Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Rabbim bu mübarek gecede bebeğe şifalar versin dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. İnşallah bol bol bulunur.

Benim kızım 11. ayının içinde sütüm de var ama bilemiyorum ki farklı şehirlerdeyiz.
Öncelikle minik meleğe taze süt daha iyi olur sanki.
Konuyu takip edeceğim ki ihtiyaç olursa istanbuldan anında müdahil olurum.
Allah küçük meleği korusun, inanıyorum ki bir yada bir kaç süt anne aynı şehirden bulunacaktır.

Ahhh canım geçmiş olsunnn. Bende süt olda bir dakkika düşünmeden salıp gönderirim ama maalesef Yok Ama yazınızı kopyaladım tanidiklara göndereceğim inşallah faydası olur Allah korusun bebeğinizi

Böyle bir konu actigin için seni tebrik ediyorum allah raziolsun insallah yeterli süt toplanır .

Canım bende mama takviyesi vwren biriyimmalesef keşke çok olsa da yollasam
Dua edelim canım Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın
Allah razı olsın canım, dua edelim hiçbirşey yapamasak bile
Benim bebeğim 45 günlük Gaziantep'te yaşıyorum. Makinem eski tip çok süt çıkaramıyor ama yine de elimden geleni yaparım. İlgilenirse konu sahibi benimle iletişime geçebilir.
sağol canım

Sanırım bu sadece direkt emzirmekle oluyor çünkü annenin göğüs ucuna bebeğin tükürüğü değdiği an göğüs o tükürükteki immun sisteme göre süt üretiyor.

Allahım o kuzuya yardım etsin keşke sütüm olsa gelir orda kalırdım. ben 40 gün bile emziremedim çocuğumu psikolojik ve fizyolojik nedenlerden dolayı ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çevremde yeni anne yok ama inşallah süt bulunur çok üzüldüm ... Sende harika bir insansın Allah senden razı olsun

çekiliyorsun çünkü herkesi kızdıracagını bliyorsun. insanlar böyle nefret edıyorlar zaten dınden. burada bır bebek kurtarılmaya çalışılıyor. galiba anlayamadın !!!

çekiliyorsun çünkü herkesi kızdıracagını bliyorsun. insanlar böyle nefret edıyorlar zaten dınden. burada bır bebek kurtarılmaya çalışılıyor. galiba anlayamadın !!!

Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah facebookta gebelikle ilgili sayfalara gönderdim yazıyı Umarim onlarda paylaşır.

Sana katiliyorum.dinimizde cok ince detaylar var ve onlari bilmek lazim.o yuzden bende gonderemem sutumu.
Allah sifa versin insallah o bebege.

Doğum yapmış olsa idim sütüm olsa idi hiç düşünmeden gönderirdim. İnşaallah bol süt bulursunuz

Gun gelir devran doner yardim eden yardim bulur dinde cok ince noktalar var ama bence hastalik vs olaylarinda da mutlaka ve mutlaka kolaylik vardir bende anne memesinden icerse sut kardes olur diye biliyorum Rabbim gonderenlerden razi olsun bu mubarek gunde. Elimden bisi gelmemesi cok uzuyor beni daha hareketini bile hissedemedigim bebegimin basina gelse diye dusunuyorum ailesini dusunuyorum kardeslik vs kimsenin aklina gelmiyordur tek amaclari bebegin karninin doymasi kurtulmasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…