Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğe bakınca daha doğmamış bebeğimin böyle duruma düşeceğini düşündüm. Ne olrsa olsun yardım ederdim. Kardeş olurlar mı olmazlar mı iyi bilgiye sahip değilim ama her şeyin çaresi bulunur isim yazılır ne bilim.

Sana katiliyorum.dinimizde cok ince detaylar var ve onlari bilmek lazim.o yuzden bende gonderemem sutumu.
Allah sifa versin insallah o bebege.

Allah'ın şifa verme yönteminin başka annelerden gelecek olan sütler olabileceğini nasıl düşünemiyorsunuz? Hayretler içerisindeyim burda, ben gönderemem sütümü ne demek yaa? Dinimizdeki çok ince detaylara sorsanıza bi, bebekler başka bir annenin sütünü alsa nasıl günah oluyormuş?

Siz süt falan göndermeyin zaten, mazallah günahkar olursunuz sonra.. Gönderecek olanların da kafalarını bulandırmayın böyle ortaçağ kafasıyla.. Faydanız yok bari zararınız olmasın..

Ya doğum yapmış olsaydım keşke (((( şuan için süt varmış neyseki. Biz konuyu yayalım elimizden geldiğince

7 aylık Bebeğim var ama ben de maalesef mama vermek zorunda kaldım..Ben de Facebook'ta paylaşıcam, bir okuyan olur..

Peygamber efendimizin süt annesi vardı . Bi can kurtarmak ne zamandan beri ince detaylara takılır oldu.

Acil şifalar diliyorum miniğe çok üzüldüm,umarım gerekli süt bulunur,ameliyatıda başarılı gecer sağlığına kavuşur. Sütüm olsaydı muhakkak gönderirdim,sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım muhakkak.

Ah kurban olurum ben seni yaradana:'( güzel kızım benim, Rabbim ömrünü hayrlı sağlıklı uzun kılsın inşAllah... Boğazım düğüm düğüm.... Ellerim uzansa sana...... Mübarek günün hatrına yarsım ellerinizi sütlerinizi esirgemeyin.... Kahroldum

Allah acil şifa versin yavrum benim malesef sütüm çok az. Göndermek isterdim olsaydı

Facebook üzerinde annelerin bulunduğu iki grupta paylastim.umarim iyileşene kadar yeterince süt ulaşır.acil şifa olsun inşallah.bir ay önce oğlumu sütten kestim,süt birikmesi oldu keşke o zaman olsaydı bende yollardim,şimdi kesildi benden sütüm (

okurken ve bebegin resmini gorunce icim yandi rabbim acil sifa versin elimden gelen sadece dua

Haklisiniz etrafimizda ortacag kafasi cok oldugu icin dinimizi anlamakta zorluk cekiyoruz.arastirmiyoruz ilim sahibi degiliz cunku.

Allah bu mubarek gecede safi isminin tecellisiyle o minik yavruya sifalar ihsan eylesin insallah.
Dua en buyuk silahtir.dua etmekten baska bir care yok.3 premature evladim oldu benim kuvezde yattilar bir suru sıkintilar yasadim.dogum yapali 6 ay oldu.Allah diyorki dua edin duaniza icabet edeyim.
Cok sukur dualar sayesinde yavrularim yanimda Allahin izniyle.insallah o minik yavruda sagligina biran once kavusur.

Güzel haberler geliyor bebisin odasında süt leri koycak yer kalmamis :) tabiki bu ihtiyaç bitti demek değil sağlığı daha iyi gidince de bilgi vericem herkese teşekkür ederiz
Cok sevindim masallah akin akin sut gelmeye devam eder insallah Allah hepsinden razi olsun.

İzmirde süt annesi bulunsa ve düzenli olarak o anneden süt alınsa daha sağlıklı olur aslında hem taze olur dondurulmasına gerek kalmaz hem de sütün kimden geldiği belli olur güvenilir olur hem de süt hısımlığı konusunda da dikkat edilmiş olur

Allah yardım etsin

Cok uzuldum. Keske olsa da gondersem. 11 yil oldu ben anne olali. Rabbim yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…