- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Sana katiliyorum.dinimizde cok ince detaylar var ve onlari bilmek lazim.o yuzden bende gonderemem sutumu.
Allah sifa versin insallah o bebege.
Peygamber efendimizin süt annesi vardı . Bi can kurtarmak ne zamandan beri ince detaylara takılır oldu.Allah'ın şifa verme yönteminin başka annelerden gelecek olan sütler olabileceğini nasıl düşünemiyorsunuz? Hayretler içerisindeyim burda, ben gönderemem sütümü ne demek yaa? Dinimizdeki çok ince detaylara sorsanıza bi, bebekler başka bir annenin sütünü alsa nasıl günah oluyormuş?
Siz süt falan göndermeyin zaten, mazallah günahkar olursunuz sonra.. Gönderecek olanların da kafalarını bulandırmayın böyle ortaçağ kafasıyla.. Faydanız yok bari zararınız olmasın..
Ah kurban olurum ben seni yaradana:'( güzel kızım benim, Rabbim ömrünü hayrlı sağlıklı uzun kılsın inşAllah... Boğazım düğüm düğüm.... Ellerim uzansa sana...... Mübarek günün hatrına yarsım ellerinizi sütlerinizi esirgemeyin.... KahroldumMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
cok sevindim maasallah guzel haberlerinizi bekliyor olacagim.. Allah sizden de razı olsun insallah..Güzel haberler geliyor bebisin odasında süt leri koycak yer kalmamis :) tabiki bu ihtiyaç bitti demek değil sağlığı daha iyi gidince de bilgi vericem herkese teşekkür ederiz
Haklisiniz etrafimizda ortacag kafasi cok oldugu icin dinimizi anlamakta zorluk cekiyoruz.arastirmiyoruz ilim sahibi degiliz cunku.Allah'ın şifa verme yönteminin başka annelerden gelecek olan sütler olabileceğini nasıl düşünemiyorsunuz? Hayretler içerisindeyim burda, ben gönderemem sütümü ne demek yaa? Dinimizdeki çok ince detaylara sorsanıza bi, bebekler başka bir annenin sütünü alsa nasıl günah oluyormuş?
Siz süt falan göndermeyin zaten, mazallah günahkar olursunuz sonra.. Gönderecek olanların da kafalarını bulandırmayın böyle ortaçağ kafasıyla.. Faydanız yok bari zararınız olmasın..
Cok sevindim masallah akin akin sut gelmeye devam eder insallah Allah hepsinden razi olsun.Güzel haberler geliyor bebisin odasında süt leri koycak yer kalmamis :) tabiki bu ihtiyaç bitti demek değil sağlığı daha iyi gidince de bilgi vericem herkese teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?