Açıkçası imrendim

Çok haklısın cnm bizde haftaya ailemin yanına Karadeniz tarafına gidiyoruz ordada yeşillik bağ bahçe var kısmet cnm çok güzel yazmışsın teşekkür ederim
Rica ederim ne demek bazen durumlar el vermediği zaman bizler durum yaratmalıyız bazen bende çok sıkılıyorum aynı şeyleri düşünüyorum sonra kahvaltıyı hazırlıyorum eşime hadi parka inelim diyorum deniz kenarına biniyoruz otobüse düşün yani vasıta bile yok gidip denize karşı kahvaltı yapıp geliyoruz :))

Bu tatil işi biraz insanın önceliklerine göre değişiyor. Sizin anlattığınız gibi tek maaş ve kredi ödeyen nice kişi bilirim 3-5 günlüğüne de olsa 3 yıldızlı otellerde tatilini her sene yapan. Bir şekilde dişten tırnaktan arıtıp erken rezervasyonları kovalayıp gidiyorlar, cafcaflı sezonda gitmiyorlar da Mayıs'ı veya Eylül sonunu tercih ediyorlar. İsteyene yol çok, birini gördüğünüzde tatil aklınıza geliyorsa veya eşiniz sizinle aynı istekte değilse olmuyor ama.

Bu biz bu sene biraz ödememiz var,bebek vs derken çok lüks bir yere gidemedik ama gittik mi gittik ,kafamızı dinledik mi dinledik. Bu tamamen öncelik meselesi . Önceden biriktirdik paramızı mesela . Gençliğimizi ev alacağız diye evde oturarak gecirmiyoruz vs. Aşırı saçma geliyor gencecik yaşta ev alacağım diye gençliğini yaşayamamak. Azcik gezin,tozun ya. Kirada da ölmuyoruz valla .

Evde bir garanti oluyor işte ama gerçekten en güzel yıllarda geçiyor

Evet aşırı takıntılıyım maalesef
Senin çözümün tatile gitmek değil ki. Tatile gitsen daha lüks tatile gidenlere özenirsin. Bu kadar takıntılı bir insansan sosyal medya kullanma, milleti takip etme, fotolarına bakma. Sosyal medyada gördüklerinden bu kadar etkilenip, dertlenen ve kıskanan insanların sosyal medya kullanması ruh sağlıkları açısından hiç iyi değil.

Evde bir garanti oluyor işte ama gerçekten en güzel yıllarda geçiyor
Valla hiçbir şeyin garantisi yok canım, ev araba dediğin de bir batmaya bakıyor. He tabiki benim de olsun isterim bir evim ama bunun için yıllarımı verip evde oturmak istemem genç yaşımda

Ben de aynı mantıktayım. Bütün sene kenara para attım ve önce 1 hafta deniz tatili yaptım. Şimdi kültür tatilindeyim. 1 hafta da o sürecek. Senelerce kredi ödeyip en güzel zamanlarımı gömmek bana korkunç geliyor. Bayılırım çünk gezmeye

Kesinlikle. Hayatı iskalamamak lazım . İyi tatiller:))

Yalnızca 5 yıldır mi tatile gidemedin. ..ben 13 yıldır gitmiyorum

Bizim de evimiz yok mesela ben de size imrendim. Her şey aynı anda olmuyor maalesef. Biz rahat gezip tozamayız diye hemen ev borcuna girmedik, tatile gittik. Siz ev almışsınız tatilden feragat etmişsiniz. Seneye gidebiliriz demiş eşiniz işte ne güzel biraz daha sabredin. Şimdiden kenara atın 3-5 ne atabilirseniz, erken rezervasyon kovalayın. İlla denk gelir.

Bende bunu düşünüyordum. Yani tatile de gitse bu sefer o Bodrum'da oldu niye ben Fethiye der gibi.

Belazen şükretmek gerekiyor böyle bir zamanda bak eşin çok yoğun çalışıyor ne mutlu değil mi? Eviniz de var, eşinde tatil istiyor ya bunlarda olmasaydı?

oglunuz hastaydı şimdi nasıl?

ücretsiz gidiyor,şansa gidiyor aslında o da gidemezdi diyerek kendinizi rahatlatmaya onunda sizin gibi olduğunu kazımaya çalışıyorsunuz bilinçaltınıza. Ücretli yada ücretsiz ne fark eder? O gidiyor. Sizde bal gibi kıskanıyorsunuz.. Başkalarının hayatlarına değilde,kendinize bakın. Ozaman mutlu olabilirsiniz.

Ben bekarken annem ve kardesimle 2009 yilindan sonra her yil gitmeye calistik inanin o kdr zor zamanlardi ama onu ihtiyac olarak gorduk oncelikleri degistirdik iyki gitmisiz borcta odendi anilar kaldi illa cok luks otellere gerek yok yakin yerler arastirilir eylulde gidilir yada ulusal sinavlar bitmeden haziranda gidilir 3 gece kalinir illa birseyler olur dort dortluk aramayin ben 3 yildizli otelde 3 gece bir tatil yapmistim ilk defa denize uzakti o yil hem okul hem is biraz yorulmustum ama o kdr keyifli gecmistiki yedigim keklerin aksam zeytinyaglilarin tadi hala aklimda

Olmayinca olmuyormu nedir anlamadim, 2 senedir tatil parami biriktiriyorum gidemiyorum resmen.
Bazi insanlara planli yasamak yaramaz mutlaka bir sey cikar ya ben o insanim iste.
Bende cok bunaldim artik

Ekonomik sıkıntılardan intihar edenlerle dolu bu Ülke, Evine ekmek götüremeyen insanlar var
İşsizlik aldı başını gidiyor işin varsa ekmeğin varsa şükür et bence... Bunlar daha iyi günlerimiz..

Eeee adam ek mesailere kaldırıp altın yapıyordun. Sende altını bu seneliğine az yapıp tatil için para atsaydın. Ama yıne takardın altın yapamadım, daha lüksüne gitseydik şu kişi gitmiş ben gidemedim vs diye. Tek maaşla adam götünden ter akıtıyor. Eşi altın yapmak istediği için mesailere kalıyor, kredi ödüyor, evin masrafları şu bu anca yetiyor garibim sende bir işin ucundan tutup tatil parası için yardımcı olabilirsin hep armut piş ağzıma düş olmuyor

Son düzenleme:
Evi olmayanlarda size imreniyordur.
Yanlış anlamayın ama bdv’ye konu açacak kadar önemsediniz mi sahiden bunu?
Birçok insanın yaptığı gibi günübirlik gezip gelebilirsiniz, tatilden beklentinize bağlı.
Günü birlikte gidemem şuan eşimin hiç izni yok sorumlu olduğu için ancak haftaya ailemin evine gidiyorum Karadeniz tarafına

Ekonomik sıkıntılardan intihar edenlerle dolu bu Ülke, Evine ekmek götüremeyen insanlar var
İşsizlik aldı başını gidiyor işin varsa ekmeğin varsa şükür et bence... Bunlar daha iyi günlerimiz..
Çok haklısınız ama çevredikeler ballandırarak anlatınca nefis istiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…