Açık gelin, kapalı kayınvalide

1 sattir nişanlımla konuşuyorum eteğimdeki bütün taşları döktüm annesinin bütün yaptıklarını söyledim neden öyle bir şey söylediğini sordum vallahi billahi bir şey düşünerek söylemedim dedi annemde bana nereye gideceksiniz diye sormadı bile dedi ben neden söyledim nasıl söyledim bilmiyorum dedi bu kadar ince düşüneceğini düşünmedim ayrıntılı düşününce de çok haklısın hatalıyım özür diliyorum dedi ben annemi severim anneme saygı duyarım ama her şey onun istediği gibi olcak diye bir şey yok benim dediğimin olacağını da çok iyi bilir dedi bizim evimiz ayrı olcak sen hafta da 1 yada ayda 1 ne zaman görmek istiyorsan o kadar zamanda gidersin dedi hep saygıdan bahsediyoruz dedik ama sana da saygı duyulmadığı an sen konuşmak yada görüşmek zorunda değilsin dedi ben sana kefilim dedi......diğer olan biten her şeyi söyledim oda bazı şeyler ona göre doğru geliyor ona göre en güzel hediye baş örtüsü sana göre öyle olmuyor ben her zaman hediye almalarını söylüyorum sen aldıklarını beğenmiyorsun diye dedi ...annem sıcak kanlı insan değildir belli bi yapısı vardır onun bize karşı bile değiştirmedi ben okuldan geldiğimde(bşka memlekette okuyordu) sadece hoşgeldin oğlum der biterdi dedi ve annesine otelin nasıl bir otel olduğunu söyleyeceğini söyledi bana da söylememi istedi
ben bu kızı düşünen yok mu hiç bu ne istiyor ne düşüyor diye soran yok dedim o konuda da haklısın hayatım sen yeterince fedakarlık yaptın fedakarlık sırası bizde dedi
bugün ki konuştuğun her konuda haklısın dedi
ayrıca ben o otel olayını idare etmek amaçlı söyleseydim anneme sana söylemezdim iki tarafında haberi olmazdı ne konuştuğumdan dedi
(ayrı şehirlerdeyiz biz ayda bir belki konuşuruz)içim rahatladı herşeyi söyledim sağolun her konuda da haklı çıktım oh be

içindekileri söylemekle iyi yapmışın canım enazından artık kafanı kurcalamaz bazı şeyler ayrıca nişanlında gayet mantıklı konuşmuş seni seviyor belli kayınvalidenin huyunuda demiş sıcak kanlı değil bize bile diye...artık sorun yapma kafanda canımmm tamam mı?:83:

teşekkür ederim destekleriniz için çok sağolun bana da kızdı içine atma benimle paylaş içine attıkça daha kötü olur dedi benimle paylaş ki çözümler bulalım kafanı karıştırmasın böyle şeyler bizim biz varız bundan sonra dedi insanlar sadece yorum yapar biz bildiğimizi yaparız dedi...düğün konusun da kardeşinde var onun karşısına benim gibi biri çıkmaz her dediğini yaptırır sizinkilerde yaparsa ç oda öyleok kırılırım dedim birşey olcağını sanmıyorum ama eğer ki olur sa istediğini söyleyebilirsin dedi olay böylece kapandı

Hadi hayirlisi o zaman, sana bol sanslar mutlulukar dilerim.

başlığı görür görmez aa bizim için açılmış galiba dedim..
benim eski kayınvalidem ile bizim durumumuz da böyleydi. süreklilaf sokardı ters ters bakardı eğer ona göre açık bişey giyinmişsem falan.
sen baştan sıkı tutarsan canım bi sorun kalmaz..

nişanlın bence çok anlayışlı birisi canım ayrıca her kayınvalide de laf sokacak diye bir kanun yok hadı bakalım sende artık kafana takmayı bırak gün doğmadan neler doğarrrrr...nişanlılık döneminin tadını çıkar birde bakmışın ki yıllar geçmiş ozamanda dersinki boşa kafa patlatmışım ya.sana mutluluklar dilerim canım şimdiden hakkında hayırlısı olsun...:98::80:

aynı benimki

dizi izlerim,
sen o... karılara bakıon dizilerini merakla izlion die laf eder,

okula çocukları almaya giderken bi kalem bi rimel sürerim,
kabak çiçeği gibi açıldın gidişatın gidişat değil der

nese forum sahibinin içini karart miim, onun durumu bizden iyi nasılsa
şanslısın canım ömür boyu şansın seninle olsun

sıkı tut taviz verme

Son düzenleme:

heheh seninkide fenaymış :) (gerçi gülme komsuna gelir başınaaaaa )

vallhi bende açığım kayınvalidem hatta eşimin tüm sülalesi kapalı ama bikere duymadım ne
kayınvalidem ne eşimden beni böyle kabul ettiler 2 sene flört ettik gittim geldim tanıyıp gördüler
karışma durumu bencede eşte biter
eşimin ailesi bana bunu ima bile edemez eşimden çekinirler çünkü bende onlara etmem

bende acıgım eşimin tüm ailesi kapalı arada bi laf sokar kayınvalidem abimin gelini kapandı diye ama ben duymam

hatta gelinlk provasına beraber gittik gelinlk cok acık dedi yok dedim onlara askı gelcek biraz daha kapalı olcak dedim ama istediğim gelinliği giydim

Son düzenleyen: Moderatör:

iyi yapmışsın karşısındaki ne istiyor ne düşünüyor umurun da değil kimsenin Allah için isteseler sesimi çıkarmıyacam çoğu el ne der düşüncesiyle hareket ediyor

yahu insanın açığı kapalısı ayırt edilir mi doğrusu şaştım hadi seni zorla kapadı seni sevdir di mi hayır aksine nefret ettirdi zorla gül açmaz ben de kapalıyım böyle şeyleri acaib saçma buluyorum isteyen açılır isteyen kapanır

iyi yapmışsın karşısındaki ne istiyor ne düşünüyor umurun da değil kimsenin Allah için isteseler sesimi çıkarmıyacam çoğu el ne der düşüncesiyle hareket ediyor

aynen öle hep elaleme ne deriz mantıgı var

demesinler gelinleri acık laf gelmesin vala kimseye iyilik olmaz ben gelinliği onların istedği gibi giyseydim cok mu iyi olcaktım yooo aynı olcaktım
ama banada karsıtılar ve lafda söylediler söylüyolarda cokda tın

eşde önemli tabi

böyle olan arkadaşlar varsa kesinlikle takmayın canlarım kendinizi üzmeye değmez ...

nişanlımla konuştum son noktayı koyduk içim hep rahattı ama tek kelimesi acaba dedirtmişti çok şükür hallettik

gözün aydın canım zaten sen kendi tavrını net olarak koyduktan sonra kimse sana bişi yapamaz belki bir süre canın sıkılır ama sonuçta gene kendi bildiğini yaparsın

bence mesele açıklık kapalılık değil saygı karşıdakine, onun yaşam tarzına, kişiliğine saygı duymakla ilgili

zaten her iki aile de kapalı olsa da her ikisi de açık olsa da evliliklerdeki sorunlar hep ailelerin çocuklarının yaşam tarzına saygı duymamasından kaynaklanmıyor mu mesela evli çiftin gezmesine karışan kayınvalide yok mu var ya da gelinin evinde neyi nereye koyacağına eşyasına karışmaya kalkan benim gözümde aynı mantık ha giyimine karışmış ha evine aldığın eşyaya olayın temeli karşıdakine saygı duymama kendi bildiğini empoze etme karşıdakini malı gibi görme başka birşey değil

o yüzden sırf onlar kapalı ben açağım diye korkma sana saygı duymamalarından kork sadece o saygıyı sağlarsan zaten herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…