Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Abartmışsınız ,bizim ailemizde de bi sürü araba var işi olan alır ,kaza da oldu trafikten kaskodan hallettik bu konuda üstüne gitmeyin ,siz arabanızı eşinize yada aikesinden birine vermeyin ,değişirken borcuna ortak olmayın ,desteklemeyin ,bu konu onun sorunu olsun ama bu kadar ağır konuşulmaz evlilikte ...

Bende burdayım işte benim eşimle kesem bir aile olmuşuz kime ne bana tepki veriyolar neymiş ben neeen karışıyomuşum ya evliyim kadın kendi ortak almış gibi sürekli alıyo izin bile istemek yok bana araba lazım diye yazıyo yeter bu kadar yüzsüzlük ortada buna takılıyorum

Ona kizmiycan iste sorun esin. Bir iki kere bana lazim diye soylese isteyemez belki de.

Evlenmiş olabilirsiniz, bir aile olabilirsiniz. Ama onlar sizden önce de kardeştiler, kan bağı ile bağlılar. Bugün boşansanız siz dış kapının mandalısınız, bunu düşünerek karışın ikisinin ilişkilerine.

Karışmanız, hatta bu kadar söylenmeniz hiç doğru değil. Bir kere söyler geçersin, ama dırdırlanmak, adamın burnundan getirmek yanlış. Aynısını o size yapsa ne hissedersiniz, empati kurun.

Ya tabikide ben bunun sinirini yaşıyorum sigortam çıkıyo araba kazalı oluyo vs vsvs ve hanım efendi ben karşılayımda çıkmasın bile demedi böyle böyle oldu dedi sadece . Beni sinir eden faktörler bi kaçtane üst üste gelen şeyler

Bak bunu dillendirebilirsin. Araba yatirimdir her kazada fiyati duser. Soyleyin o cebinden odesin ki zarar etmeyin. Bu kisimdan yurursen hakli olursun.

Biz öyle değiliz demekki herkes farklı bu yüzden düşüncelere saygı duyulmalı. Konu sahibi istemiyor zorla değil ya her zaman araba istemek nedir olacak iş mi ben kardeşimden istemem mesela . Ayrıca görümce suçluysa arabanın masrafını kim karşılayacak hiç karşılarım dememiş fark ediyorsanız
Ben zaten kimsenin düşüncesine saygısızlık etmedim.
Herkes hayata ve maddiyata bakışı ile kendi kardeşleri ile olan ilişkisine göre yorum yapıyor.

Konu sahibi rahatsız olabilir elbette,
ister versin kocası arabasını isterse esirgesin.
beni ilgilendirmez ama ben kişisel olarak sinirden tltreyip kavga çıkarılacak bir konu olarak yaklaşmam bu duruma.

Ayrıca 'biz artık eşimle ikimiz bir aile olduk, anası,bacısı maddi-manevi bizden uzak olsun',mantığını doğru bulmuyorum.
Ölünce kimse malıyla gömülmeyecek çünkü.
Kubbede hoş bir seda,gönüllerde güzel bir intiba bırakabilmişsem ne mutlu bana.
Hele kardeşime dünyalar feda...

Ya tabikide ben bunun sinirini yaşıyorum sigortam çıkıyo araba kazalı oluyo vs vsvs ve hanım efendi ben karşılayımda çıkmasın bile demedi böyle böyle oldu dedi sadece . Beni sinir eden faktörler bi kaçtane üst üste gelen şeyler
Sigortanın yükseldiğini bence boşver o çok sonraki mesele. Eğer ki görümce suçlu çıkarsa sizin sigorta karşı tarafın hasarını ödeyecek. Sizinkini siz cebinizden ödeyeceksiniz hasar belki de çok büyük

Sigortanın yükseldiğini bence boşver o çok sonraki mesele. Eğer ki görümce suçlu çıkarsa sizin sigorta karşı tarafın hasarını ödeyecek. Sizinkini siz cebinizden ödeyeceksiniz hasar belki de çok büyük
Böyle kullansın ne zamanki sen haklısın der yeni araba alırız. Çünki başım çatlıyo gerçekten bide ben suçluymuşum gibi söylemedim çünki böyle yapacaktın vsvs diyo ya kendi arabası gibi eşime sürekli araba bana lazım vs yazıp yazıp alması felan üst üste geliyo bunlar sanki malıma ortak topa tutuluyorum ailesindenmi kopsun eşin felan anca laf

Ben zaten kimsenin düşüncesine saygısızlık etmedim.
Herkes hayata ve maddiyata bakışı ile kendi kardeşleri ile olan ilişkisine göre yorum yapıyor.

Konu sahibi rahatsız olabilir elbette,
ister versin kocası arabasını isterse esirgesin.
beni ilgilendirmez ama ben kişisel olarak sinirden tltreyip kavga çıkarılacak bir konu olarak yaklaşmam bu duruma.

Ayrıca 'biz artık eşimle ikimiz bir aile olduk, anası,bacısı maddi-manevi bizden uzak olsun',mantığını doğru bulmuyorum.
Ölünce kimse malıyla gömülmeyecek çünkü.
Kubbede hoş bir seda,gönüllerde güzel bir intiba bırakabilmişsem ne mutlu bana.
Hele kardeşime dünyalar feda...
Valla sizin arabanız sürekli araba bana lazım deyip alınsa sizi görmek isterim nası güzel burda bol keseden sallamak

Böyle kullansın ne zamanki sen haklısın der yeni araba alırız. Çünki başım çatlıyo gerçekten bide ben suçluymuşum gibi söylemedim çünki böyle yapacaktın vsvs diyo ya kendi arabası gibi eşime sürekli araba bana lazım vs yazıp yazıp alması felan üst üste geliyo bunlar sanki malıma ortak topa tutuluyorum ailesindenmi kopsun eşin felan anca laf
Kimse ailesinden kopsun demiyor ki millete konuşmak kolay yaşayan bilir herkes atıp savurur sadece olan sana

Valla sizin arabanız sürekli araba bana lazım deyip alınsa sizi görmek isterim nası güzel burda bol keseden sallamak
Araba eşinizin değil mi?
Ortak birikiminizle mi aldınız?
Ayrıca ben bol keseden sallamıyorum zaten gelinimize ihtiyacı olduğunda veriyorum arabamı.
Görümceniz görgüsüz olabilir siz de sürekli araba istemesinden rahatsız oluyor olabilirsiniz ama bu sorunu eşinizle kavga ederek çözemezsiniz.
İlle de kavga edeceğim diyorsanız da siz bilirsiniz.

Gorumcene acikca soyle madem kaza yaptin biz sana arabayi saglam verdik eve de saglam getir diyin. Kaza mastafini da ode diye acikca soyleyin. Oyle sey mi olur canim. Ben kardesimin arabasini vursam biryere tamir parasini da ben oderim. Madem yaptirmayacak almasaymis gidip taksiye binseymis.
Allah kardesi kardes yaratmis ama kesesini de ayri yaratmis.

Araba eşinin olsa ne olmasa ne ya onlar aile artık valla çok komik 🤣 senin benim varsa ne diye evleniliyor acaba🤣 ayrıca kadın ev hanımı olsa çalışmıyor olsa hiç birşeyler hak iddia edemez demek bu durumda . Şunu anladım kadının kadından başka düşmanı yok 😡

Araba eşinin olsa ne olmasa ne ya onlar aile artık valla çok komik 🤣
Siz konu sahibinden daha fazla sahiplendiniz konuyu.
Evlenmeden önce edinilen mallar,boşanma durumunda bile paylaşılamaz hatırlatırım.
Biz artık aile olduk diye eşinizin kendi birikiminde hak iddaa edemezsiniz.
Az önce herkesin düşüncesine saygı duymaktan bahsediyordunuz,
şimdi alay ediyorsunuz.
Yine de gülmek iyidir,Allah ağlatmasın.

Derdi senimi gerdi . ?
O zaman konu açma buraya. Konuda geçen herhangi bir şeye yorum yazabilirim, o kısmı yazmasaydın madem

Sanki eşinin senden bişey saklaması milleti gerdi de gelip buralarda konu açmayı biliyorsun

Siz konu sahibinden daha fazla sahiplendiniz konuyu.
Az önce herkesin düşüncesine saygı duymaktan bahsediyordunuz,
şimdi alay ediyorsunuz.
Yine de gülmek iyidir,Allah ağlatmasın.
Evet gülerim komik Çünkü 🤣

Ablasiyla yuz goz olmadan soyle ufaktan bir bakis atsaydin arabaya anlasaydi tavrini. Bayiliuorlar elalemin seyiyle gerdege girmeye. Ayni seyi zamaninda yasadim bunlarin hadsizligini ordan bilirim.

Back
X