Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hanımlar,
lütfen konuya dini içerik girmeyin, inancınız gereği hassasiyetlerinizden dolayı sütünüzü yollamak istemezsiniz saygı duyarız ama rica ediyorum küçük bir bebeğin sağlığı için anne sütüne ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurarak dini içerik sebebiyle konunun kapatılmaması açısından dinen süt kardeşliği konusuna girmeyiniz.

Allah yardımcınız olsun minik yavruya Rabbim şifa versin bir an önce toparlansın inşallah

Sütümü gönderemem diyenler
Kimse sizin şahsınıza bir talepte bulunmadı.
Neden sabote ediyorsunuz?

Gölge etmeyin, başka ihsan istemez.

Hanımlar,
bu bebeciği ve ailesini bilmiyorum, belki hayatım boyunca da tanıma imkanım olmayacak, belki sizlerde tanımayacaksınız ama bir anne olarak gerçekten hele de böyle mübarek bir gecede bu konudaki duyarlılığınız için sizlere ne desem sözler kifayetsiz kalacak, yüreğinize sağlık

Allah bebelerinize sizlere sağlıklı hayırlı ömürler versin, dualarıyla destek olanların, bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın dualarını kabul etsin Rabbim, hanginizin ne derdi ne üzüntüsü varsa feraha çıksın inşaallah.

Sosyal medya hesaplarimda paylaştım, aydin ve izmirde cok yakinim var onlardan da paylasmalarini rica ettim. Hic sutsuz kalmaz insallah melek
Sütünü vermeyenler de lutfen konuya yorum yazmasin belki bir gun annesi ya da diger yakinlari bu sayfayi okuyacak, lutfen biraz empati... dunyada ne bir bebegin hayatindan daha onemli olabilir ki

bagirsak hastasi diye geciyor facede ..rabbim sifa versin anlamadim ben ama

Eklentiler

• 17629675_698427440344789_6652057953814370293_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
Oy küçücük ya Allah yardımcısı olsun umarım ,ben daha evli bile değilim ama bebeğim olsaydı süt kardeşi olurdu ne güzel. Umarım süt kardeşi çoğalır bebisin

Bende vermek isterdim de uzaktaym cok üzüldüm

bagirsak hastasi diye geciyor facede ..rabbim sifa versin anlamadim ben ama
Bebeğin ailesiyle görüşüldü, tıpta az rastlanan bir bağırsak rahatsızlığına sahip Mina bebeğimiz, hastalığın tam adını bilmiyorum lakin görülme sıklığı çok az olan bir hastalık olduğu yapılan telefon görüşmesinde belirtilmiş, anne sütü hem beslenmesi hem de bağırsaklarının gelişimi için önemliymiş.

Allah'ım şifa versin inş. Çok üzüldüm ve elimden üzülmekten başka bir şey gelmedi. Benim de kızım fazla emmedigi için sol tarafta pek yok. Sağ göğsümle idare ediyorum.
Keşke gönderebilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…