum eteğimdeki bütün taşları döktüm annesinin bütün yaptıklarını söyledim neden öyle bir şey söylediğini sordum vallahi billahi bir şey düşünerek söylemedim dedi annemde bana nereye gideceksiniz diye sormadı bile dedi ben neden söyledim nasıl söyledim bilmiyorum dedi bu kadar ince düşüneceğini düşünmedim ayrıntılı düşününce de çok haklısın hatalıyım özür diliyorum dedi ben annemi severim anneme saygı duyarım ama her şey onun istediği gibi olcak diye bir şey yok benim dediğimin olacağını da çok iyi bilir dedi bizim evimiz ayrı olcak sen hafta da 1 yada ayda 1 ne zaman görmek istiyorsan o kadar zamanda gidersin dedi hep saygıdan bahsediyoruz dedik ama sana da saygı duyulmadığı an sen konuşmak yada görüşmek zorunda değilsin dedi ben sana kefilim dedi......diğer olan biten her şeyi söyledim oda bazı şeyler ona göre doğru geliyor ona göre en güzel hediye baş örtüsü sana göre öyle olmuyor ben her zaman hediye almalarını söylüyorum sen aldıklarını beğenmiyorsun diye dedi ...annem sıcak kanlı insan değildir belli bi yapısı vardır onun bize karşı bile değiştirmedi ben okuldan geldiğimde(bşka memlekette okuyordu) sadece hoşgeldin oğlum der biterdi dedi ve annesine otelin nasıl bir otel olduğunu söyleyeceğini söyledi bana da söylememi istedi
ben bu kızı düşünen yok mu hiç bu ne istiyor ne düşüyor diye soran yok dedim o konuda da haklısın hayatım sen yeterince fedakarlık yaptın fedakarlık sırası bizde dedi
bugün ki konuştuğun her konuda haklısın dedi
ayrıca ben o otel olayını idare etmek amaçlı söyleseydim anneme sana söylemezdim iki tarafında haberi olmazdı ne konuştuğumdan dedi
(ayrı şehirlerdeyiz biz ayda bir belki konuşuruz)içim rahatladı herşeyi söyledim sağolun her konuda da haklı çıktım oh be
içindekileri söylemekle iyi yapmışın canım enazından artık kafanı kurcalamaz bazı şeyler ayrıca nişanlında gayet mantıklı konuşmuş seni seviyor belli kayınvalidenin huyunuda demiş sıcak kanlı değil bize bile diye...artık sorun yapma kafanda canımmm tamam mı?:83:
teşekkür ederim destekleriniz için çok sağolun bana da kızdı içine atma benimle paylaş içine attıkça daha kötü olur dedi benimle paylaş ki çözümler bulalım kafanı karıştırmasın böyle şeyler bizim biz varız bundan sonra dedi insanlar sadece yorum yapar biz bildiğimizi yaparız dedi...düğün konusun da kardeşinde var onun karşısına benim gibi biri çıkmaz her dediğini yaptırır sizinkilerde yaparsa ç oda öyleok kırılırım dedim birşey olcağını sanmıyorum ama eğer ki olur sa istediğini söyleyebilirsin dedi olay böylece kapandı
başlığı görür görmez aa bizim için açılmış galiba dedim..
benim eski kayınvalidem ile bizim durumumuz da böyleydi. süreklilaf sokardı ters ters bakardı eğer ona göre açık bişey giyinmişsem falan.
sen baştan sıkı tutarsan canım bi sorun kalmaz..
aynı benimki
dizi izlerim,
sen o... karılara bakıon dizilerini merakla izlion die laf eder,
okula çocukları almaya giderken bi kalem bi rimel sürerim,
kabak çiçeği gibi açıldın gidişatın gidişat değil der
nese forum sahibinin içini karart miim, onun durumu bizden iyi nasılsa
şanslısın canım ömür boyu şansın seninle olsun
sıkı tut taviz verme
bende acıgım eşimin tüm ailesi kapalı arada bi laf sokar kayınvalidem abimin gelini kapandı diye ama ben duymam
hatta gelinlk provasına beraber gittik gelinlk cok acık dedi yok dedim onlara askı gelcek biraz daha kapalı olcak dedim ama istediğim gelinliği giydim
iyi yapmışsın karşısındaki ne istiyor ne düşünüyor umurun da değil kimsenin Allah için isteseler sesimi çıkarmıyacam çoğu el ne der düşüncesiyle hareket ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?