- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Rica ederim ne demek bazen durumlar el vermediği zaman bizler durum yaratmalıyız bazen bende çok sıkılıyorum aynı şeyleri düşünüyorum sonra kahvaltıyı hazırlıyorum eşime hadi parka inelim diyorum deniz kenarına biniyoruz otobüse düşün yani vasıta bile yok gidip denize karşı kahvaltı yapıp geliyoruz :))Çok haklısın cnm bizde haftaya ailemin yanına Karadeniz tarafına gidiyoruz ordada yeşillik bağ bahçe var kısmet cnm çok güzel yazmışsın teşekkür ederim
Kesinlikle öyleTam olarak aynı durumdayım. Kıskanmak değil de insanın canı istiyo resmen. 4 senedir anca memleketlere gidildi insan bide böyle ayağımı uzatıp yatayım istiyor.
Bu bizBu tatil işi biraz insanın önceliklerine göre değişiyor. Sizin anlattığınız gibi tek maaş ve kredi ödeyen nice kişi bilirim 3-5 günlüğüne de olsa 3 yıldızlı otellerde tatilini her sene yapan. Bir şekilde dişten tırnaktan arıtıp erken rezervasyonları kovalayıp gidiyorlar, cafcaflı sezonda gitmiyorlar da Mayıs'ı veya Eylül sonunu tercih ediyorlar. İsteyene yol çok, birini gördüğünüzde tatil aklınıza geliyorsa veya eşiniz sizinle aynı istekte değilse olmuyor ama.
Evde bir garanti oluyor işte ama gerçekten en güzel yıllarda geçiyorBu bizbu sene biraz ödememiz var,bebek vs derken çok lüks bir yere gidemedik ama gittik mi gittik ,kafamızı dinledik mi dinledik. Bu tamamen öncelik meselesi . Önceden biriktirdik paramızı mesela . Gençliğimizi ev alacağız diye evde oturarak gecirmiyoruz vs. Aşırı saçma geliyor gencecik yaşta ev alacağım diye gençliğini yaşayamamak. Azcik gezin,tozun ya. Kirada da ölmuyoruz valla .
Senin çözümün tatile gitmek değil ki. Tatile gitsen daha lüks tatile gidenlere özenirsin. Bu kadar takıntılı bir insansan sosyal medya kullanma, milleti takip etme, fotolarına bakma. Sosyal medyada gördüklerinden bu kadar etkilenip, dertlenen ve kıskanan insanların sosyal medya kullanması ruh sağlıkları açısından hiç iyi değil.Evet aşırı takıntılıyım maalesef
Valla hiçbir şeyin garantisi yok canım, ev araba dediğin de bir batmaya bakıyor. He tabiki benim de olsun isterim bir evim ama bunun için yıllarımı verip evde oturmak istemem genç yaşımdaEvde bir garanti oluyor işte ama gerçekten en güzel yıllarda geçiyor
Ben de aynı mantıktayım. Bütün sene kenara para attım ve önce 1 hafta deniz tatili yaptım. Şimdi kültür tatilindeyim. 1 hafta da o sürecek. Senelerce kredi ödeyip en güzel zamanlarımı gömmek bana korkunç geliyor. Bayılırım çünk gezmeyeBu bizbu sene biraz ödememiz var,bebek vs derken çok lüks bir yere gidemedik ama gittik mi gittik ,kafamızı dinledik mi dinledik. Bu tamamen öncelik meselesi . Önceden biriktirdik paramızı mesela . Gençliğimizi ev alacağız diye evde oturarak gecirmiyoruz vs. Aşırı saçma geliyor gencecik yaşta ev alacağım diye gençliğini yaşayamamak. Azcik gezin,tozun ya. Kirada da ölmuyoruz valla .
Kesinlikle. Hayatı iskalamamak lazım . İyi tatiller:))Ben de aynı mantıktayım. Bütün sene kenara para attım ve önce 1 hafta deniz tatili yaptım. Şimdi kültür tatilindeyim. 1 hafta da o sürecek. Senelerce kredi ödeyip en güzel zamanlarımı gömmek bana korkunç geliyor. Bayılırım çünk gezmeye
Bende bunu düşünüyordum. Yani tatile de gitse bu sefer o Bodrum'da oldu niye ben Fethiye der gibi.Siz çok fazla takıntılı birsiniz bana göre. Konularınızdan bunu fark ettim. biri araba alsa arabam yok diye üzülüyorsunuz. İki kişi samimi olsa beni dışladılar diye üzülüyorsunuz. Ona alında bana alınmadı vs. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bu kadar takıntı ile yaşamak çok zor çünkü
Günü birlikte gidemem şuan eşimin hiç izni yok sorumlu olduğu için ancak haftaya ailemin evine gidiyorum Karadeniz tarafınaEvi olmayanlarda size imreniyordur.
Yanlış anlamayın ama bdv’ye konu açacak kadar önemsediniz mi sahiden bunu?
Birçok insanın yaptığı gibi günübirlik gezip gelebilirsiniz, tatilden beklentinize bağlı.
Çok haklısınız ama çevredikeler ballandırarak anlatınca nefis istiyor işteEkonomik sıkıntılardan intihar edenlerle dolu bu Ülke, Evine ekmek götüremeyen insanlar var
İşsizlik aldı başını gidiyor işin varsa ekmeğin varsa şükür et bence... Bunlar daha iyi günlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?